Съпруги на програмисти - има ли други?

• 18 029
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Честит празник, Дами   bouquet

Нашият татко не псува  Peace

# 166
А вашите мъже псуват ли, специално, докато работят  Thinking Моят, който иначе е доста добре възпитан и културен човек, пред компютъра, псува като каруцар  Confused Просто не мога да го позная  Laughing

аз лично псувам ама на чужбински диалекти така че никои да не разбира за какво иде реч Simple Smile така и вълка сит и агнето цяло ...

# 167
Моя не псува. Преди време псуваше от време на време, ама много рядко, но отдавна не съм го чувала да псува

# 168
А вашите мъже псуват ли, специално, докато работят  Thinking Моят, който иначе е доста добре възпитан и културен човек, пред компютъра, псува като каруцар  Confused Просто не мога да го позная  Laughing

От време на време се случва...  Rolling Eyes ама то и аз псувам като някоя програма ме ядоса и не иска да върви  Blush Иначе в обичайното ежедневие и двамата не псуваме, ама... нещо като си го направил уж да върви, и както и да го гледаш не можеш да разбереш защо не върви въпреки че би трябвало... как да не се ядоса човек...
Някъде бях чела че програмистите като псуват и намаляват стреса... ама не знам до колко е вярно...  newsm78

# 169
Някъде бях чела че програмистите като псуват и намаляват стреса... ама не знам до колко е вярно...  newsm78

И мъжът ми точно това ми обясни  Simple Smile Че така се разтоварвал от напрежението.

# 170
Здравейте момичета1
Мъжът ми е системен администратор.
Дали мога да се включа във вашата елитна групичка:)

# 171
  • Варна
Хохохо! Добре дошла в елинтата групичка Joy
Момичета, какво ви подариха половинките за празника? На мен ми направиха закуска - баничка от хляб  Mr. Green Романтика, а?

# 172
Момичета, какво ви подариха половинките за празника?

Целувка  Heart Eyes
Ние се бяхме разбрали че няма да си подаряваме нищо, а и празника ни мина в тичане между годежа на сестра ми, РД на неговата и срещи с разни роднини... не успяхме да отпразнуваме като хората...

# 173
Аз получих един огромен шоколад и   bouquet

# 174
един друг въпрос Simple Smile играете ли с половинките си и децата заедно на PC игри ?

# 175
Играехме  Blush преди да се роди детето. Предполагам, че като порасне малкия пак ще се играе   Rolling Eyes но може би аз като "момиче" , няма да бъда допусната да играя  Laughing

# 176
  • София
Не ми харесват особено мултиплейър игрите, опитвали сме само веднъж - на Unreal Tournament. Постоянно го издебвах в гръб с Redeemer-a  Laughing

# 177
Не сме играли заедно. И двамата играехме WOW, но имахме само един акаунт, така, че играехме на смени. И двамата го отказахме, и се надявам да не го почваме пак. Надявам се да не играят с малкия, ама ще видим

# 178
Ние с мъжо цъкахме в мрежа Quake 3 по време на работа, докато бяхме гаджета:)
Иначе не си падаме и двамата по игрите, като тинейджър се е преситил, само от време на време.
Ще видим как ще като имаме дете, но засега не е ясно (бременна съм в 9-тия месец, освен това чакаме момиче, не че пречи).

# 179
привет от още една съмишленичка по съдба  Mr. Green
придържам се почти към всичко , казано до момента за татковците програмисти.
за дрехите - да, мързи го да си купува; затова минахме на вариант аз купувам  Mr. Green, стигнах до извода, че просто суетата му е в минимални граници  Whistling, но пък съм доволна ,че аз купувам дрехи
за бръсненето- също Simple Smile
за косата и подстригване - също, и да, метал фен е ,но слава богу няма коса до кръста  Mr. Green щеше да ми ползва продуктите за коса  Blush
за програмирането - никога не съм изпитвала нужда да понауча нещо за да имам още една обща тема с него, не ми пречи това, че не разбирам терминологята Simple Smile
за игрите - О, да ! няма какво да кажа, WoW му е майката  Mr. Green и като се роди малкия каза "сега ще има с кого да играя" /аз не играя никакви pc игри/  Mr. Green  ; фен е да си купува оригиналните игри и подкрепям, както и най-новото като pc система
Определено е човек с фантазия и различно мислене Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт