И аз да си кажа за пазаруването- мъжът ми НЕ пазарува. Никога. Дрехите са излишна вещ, която според него трябва да се използва поне 10 години. До пълна амортизация. Добре, че сме аз и майка му,която милата страда от неизживяно майчинство и на дърти години се сети , че имала син. Сега обикаля по бенетон да го правела "хубав и с угледен вид". Днес го пита "Кога ще се обръснеш?" Той отговаря "вторник". Тя с ужас в гласа "защо чак във вторник, как ще ходиш като поп на работа, ще те уволнят" , а той спокойно отвръща "защото този вторник пропуснах, а се бръсна само във вторник и мен няма кой да ме гледа, аз съм зад монитора" Иначе има и предложение за финансова стимулация на тази операция, или по- точно на операция "подстригване". Обявената сума е 700лв , ако се подстриже като "момченце". Разбирайте нормална къса мъжка прическа. Мъжът ми е с коса до кръста, заради метълските си пристрастия.
Та , сега играе WOW, и аз тръгвам да му чета вица за жабата и програмиста, а той на втората дума ме прекъсва и казва, тоя го знам, давай следващия. Пак не успях да блесна. Ама да видите как ще го изненадам с... програмиране на Делфи за начинаещи. Взех си книжка да се уча, и за Св. Валентин ще му напиша програмка.. за часовник (че тази ми се видя най - лесната). Да види той