СДРУЖЕНИЕ "ВАРНЕНСКИ МАЙКИ"VI

• 19 913
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
Весели празници на всички!  bouquet
За Аспарухово какви дрехи трябват? За каква възраст? Мога да осигуря спални чувалчета и дрешки.
Едното дете, което се нуждае е на 2г и половина, другото- на 3-4 месеца.

# 61
Нещата за Аспарухово можеда оставяте на ул"Сан Стефано" 16-маг хранителни стоки.Ще събираме до 4.01 и на 5 ще ги занесем. Най- спешна е детската количка.

# 62
Бебето на 3-4 месеца момиченце ли беше или момченце?

# 63
Момиченце, но има и още едно бебе, което незнам какво е, в понеделник ще разбера.

# 64
Сега ще видя какво имам за момиченце и днес ще ги оставя в магазина, а ако смятате, че и момчешки дрешки ще свършат работа мога да донеса и тях. Имат ли нужда от космонавтче за 3-4 месечното бебе?  bouquet

# 65
Занеси каквото можеш, всичко ще им влезе в работа. Благодаря ти.

# 66
Занесох каквото имах от себе си и по пътя взех много дрехи от друго майче, на което преди време помагахме. Оставих книжка с пъзели (нова е) за 2 годишното момиченце, дано се зарадва.

# 67
Помолили са също, ако може да подарим на групите от по-големите играчки тип - работилница, козметични студия, кухни.

Това актуално ли е оЩе? От конструктори (Лего и пр.) имат ли нужда?

# 68
  • Варна
До вторник ще гледам да събера нещата и да ги занеса на ул."Сан Стефано" 16
Майките имат ли нужда от нещо?

# 69
За нуждите на майките ще попитаме в понеделник. Благодаря на всички.

# 70
Децата са от 3 до 7, но повечето са малки и игри с малки елементи ни е страх да носим .. И да - актуално е

# 71
  • Варна, България
Здравейте!
Имам комбинирана количка Маг ингланд в много добро състояние - с покривало за зимата и дъждобран, която бих желала да дам за някое от дечицата.
Мога ли да я донеса на посочения адрес?
Ще помисля за варианти за игри и дрешки.
Поздрави  Hug

# 72
 Можеш да я оставиш там, ще ти бъдат много благодарни, особено щом е комбинирана. Весели празници.

# 73
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
HugМомичета  Heart Eyes искам да ви пожелая весело посрещане на Новата 2009 Година   Нека тя бъде за нас по-успешна, по- щастлива и мирна!!! Нека злото остане зад нас нека бъдем по-добри ! Наздраве

# 74
Момиченце, но има и още едно бебе, което незнам какво е, в понеделник ще разбера.
Малкото бебе е също момиченце и със сигурност има нужда от космонавт.
Майката има нужда от бельо. Не ме питайте какво. Не знам. Каза само- бельо.

Общи условия

Активация на акаунт