Движение на българските майки Русе - 7

• 15 728
  • 329
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Хубав ден беше днес,времето бе по-топло от вчера.Наистина по едно време беше лудница пред къщичката LaughingХората търпеливо изчакваха да се доберат до красотите.А отзад  джуджетата бяха запретнали ръкави и творяха,творяха Joy
Снежина  bouquet благодарим и на теб,че достойно уважи трудът ни Heart Eyes

Следващата порция снимки от днес....

# 121
браво! страхотни сте! да се надяваме, че времето ще се задържи и утре без валежи- все пак в събота повече хора излизат на разходка...

# 122
Нищо няма да успея да направя тази вечер. SadПриготвям се за гости...

# 123
               БРАВО МОМИЧЕТА, страхотно се радвам! Джаста, благодаря ти за снимките, така ме правиш съпричастна, макар и от далече.
               Момичета, ще ме извините за спама, имам нужда от помощ, свекърва ми получи инсулт, ще остане парлазирана, имам нужда от гледачка. Давам заплата, квартира, ако е семейство, също няма проблем, като обещавам че ще ги оставя поне една година безплатно, ако не дай си боже нещо се случи с нея.Моля Ви, ако имате познати, близки, които биха се наели да вършат такава работа,   помогнете.Очаквам да ми напишете телефони на лични. Предварително Ви благодаря и отново извинете ме за СПАМА.

ФИЛЮДКА

П.П.: С нетърпение ще отчааквам доклада довечера, за да видим за какво става въпрос!  bouquet

# 124
Ето и моите снимки ,от тук до края http://www.snimka.bg/album.php?album_id=317564&pid=9359158

# 125
  • Русе
Филюдка,:(съжелявам да прочета това,дано бързо намериш разрешение на проблема.
Бутилките шампанско,които си избра са при мен,не се тревожи Winkбеше ми приятно да видя дъщеря ти Hug

# 126
Момичета, днешния резултат е малко по-слаб от вчерашния /860/, но то се очакваше, като се има предвид, че някой неща свършиха още вчера.... а други - днес. Свещници, снежковци, ангелчета /от тези с панделката/, вази, дъски и керемиди сядайте да правите от сега за догодина. От платнените венци също останаха малко, бутилките и те поорехавяха, макар че още се намират. За шампанското няма да коментирам изобщо.
Дребните неща не вървят много /освен калинките и сие/. Ще имаме и за другата година.
Е, добрата новина е, че все пак е по-добре от миналата година, а следващата се надявам да е още по.
Общо взето пазаруват познати и приятели. И всички много се възхищават на красотите.

# 127
Eee и днешния резултат с го бива:) Да ни е честит!   bouquet
Чак нямам търпение да дойде утре ( аз съм на смяна newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 )
Хайде лека вечер на всички и утре пак поне към 800-900  Whistling

# 128
Браво, резултата е чуден просто  Hug Hug Hug

Но ми е странно, че миналата година дреболиите първи се изкупиха и всеки в тях се хващаше, а сега не ги искат  newsm78 Ама нищо де и тях полека лека ще продадем навярно  Peace

# 129
Утре сутрин към 11 часа 3 хубави момичета ще дойдат с желание да помагат. Казах им да потърсят Люси и Джаста /видях, че сте на смяна/. Моля да ги включите след като искат да се присъединят към инициативата  Peace

# 130
Браво, резултата е чуден просто  Hug Hug Hug

Но ми е странно, че миналата година дреболиите първи се изкупиха и всеки в тях се хващаше, а сега не ги искат  newsm78 Ама нищо де и тях полека лека ще продадем навярно  Peace

И на мен ми е странно.Тази година се хвърлят сякаш на по-скъпите неща.Аз и затова се хвърлих да правя дребни неща.Венците са намалели,да не кажа свършили.
Много хора спират,но двойно повече ни подминават,макар че ги спираме и им разказвама за инициативата.

ivaaa,един Снежко ще имаш от мен /ама ще го почна след базара/.

Днес една жена ни донесе килимче за игра за бебета ръчно направено.Благодарим и!Утре ще чакаме две жени да ни донесат своите произведения - едната с детски картички,а другата до колкото разбрах със сухи икебани или нещо подобно.

Дефи мина да ни поздрави тази вечер.

Сумата,която събрахме от двата дена е много добра,имайки предвид,че миналата година я събрахме за 5 дена тази сума.Поздравления за всички,които и тази година ни подкрепиха кой както може!

ФИЛЮДКА,благодарим за филюдките!Чакаме те с нетърпение,да знаеш  Hug!

# 131
Чудесен резултат  smile3501 smile3501 smile3501
Ама за утре наистина няма много стока .Свеки ще дойде утре и ако и обясните как творите тези красоти догодина ще се включи в изработката.

# 132
момичета от кои венци не са останали?ако и моите са се продавали мога да се понапъна да направя няколко в събота вечерта и в неделя живот и здраве да ви донеса

# 133
Момичета, утре ще валиииииии! #Cussing out
Много гадно! Хем хора няма да има по улиците, хем ще ни отеснее, че няма да можем да извадим много неща /най-вече картичките/. Дано поне да вали кратко, а не цял ден!

# 134
А, забравих. Дайте да видим на кого ще пишем благодарствени писма /ще имаме ли готова бланка/ - от мен са трима + облеклото. Да вземем да добавим към писмото по един комплект късметчета и може по една ръчно надписана картичка /пу не ги пиша аз, че съм със страхотен грознопис/

Общи условия

Активация на акаунт