Съпруги на програмисти - има ли други?

• 17 996
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Записвам се и аз в клуба като съпруга на програмист  Grinning
с мъжо сме колеги (не сме в една фирма де Simple Smile ), та и двамата редовно закъсняваме вечер. Ама не сме от работохолиците  Peace
Иначе и домакинската работа си поделяме по братски Simple Smile и грижите покрай щерката също  Peace
Дано да е така и след няколко седмици като остана вкъщи, за да гледам бъдещото бебче   Hug

# 136
Записвам се и аз в клуба като съпруга на програмист  Grinning

Дано да е така и след няколко седмици като остана вкъщи, за да гледам бъдещото бебче   Hug

Добре дошла  Hug Леко раждане и здраво бебче, ти желая   bouquet

# 137
Защо липсват две мнения от темата ни ---- едното е на Гнидка, а другото Holden.C   newsm78

# 138
Защо липсват две мнения от темата ни ---- едното е на Гнидка, а другото Holden.C   newsm78

Да, много е странно. Аз нищо не съм трила (дори не знам дали може)  newsm78

# 139
Мисля, че само модератор или администратор може да трие  Thinking Може да ги питаме, може и да си траем  Rolling Eyes

# 140
Да питаме, ама къде  newsm78

# 141

духове в машината Simple Smile

# 142
Питах тук ... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=267328.msg10148861#msg10148861
Хей, преди да се появиш не ставаха такива работи  newsm78 да не би ти нещо ... я си признай без бой  Wink  нали обещахме , че само добро ще пишем  Laughing

# 143
Май някой хакер ни е надушил  Thinking

# 144
Питах тук ... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=267328.msg10148861#msg10148861
Хей, преди да се появиш не ставаха такива работи  newsm78 да не би ти нещо ... я си признай без бой  Wink  нали обещахме , че само добро ще пишем  Laughing

не съм ... пък изащо да трия собственото си мнение ?!?

# 145
Пошегувах се  Hug не бих могла да изгоня петела от кокошкарника   hahaha  Освен това може да си ни от полза ....

# 146
Шада, мерси  Simple Smile

Допада ми начина ти на мислене  Peace  Flutter

# 147
Гнидка  Hug
Да се оплача, че моят съпруг тази вечер май няма да се прибере ... спешна работа в офиса  Rolling Eyes Напоследък взе много често да се случва  newsm78
Моля просветлете се тук, защо са ни изтрити мненията ... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=267328.msg10148861#msg10148861

# 148
Просветлихме се. Само само да кажа, че доста гъвкаво се тълкуват правилата за чат, но срещу власта няма да се борим  Wink Има и по-разумни каузи  Peace

Че що ще я работи от там  newsm78 Отдавна са измислени remote desktop, vpn и всякаквите други хитринки  Simple Smile
Аз на твое място, бих го чекнала, just in case  Wink

# 149
Някъв мейл сървър се бил развалил  Rolling Eyes Бобо заспа, освен да викна свеки да седи при него, пък аз да се шитна до там,  да му помогна за сървъра  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт