Съпруги на програмисти - има ли други?

• 17 994
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
Докато пишех тези неща и се замислих, че темата трябва да я кръстим "Интернет вдовици" мисля, че много ще и отива  Joy

ААААА Не съм съгласна  Naughty Дори при програмистите има изключения (като мойто мило...) които обръщат внимание на половинките си... Иначе и той позабравя и недочува от време навреме... и се изгубва духовно някъде честичко...

Е да де, те нашите мъже са готини, стига да успееш да ги разкараш от компа. Пък и от нас зависи това да им бъдем по- интересни дори от любимите игри и програмки. Вярвам, че всяка от нас знае онези малки трикчета, които в мигом действат и тогава няма WOW, няма планети и други такива...Но все пак по някога е уморително...
И да, аз съм тотално ок с това какъв е съпругът ми, такъв е бил когато се запознахме, такъв си го харесах и заобичах, такъв си и остана. Никога не съм таила надежди , че с времето ще стане по - сериозен. Важното за мен е, че е отговорен, и въпреки , че дава безбожни суми пари за компютри, игрални конзоли, интернет, комикси, метъл фестове и концерти и други такива детски щуротии никога не е оставил семейството си гладно.
Така че обичаме си ги нашите програмисти и с лека усмивка приемаме, че детското в тях никога няма да умре Simple Smile

# 121
Е да де, те нашите мъже са готини, стига да успееш да ги разкараш от компа. Пък и от нас зависи това да им бъдем по- интересни дори от любимите игри и програмки.Така че обичаме си ги нашите програмисти и с лека усмивка приемаме, че детското в тях никога няма да умре Simple Smile

Добре казано  Peace Имат си някои странности, но иначе ще ни е скучен живота  Laughing

Иначе и той позабравя и недочува от време навреме... и се изгубва духовно някъде честичко...

Аналогично  Crazy  Joy

Това понятие "Интернет вдовици" не ми допада нещо - звучи малко зловещо  Confused

# 122
  • Варна
Привет!
Може ли и аз да се включа в клубчето? Flutter
Моя мъж и той е програмист, но от изключенията -НЕработохолик Simple Smile
Незнам дали сте обсъждали нещо, което е в състояние да ме изкара от релси - ПРОГРАМИСТКИ ХУМОР! ooooh! Винаги, когато не се засмея на някакъв виц за програмисти, мъжът ми ме обвинява, че съм оперирана от чувство за хумор. Вие как сте в това отношение? Имате ли си любими вицове за програмисти? Laughing

# 123
  • София
Ето последния виц за програмисти, който изпратих на мъжа ми Grinning

Съпруга на програмист го изпраща до магазина и му поръчва:
- Купи един салам. Ако има яйца, вземи десет.
Тръгнал програмистът,а като се върнал - носи десет салама.
- Защо си купил десет салама? - попитала жена му.
- Ами имаше яйца...

Twisted Evil

# 124
 Joy
Много готин виц... В нашата професия е пълно с такива, но за жалост не помня вицове да разказвам Sad

# 125
А да питам.. вашите мъже пристрастени ли са към кока кола или пепси кола? Моят ако може ще пие по 2 л на ден. Аз съм лошата  и уж контролирам до литър, но не съм напълно убедена колко ме слуша  Rolling Eyes 

# 126
  • Варна
Не, определено не е пристастен нито към кола, нито към кафе... но без зелен чай сутрин не става! Моя май е някакъв странен тип... все иска да тича, да плува, да кара колело. Като се прибере не поглежда компютъра, освен ако аз не го помоля да ми оправи или инсталира нещо... НО! Тогава става страшно! Започват едни ужасно неразбираеми обяснения, едни настройки до среднощ... #Crazy И вашите л иса такива педанти?

# 127
Моят не е пристрастен към нищо друго освен към работата си и към нас с Катето  Grinning Може да не яде, да не спи, ако не му купувам нови дрехи, ще си носи старите и хич няма да се втелява  Laughing Доста пушеше, но откакто забременях и трябва да се пуши на балкона, ги понамали. Иначе преди пред компютъра палеше една след друга.

Аз си имам любим виц:

Върви един програмист и гледа - жаба. Взима я, а тя му проговаря:
- Виж какво, аз не съм обикновена жаба, а принцеса. Целуни ме и ще се превърна в принцеса!
Програмиста я слага в джоба си и си продължава по пътя. След малко жабата пак:
- Целуни ме и ще стана принцеса!
- Абе за какво ми е на мен принцеса? Виж, говоряща жаба - ей това по ме кефи!

# 128
Моя също не е пристрастен нито към колата, нито към кафето...
Може да не яде, да не спи, ако не му купувам нови дрехи, ще си носи старите и хич няма да се втелява  Laughing

И моя тъй... само дето новите дрехи иска сам да си ги избира... ама да го замъкна до магазина не дава  Naughty мъка мъкааааааа  Tired

# 129
Моя не е пристрастен към нищо друго освен към компютъра си. Безалкохолни пие нормално, кафе пие рядко, цигарите ги отказа много от давна, пие от време на време, но разумно, дрехи си купува много рядко и наистина е трудно да го изведа на пазар за дрехи. Цялото си свободно време прекарва пред конпютъра или с бебчо. Направо не мога да повярвам как все намира нещо да прави пред този компютър, а аз като го помоля нещо да види моя, обикновенно се отлага докато стигнем до скандал, ама в крайна сметка го оправя.

# 130
Регистрирам се като съпруга на програмист.
Работата е там, че и аз съм програмист.  Grinning

# 131
  • София
Ето и един виц за съпругите на програмисти

Интервюират жената на програмист:
- А той, как Ви свали?
- С FlashGet...

# 132
  • Sofia
Да се включа и аз с моя мъж програмист. Simple Smile
Работохолик е, пие кола от рано сутрин, ако не е на работа, си носи работата вкъщи, дрехи си купува когато го натисна да го направи. Simple Smile Когато ми предложи да пием кафе с негови приятели - също програмисти - отказвам, защото не разбирам на какъв език говорят.  Simple Smile

# 133
Ето ме и мен в клуба.  Party
Привет на всички!

Да ви се оплача, тепърва ще ремонтираме и обзавеждаме детската стая - съответно ни трябват доста парички, а моя мъж иска нов компютър за 1600 лв!
Кажете, за какво му е такъв мощен и бърз компютър вкъщи, като по цял ден е на работа!
Да не си въобразява, че като се роди детето ще има време да играе на игрички!  Naughty (той не играе, понеже все има друга работа, ама така му се иска на милия!)
Вашите играят ли?

ми аз съм съпруг на съпруга на програмист Simple Smile бързия компютър си е бърз компютър, когато те дразни стария
един човек от тая зодия "програмист" изкрейзва ... така че купувайте

аз не джиткам игрички от 10ина години някъде, скоро се опитах да поиграя малко цивилизация но след
7та безсънна нощ и поредната кървава схватка с французи и гърци се отказах Simple Smile

# 134
Разкриха ни  hahaha от сега нататък само хубави думи за съпрузите  newsm43

Общи условия

Активация на акаунт