СДРУЖЕНИЕ "ВАРНЕНСКИ МАЙКИ"VI

• 19 910
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Сега се чухме с директора на дома в Добрич. Помоли за компютри. Някой беше писал. Ако имате не много стари компютри, които не ползвате и ви се пречкат Simple Smile
Мога да дам още два компютъра, но нямам автомобил, за да ги занеса. Много съжалявам, че ви ангажирам, но ако някой можа да дойде да ги вземе от офиса /Мусала № 9/, в който работя след 8-10.01.09 ще съм много благодарна.

# 76
Малкото бебе е също момиченце и със сигурност има нужда от космонавт.

Имам розов космонавт и още някой топли дрешки за момиченце. Не можах да се организирам по - рано, надявам се да не е късно да помогна  Embarassed Аз гледам малката и се налага, на всякъде да я мъкна с мен. Ако не е късно мога да ги оставя на ул. Сан Стефано 16.

# 77
Сега се чухме с директора на дома в Добрич. Помоли за компютри. Някой беше писал. Ако имате не много стари компютри, които не ползвате и ви се пречкат Simple Smile
Мога да дам още два компютъра, но нямам автомобил, за да ги занеса. Много съжалявам, че ви ангажирам, но ако някой можа да дойде да ги вземе от офиса /Мусала № 9/, в който работя след 8-10.01.09 ще съм много благодарна.
Другата седмица ще ти пиша и ще мина да ги взема

# 78
  • Варна
С Уанда взехме памперси за бебетата в Аспарухово. Ама днес както е наваляло незная дали ще мога да ги донеса на
Сан Стефано... Утре късно ли е?

# 79
Това са текущи нужди за Аспарухово и когато имате възможност, тогава. Днес ходихме със Скорпионче до дъга в Добрич и Провадия. Занесохме им единия компютър  . Много са благодарни, ще го оставят за малките да гледат филмчета, а ако успеем и интернет да прекараме ще са много доволни. В Провадия утре ще празнуват рожден ден и оставихме торта плодове и подарък. Голям сняг ни валя.   cold

# 80
Нищо ни нямаше, не се оплаквай Simple Smile Лошото е че зарад проклетото време не успяхме много много да видим децата

# 81
Здравейте на всички,аз сам нова и сега като чета и аз имам дрешки за новородено бебе и малко за 10г. дете и обувчици сащо.Имам и 2 шишета които не ползвам и други принадлежности за бебе,ако трябват за някаде моля ви пишете ми каде трябва да ги занеса,дори искам и да купя памперси ама незнам какав размер.

# 82
Сега има памперси, може да купиш мляко, ако имаш желание. Нутрилон за 3-5 мес бебета. може да ги оставиш утре ако можеш, във вторник ще ги носим

# 83
  • Варна
Ако имате нужда от помагачи за утре, свирнете Wink

# 84
Не съм сигурна дали ще успея за днеска ама в вторник след обед или сряда ще донеса каквото мога.

# 85
В Звеното в момента имат нужда от количка, която набавихме. След 10на дни си тръгва една майка и ще и трябва кошара със сигурност, така че няма да я носим утре, а щее я оставим за след 10-на дни
Засега належащото са млека и памперси.

# 86
Честита Нова Година момичета. Да сте живи и здрави и все така всеотдайни                                                   .
В четвъртък ще донеса мляко и памперси .
Ще ги оставя на Сан Стефано.

# 87
Благодаря на всички, които съдействаха да се наберат необходимите неща за звеното.   bouquet
Хубаво е когато имаш хора насреща си.

# 88
  • Варна
Здравейте. Има ли значение каква е кошарата? Моята е дървена с три нива за матрака. Ако ще свърши работа на драго сърце бих я подарила. Само да добавя, че няма матрак.

# 89
  • Варна
Другата седмица ще ти пиша и ще мина да ги взема

monda, готова съм с компютрите. Когато ти е удобно можеш да минеш. Ние работим от 9 д о18. Ще работим и в събота.
Ще ти пратя на лични телефона си да ми звъннеш като се запътиш насам.

Общи условия

Активация на акаунт