Съпруги на програмисти - има ли други?

• 18 004
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
Момичета ето ви една чудесна статия

http://zapek.net/114

smile3532

# 106
  • София

Олелееее, уникално е, скъсах се от смях  Joy Мнооооого добре написано, браво на автора !!!!

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 23:38 от lo80

# 107

smile3532

Joy  hahaha  Joy
Разби ме  rotfImbo

# 108
  • София

smile3532

Много е яко Joy

# 109
# 110
Здравейте мами,  Hug да се присъединя и аз към вашия отбор. И аз съм съпруга на програмист. И моя като се прибере и се лепва пред компютъра. Сега с бебето помага от време на време, ама много не се сеща какво трябва да прави, та все трябва да го подсещам, ама се надявам, че ще се научи. Поне има желание.  До миналата година игра и на игри, добре, че поне тях отказа  Peace Та това е накратко за мен и нашия татко  bowuu

# 111
Добре дошла!
Бъди търпелива, скоро ще осъзнае какво се крие зад думичката "татко"  Simple Smile

# 112
Добре дошла!
Бъди търпелива, скоро ще осъзнае какво се крие зад думичката "татко"  Simple Smile
newsm10
От личен опит  Mr. Green
Замислих се какво да го похваля нашия татко, но май скоро е нямал изцепки, а може би вече съм му свикнала и не ми прави впечатление  Joy

# 113
Добър вечер,
приемате ли нови членки? Simple Smile
И моят мъж е програмист.. от онази порода, която си написа поканата за сватбата в код, щото видите ли колегите и приятелите му нямало да разберат простия текст Simple Smile
Иначе е добро дете- ходи на работа, после играе WOW  и междувременно обяснява на 2 годишната ни дъщеря какво се прави с джойстика на Playstation 3 Всякакви задължения тип домашни са му тотално неизвестни, задава интересни въпроси от сорта на "къде ни седят чиниите за супа", но пък пуска миалната след само 20 минутни молби от моя страна.
И така да ви се представя- аз съм самотна майка с две деца- едното на 29 ,по акъл на 7 и никога няма да порасне, другото на 2 и малко, с надежда за по- голямо развитие Simple Smile

# 114
Приемаме, приемаме  smile3521
Особено след това описание  hahaha

Показах го и на мъжа ми, и двамата сме единодушни, че много добре си го описала  newsm20

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 21:39 от Гнидка

# 115
Добре заварили Simple Smile Най - после да  мога да си кажа и някой да ме разбере...
Предварително се извинявам , че ще е дълго Simple Smile
Прочетох статията , която някоя съмишленичка (офф, опитах се да напиша нещо изстрадало) е пуснала. Моето животинче обаче дава дефекти!!  Не отговаря изцяло на написаното! В което има и добри страни (не пуши и не пие кафе, така тези приятни неща остават само за мен) Може би не ми е добра захранката и за това не се отдава добре на дресировка (вместо кренвирши използвам замразени принцеси с кайма)

Та да се оплача... милото ми постоянно е в институция.. опа, инстанция. Това било нещо си в WOW-а, не разбрах много добре какво , защото ми се обясняваше така "сега моя герой е 65ти левъл, не пипай това, пускаш хилт без нужда, та героя, не ми бутай мишката, героя..офф, после ще ти обясня"[/i] Та не разбрах за героя, разбрах само , че с навъртане около него и компа няма да спечеля нищо.
После сутринта едвам гледа.. играл до 4... С дружни усилия и с по едно отворено око успяваме да облечем малката и той я завежда на ясла. Не че иска, налага му се, а и това му е единственият стимул да стане навреме за работа. По средата на деня решавам, че трябва да му звънна, за да му напомня за 100 път, че ще излизам с приятелки вечерта и да не си прави планове да тестват новата програма за бъгове до 10 вечерта в офиса.. Звънн и О!ужас! метъл джангър из стаята! Забравил си телефона! Сефте! Споменавам свекърва си наум и бързо прелиствам тел указателя му. Звъня на колегата му, с който работят е в една стая (ако помещение 3 на 3 наблъскано с 4 машини и безброй кабеляци може да се нарече стая) също програмист. Някой вдига! Чувам "Кажи Стас"! "Абе как "кажи Стас""- изкрещявам аз в слушалката, "Хаос (колегата му се подвизава под този ник), огледай се, Стас е до теб, аз съм жена му". Кратко мълчание. Явно Хаоса е учуден."Ааа верно, не бях забелязал, че е тук",отвръща виновно Хаоса. "Абе ти нормален ли си, в една стая сте, говорите си, работите заедно, как така не си забелязал", гневя се аз. "ами ние такова по ICQ си пишем". Отново ми се извинява и подава телефона на моя Стас. Обяснявам аз , как довечера ще излизам, трябва да се е прибрал до 8, за да поеме малката, какво да й даде да вечеря, в колко да я сложи да спи. Пледоарията ми е кратка и сбита, за 9те ни години съвместен живот съм забелязала , че не може да запомни информация поднесена му за повече от 3 мин. На края на въпросните 3 мин чувам "Ама ти кога ще излизаш утре или в други ден и аз малката от ваще или от наще да я взема". На което аз просто казва "ще мина да ти оставя телефона в офиса" и той отвръща "ок". След което се обаждам на мама и й съобщавам добрата новина, че ще гледа малката, защото аз имам среща с приятелки, а Стас е на някоя далечна планета и чакам да кацне.

Иначе е откровено добричък, кротък, не повишава тон, не реагира на опитите за побой от моя страна, не крие пари от жена си(а.к.а мен).Заработва достатъчно за да издържа семейството си и да си купува играчките (разбирай всякакъв вид техника и гейм конзоли), и най- важното - не смята че е нужно да посещава дискотеки, барове и кръчми. За него са важни метъл концертите, а те са рядкост все още. Което автоматично ми дава свободата да излизам когато пожелая, защото той си е вкъщи и може да гледа малката. Аз съм доволна от избора на програмист  Simple Smile

И в този ред на мисли...в психологията вече има термин "интернет вдовица" За повече информация вижте ТОВА

# 116
Мотивация много красноречива случка  Mr. Green
Ние вчера купихме ново детско легло и днес май трябва да преместим бюрото с единия компютър  Rolling Eyes Стискайте ми палци  Joy

# 117
Мотивация, страхотно си го написала. Аз го показах на мажа ми, той почна да чете, и след 30сек спря и вика ами да, какво да чета такъв е живота Simple Smile И той беше така, сега е мъничко по- добре. И той играеше постоянно WOW и беше постоянно в някакъв друг свят, вечер се прибира от работа, бързащ и веднага сяда пред компа и почва да джитка, че 60 човека щели да ходят да правят нещо и това продължава до сутринта и на следващия ден е същото и т.н. От една година спря да играе, замени си хобито игра с хоби астрономия  ooooh! Сега пак седи постоянно пред компа, ама се някакви неща смятал, нещо как щяло да мине по ръба на не знам си коя звезда, и в колко часа и мили секунди точно ще мине и каква е вероятността въобще да мине и тем подобни неща си прави. После нарамва телескопа ( и с тази играчка се сдобихме), куфарче пълно със странни неща и отива да си гледа ивента някъде си и си го записва. Добре че тия ивенти не са всяка вечер, ама за сметка на това се виждат все от различни места и сега пътува като гламав да си ги гледа.
И аз не се оплаквам, то явно на програмиста му трябват някакви странни и поглъщащи хобита.
Докато пишех тези неща и се замислих, че темата трябва да я кръстим "Интернет вдовици" мисля, че много ще и отива  Joy

# 118
Хе хе  Joy Мотивация, четох и се смях  Joy
Хубаво е че гледаш на нещата от комичната им страна Simple Smile

Аз да си призная, програмист съм, ама не знам какво е WOW (то ясно че е игра де...)  Blush  newsm78 но явно е доста зарибяващо... чакай... проблясък  Party World of Warkraft???? (дори не знам дали така се пише, но май съм чувала за тази игра...  Blush )

И ние го имахме този период, с Булфлийт... то не бяха планети, та кораби, та не знам какво си... Излизаме на разходка с уговорката че до половин час трябва да се върнем защото не знам каква си атака трябвало да почне/приключи... ама му омръзна по едно време и вече не играе... Сега прекарваме повечко време заедно и практикуваме UNREAL TOURNAMENT когато ни се доиграе нещо...

Иначе положението с ICQ е пределно ясно - когато милото е на компютъра знам, че единствения начин да обърне внимание на това което му казвам (и евентуално да го запомни) е като му го кажа по ICQ / Скайп (а дори и да не го запомни и да твърди че не съм го казала, имам хисторито като доказателство Wink )... но то и аз понякога съм така - захвана ли се нещо на компютъра не чувам и не виждам... и също съм достъпна само по ICQ... но това ми се случва рядко когато съм в къщи...

# 119
Докато пишех тези неща и се замислих, че темата трябва да я кръстим "Интернет вдовици" мисля, че много ще и отива  Joy

ААААА Не съм съгласна  Naughty Дори при програмистите има изключения (като мойто мило...) които обръщат внимание на половинките си... Иначе и той позабравя и недочува от време навреме... и се изгубва духовно някъде честичко...

Общи условия

Активация на акаунт