СДРУЖЕНИЕ "ВАРНЕНСКИ МАЙКИ"VI

• 19 908
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета! Честита Нова Година на всички! Аз съм нова тук, но много ще се радвам ако мога да помогна с нещо. Моля, посочете ми начин да се свържа с вас. Може да ми пишете на лични или на: sani_m@abv.bg. Желая ви успех и благодаря предварително!  newsm10

# 91
Вчера с Елица ходихме до Звеното.
Последно там освен Ирама с двете деца- момиченца на 3 м. и 2г 6м. има още една майка с бебе  на 2 месеца, която обаче скоро ще си заминава.
Занесохме им кошара и количка, памперси, млека, дрехи, мандарини. . От Звеното благодарят на всички за помощта.
Иначе там беше топло, всичко беше наред. Благодарим на всички, отзовали се да помогнат.

# 92
При последното ходене в Добрич, ни питаха дали можем да намерим учебници от 1 до 4 клас, че децата се водят на целодневно училище и учебниците им седят в училищата и няма как да се подготвят. Ако на някой му се намират и не са му необходими, ще му бъдем благодарни ако ги дари

# 93
аз имам за гимназията. Ще занесем и тях, макар че май на соц. слабите им ги дават безплатно

# 94
момичета,привет!
записвам се  за да следя темата ви и имам една молба:ако може някой на лични да ми разкаже за това звено майка и бебе,че не ми остана време да прочета из архивите!
желая ви побзотворна и щастлива година!

# 95
Обявявам среща на сдружението на 15.01 от 19 часа в "Етно". Всички желаещи да заповядат Simple Smile

# 96
С деца приемате ли?  bouquet

# 97
С деца приемате ли?  bouquet
Не е желателно.

# 98
  • Варна
Няма да мога да дойда , за съжаление. Уанда също и двете сме с малки госпожици и
по това време няма кой да ги гледа.
Ако има нищо за правене обаче ще се включим с удоволствие.

# 99
  • Варна
Имаме ли вече потвърждение дали ще ходим утре в Овчарово?

# 100
# 101
В Звеното има настанена нова майка с новородено. Има нужда от следните неща:
-памперси за новородено
- хран. продукти за майката
-козметика за новородено
--drehi za majkata   44-46 razmer
-  бельо за майката- разбрахме се да оставя пари и те да и го купят, защото не знам какво би и било удобно
Утре съм казала, че ще отида да ги занеса.
Ако някой има някои от нещата, да ми пише , за да се разберем да ги взема. Ако не- утре ще отидем да ги купим и занесем.
Засега нужда от колички и легла нямат.

# 102
  • Варна
Имам малко козметика за бебе, ще ти я донеса утре сутрин. Какви дрехи й трябват? Нови, употребявани?

Редактирам се - купих и пакет памперси, и кърпички, възможно ли е утре да минеш да ги вземеш ти от мен?

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 14:59 от Lilibon

# 103
Дрехиоте, естествено, че не трябва да са нови. Само бельото дса е ново. Утре ще ти звънна сутринта да мина да ги взема.

# 104
вчера ми донесоха един паяк, за Звеното има ли нужда?

Общи условия

Активация на акаунт