Любители на котки - тема 16

• 22 935
  • 305
  •   1
Отговори
# 270
Ще си позволя да paste- на това тук, защото котето е разкошно наистина и ако някой го иска или има познат, който иска.....
КОТЕ

Горкото, дано някой го прибере, че в тоя студ... Sad

# 271
Мацата е страхотна красавица! И какво бяло топче има на края на опашката ....
Как ме е яд, че не мога да я взема. луда съм по черно- бели котки!

# 272
А какво стана с бялата красавица, к Bushkata ни представи?
Страхотно котенце е Hug

# 273
Честита Нова Година !!!

На всички сладки котколюбки искам да пожелая :
Да сте живи, да сте здрави и камион от хубави изненади !
Повечко късмет и усмивки през новата година !

На всички сладки рошавки гъзенца (нашите домашни любимци ) , желая да са здравички и много обичанки, да растат щастливи и доволни диваненца  Heart Eyes
Не съм писала много отдавна  Crazy
 Хора, нямам време да се усмихна ... бебо се научи да го носим на ръце и ... стана тя каквато стана ... не че се оплаквам де   Mr. Green
Мамин Гугумънго много ревнуваше в началото , ходеше обесил нос и тъжен, дори започна нарочно да прави белички милото ми говедце ...  търсейки внимание . Не е останал ненагушкан и той , но определено не е като преди ,когато постоянно ми беше в ръцете.
Но вече взе да посвиква милинкото ми то рошанче  Hug

Дръпнах ви един прочит леко по диагонала, тоз Бени е направо за папане бе, много е сладинко , Ted_cat  да го нагушиш от мен по гъзето  Hug Hug Hug

Шушулче, онова диваненце Спукси на manzana по-напред верно мяза на наш Гугумънго , може да са от една порода  newsm78

Уф , искам цял един ден да спяяяяяяяяяяяя, а после и един ден да покибича във форума ... ама нъцки ...

Лека вечер от нас и доскоро  Hug

# 274
Джиндж, тези дни тъкво за тебе си мислех - как се справяш и с бебе и с коте.. че сигурно колики ви морят и не можеш да се наспиш, камо ли да пишеш във форума.
Прати ми хубава снимка на Гуго, ще правим нов колаж.

Игуанке, от тебе искам друга снимка на Алфчо  Mr. Green Знам, че има много и то хубави. на една беше просто разкошен, но не ми се рови назад в темите. Ако се сещаш за коя охках и ахках преди време ми я прати  LaughingЗасега разполагам с 4-5 снимки, чудесни са, ще стане хубава обща картичка. Очаквам и другите да се включат.
Ей, таз година ще ми върви да се занимавам в по- отговорни неща. Винаги съм  избягвала умишлено такива дейности, все съм искала да съм в сянка, някак незабележима...  А сега ставам касиер на групата в градината на Мони, фотограф съм на цялата градина и децата като ме видят и ме сочат с пръст и викат - мамооо, тази ме снима  Laughing
В училищата, където снимах също всички деца ме познават, из Люлин като ме видат и ме поздравяват...  странно е усещането за човек като мене.
В тв игри не съм участвала с пускане на смс например, да не взема случайно да спечеля, че да трябва да заставам пред камери  hahaha   А сега сама се бутам там, дето не искам.
Я кажете и вие сега - малко да оспамим темата  Mr. Green - какво се промени или ще се промени в живота ви тази година?
И тези, дето сте с по 1 коте, да се удерите с още едно  Laughing - новогодишно пожелание от мене. Наистина е много по- весело така.

# 275
  • София
Здравейте от мен!
Честита Нова Година! Пожелавам ви много здраве, хармония и любов през 2009 г.
Аз днес се прибрах след близо 4 часово шофиране от вилаета, където бях в компанията на моите шушонковци. Ама те как са се променили, колко послушни са станали: не се дерат да мяукат, ами едно лекинко "Ма", и то ако са гладни; не се бият, не се гонят, ядат всичко - дори и супа, кекс, пица ... След хранене си отиват в хола и си стоят там, през нощта ги завиваме и така си спят и не помръдват до сутринта. Rolling Eyes Не можеш да разбереш, че вкъщи има животни. Така ги е възпитала мама. А казват, че придобитите навици не се премахват. Да, ама не, ще ви запозная с майка си. Joy
Сега съм сама в София, няма ги и ми е гадно. Confused До следващите празници.
През тази година искам бебе. Ама първо ще трябва някой да ме вземе, ама за сега не виждам някой да се е засилил. Искам обаче преди това да се излекувам от алергията си, за да взема животинките при себе си.

# 276
  • София
Аз искам най-после да смъкна тия гадни кила  Sick, които качих като спрях цигарите.Вече 2 години се боря с тях и искам най-после да свърша това дело.
Нищо друго май не съм замислила на Новата Година  Rolling Eyes.

# 277
Доброоо утро и хубав ден! Бързам и за това ще съм кратка. Видях, че доста хора се завърнаха....Та нека на всички им се сбъднат мечтите- да отслабнат, да имат бебе, да се оженят и т.н Simple Smile) Hug

# 278
Емел, много хубава мечта имаш - от сърце ти пожелавам да се сбъдне  Heart Eyes
Аз като бях дете си казвах, че никога няма да имам деца - едни такива мрънкащи, ревливи, пък и как така туй нещо ще излизе от мене, сигурно адски ще боли  Mr. Green Като по- голяма реших, че може и да се прежаля за едно дете, щото ще му чета приказки и ще го възпитавам  Laughing  И сега верно много приказки им чета и викам и крещя до посиняване  hahaha - та тази мечта я пиша сбъдната.
За килограмите ми е много, много голяма мечта, че имам доста да свалям. Маусбени, ще диетстваме ли заедно  Wink
Да си споделя кат съм почнала - искам къща. В краен случай ще се задоволя и с голям апартамент, но къща с огромни прозорци ми  е по на сърце. Много съм се размечтала напоследък....... а мъжа ми никакви мечти няма и никак не ме подкрепя в моите  Confused но ще си се боря сама за тях.

# 279
Честита Нова 2009 Година!!!

За Новата година - здраве до амина,
шарени торбички, пълни със парички
и гърненце с мед - да е на късмет!!!

Как сте момичета????  Hug
Ted_cat вчера направих няколко снимки навън, но както аз исках диванетата да са на снега...неуспях...студено им беше, Зоро чак взе да трепери  Laughing Mr. Green. Обаче снощи забравих да ги сваля от тел.на приятеля ми  Confused, а днес е на работа  Sad.

# 280
  • София
Ted_Cat - аз реших с Дюкан да отслабвам и сега пада едно готвене, едно ядене,Филип ме бъзика ,че съм щяла да надебелея от толкова ядене. Ние си мечтаем и за собствено жилище тая година,но да видим дали изобщо ще се изпълни.

Didi_Hris -като каза ,че им било студено на черньовците,се сетих да кажа как пишкаше наш Пинко тия дни.В банята плочките са много студени, тия дни. Нашия не пишка, ако преди това не е било изчистено,и понеже сутрин и вечер е назор,веднага като измия се настанява. Преди да се усетя да мия с топла вода го гледам ,че пишка на 3 крака,а той в желанието да е по далеч от студената вода се подпира на 2 предни и един заден крак,а другия заден стърчи настрани във въздуха Mr. Green

# 281
  • София
Ха-ха-ха, развеселихте ме с тези приказки за чишкащия Пинко и треперещия Зоро. Чак си ги представям. Joy

# 282
Маусбени, що не го снима как пика така бре  hahaha 
Диди, ако беше в Сф щях да ти предложа да снимам  Джеси и Зоро. Те като са черни и са много трудни за снимане дори с професионална техника - форус трудно, много трудно се хваща. Знам  по моя Нико - ако не нацеля фокуса в окото му или в бялото петно на муцуната   - нищо няма да стане. така че, каквито и снимки да направиш - пак ще са геройство!
чакам снимки - кой когато може.
Аз на Дюкан няма да мога да издържа. Въпреки, че обичам месо, без салати не мога. Искам да почна фитнес, но ме е срам да ходя сама. засега ще почна със степера вкъщи и малко упражнения. По- натам и във фитнес залата може за се престраша да вляза.

# 283
Вън по лесно ги правя снимките  Flutter вътре вкъщи ми е трудно ....а и купуването на апарата се отложи.... Cry
Зоро вчера нещо си е направил на лапата и сега куца, някъде се е порязал.... newsm78  Изтървах го за малко и се е осакатил набързо  ooooh! Цяла вечер беше в/у лицето ми, на гушката...абе с една дума отгореми, гушнат  Joy и така до 9:30ч. Даже въобще не мръдна да изпрати моя на работа   Mr. Green

# 284
  • София
А де,излагам се.Но и понеже е много срамежлив,гледам да не го безпокоя и да не шавам като върши важните ,отговорни дейности  Mr. Green.Ако влизам в банята,точно като е решил да прави нещо,ми се кара и излиза демонстративно  Crazy

Иначе за Дюкан и аз съм като теб,едвам издържах дните без зеленчуци,сега съм с дни със зеленчуци.От събота пак 5 дни без зеленчуци.Но 2 години все не ям ,все се ограничавам и едвам мръдвам с едно кило.Заинатих се , Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт