Съпруги на програмисти - има ли други?

• 18 001
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте другарки по съдба, как сте днес? Някой нов вирус? ъпдейт на уиндоса да е излязъл? Или крак за поредната игра?
И аз да си кажа за пазаруването- мъжът ми НЕ пазарува. Никога. Дрехите са излишна вещ, която според него трябва да се използва поне 10 години. До пълна амортизация. Добре, че сме аз и майка му,която милата страда от неизживяно майчинство и на дърти години се сети , че имала син. Сега обикаля по бенетон да го правела "хубав и с угледен вид". Днес го пита "Кога ще се обръснеш?" Той отговаря "вторник". Тя с ужас в гласа "защо чак във вторник, как ще ходиш като поп на работа, ще те уволнят" , а той спокойно отвръща "защото този вторник пропуснах, а се бръсна само във вторник и мен няма кой да ме гледа, аз съм зад монитора" Иначе има и предложение за финансова стимулация на тази операция, или по- точно на операция "подстригване". Обявената сума е 700лв , ако се подстриже като "момченце". Разбирайте нормална къса мъжка прическа. Мъжът ми е с коса до кръста, заради метълските си пристрастия.
Та , сега играе WOW, и аз тръгвам да му чета вица за жабата и програмиста, а той на втората дума ме прекъсва и казва, тоя го знам, давай следващия. Пак не успях да блесна. Ама да видите как ще го изненадам с... програмиране на Делфи за начинаещи. Взех си книжка да се уча, и за Св. Валентин ще му напиша програмка.. за часовник (че тази ми се видя най - лесната). Да види той Simple Smile

# 151
  • Варна
Ох, момичета, като чета имам чувството, че моя е сбъркан! ooooh!
1. Стиснат е! Ама мноооого! Пари за дрехи харчи само за себе си (и обича да пазарува дрешки!).
2. Подстригва се поне веднъж седмично (има си машинка човека, няма да харчи за фризьори,я Crossing Arms)
3. Не играе на игрички, никакви....

Но поне с бръсненето е като нормалните програмисти  Joy веднъж седмично! Отговорът му на въпроса: "Защо не се избръснеш" е: "Компютъра не ми се сърди като ида при него небръснат."

Мотивация, много сладък подарък за св. Валентин - знаеш как да зарадваш един програмист, явно  Peace

# 152

Мотивация, много сладък подарък за св. Валентин - знаеш как да зарадваш един програмист, явно  Peace
Абе момичета, аз хубаво съм му избрала сладък подарък, ама знаете ли , че то не било лесна работа.От 2 дни се мъча и все нещо гърми..

# 153
Ох, момичета, като чета имам чувството, че моя е сбъркан! ooooh!
1. Стиснат е! Ама мноооого! Пари за дрехи харчи само за себе си (и обича да пазарува дрешки!).
2. Подстригва се поне веднъж седмично (има си машинка човека, няма да харчи за фризьори,я Crossing Arms)
3. Не играе на игрички, никакви....

Но поне с бръсненето е като нормалните програмисти  Joy веднъж седмично! Отговорът му на въпроса: "Защо не се избръснеш" е: "Компютъра не ми се сърди като ида при него небръснат."

хахаха и аз имам 2 машинки за подстригване Simple Smile по природа не обичам да се бръсна обаче че като я сваля четината отдолу ме гледа едно непознато момче и се плаша Simple Smile

# 154
Здравейте мами, то не остана до свети Валентин, но ще се радвам ако споделите някоя идея.
Мотивация, аз преди около 5 години може би, малко след като се запознахме с моя реших, че и аз ще уча компютри, че да има за какво да си говорим, а и да разбирам техните разговори Simple Smile Та значи записах се аз на някакъв двугодишен курс по програмиране в центръра за сед дипломна квалификация на софийския университет  ooooh! Беше пълен провал, е, изкарах аз двете години, но не го завърших, даже и не си правих труда да ходя на някои изпити, то нямаше смисъл. На Делфи успях да напиша някаква програмка за разбъркване на карти ( отне ми половин година) и накрая моя мъж ми каза, че това се пишело за няколко минути  #Cussing out Учих и джава, там трябваше да правим някакви квадратчета и простотий, най- дългата задача той ми я направи, ама добре, че я проверих, щотот в ено от квадратчетата вместо след като го натиснеш да се отвори мойто име се отваряше съобщение "секси маце" отне ми бая време докато го променя Simple Smile А на С++ въопще и не се явявах, просто нямаше смисъл.
Пожелавам ти успех с часовники, сигурна съм, че ще успееш. Кажи после каква е била реакцията   bouquet

# 155
Аз като бях ученичка учехме програмиране на ВБ. Понеже съм завършила испанска ни преподаваше един перуанец, на испански. Даде ни за домашно да напишем някаква програмка. Прибирам се аз вкъщи и казвам на милото. Той я нащрака за минути. отивам аз доволна в училищеа преподавателя се цъкли... Не било така. "Ама как така, нали работи"- дивя се аз. "Да, работи, ама е написано на 3 реда, а трябва на 10"- отвръща перуанеца. Аз псувам а той ми писа 4 , щото не могъл да я разбере...

# 156
Здравейте  Simple Smile
Аз пък не се опитвам да блесна на неговата територия, за да не го засрамя  Mr. Green Термините ги поназнайвам, за другого хич не си давам зор. Даже в повечето случай се правя на незнаеща, изслушвам тирадата, която ми изнася със скорост на говора - 100 и м/увременно вече е направил това , което ми трябва   Joy
Бръснеше се през ден, но напоследък по-често , че трябва да дава пример на детето  Wink
За Св. Валентин му взех портфейл, че неговия вече прилича на баница  ooooh! и снимка в рамка  на мен и детето за бюрото  Simple Smile Дано поне той ме изненада, че аз съм в идейна криза  Confused

# 157
ммм дамм трябва да им пази гордостта. Аз от програмиране не разбирам, но съм покрай компютри от 11 години и няма нещо което да не мога да си фиксна, ако се обърка. Пък и гугъл дава отговор на всички въпроси.
На мен ми беше интересно да науча Adobe във всичките му разновидности. Смея да кажа , че станах доста добра, а това ми дава свободата да правя със снимките ни каквото пожелая, направих си дизайна за сватбените покани сама, поканите за рождените дни на Дада, поканите за кръщенето й, поканите за сватбата на една приятелка, логото на ивент агенцията ми, въобще мисля че имам още една възможност за професия Simple Smile)

# 158
Мотивация, при теб е различно  Wink влече те  Simple Smile
Моите интереси са други и той знае, че дори и да ми трябва нещо не бих седнала да го науча ... много ми е суха и точна тая наука  Peace

# 159
Мотивация, при теб е различно  Wink влече те  Simple Smile
Моите интереси са други и той знае, че дори и да ми трябва нещо не бих седнала да го науча ... много ми е суха и точна тая наука  Peace
Ох и аз така си мислех, ама се оказа, че трябвало голяма фантазия за програмирането.. те си ги представят нещата, после пишат някакви кодове и изведнъж, ние простите (не ментално разбира се Whistling Whistling) юзъри виждаме някаква програмка....

# 160
Ние работим заедно (project coordinator съм) и покрай работата поназнайвам това онова. Но програмирането никак не ме влече. Просто мозъкът ми не е настроен така  Laughing
Съгласна съм, че се изисква голямо въображение - всичко им се случва в главите, преди да се материазилизра  Peace Но и математическо мислене и точност са необходими. А аз съм творчески разпиляна  Flutter, но пък от 10 кладенеца вода мога да донеса, за да убедя някого в нещо  Laughing А и успявам да ги накарам да вършат каквото трябва, а не каквото им се иска или са решили  Wink А това е една нелека задача - съпругите им най-добре го знаем.

# 161
Ех, момичета... много е добра идеята да понаучите малко програмирането за радост на любимия, ама аз като съм го изучила това програмиране щях да се чудя какво да подаря за св. Валентин... добре че се разбрахме с милото да не си правим подаръци... ние си имаме други дати които са ни по-ценни и тях си празнуваме редовно  Heart Eyes

... много ми е суха и точна тая наука  Peace

по-скоро трябва един по-различен поглед върху нещата и всичко става толкова интересно... то затова не можем да ги мръднем нашите половинки от компютрите...  Wink

# 162
Здравейте съмишленички по съдба  Mr. Green

Нашия татко е също пристрастен към колата, иначе кафе не пие. Последното му оправдание беше "трябва да си купя кола, за да ми дадат торбачка, която да ползвам за боклук в офиса"  smile3511
След такава реплика оствам безмълвна.

Иначе моето ампоа е xls там е моята сила, попила сам малко от програмиското мислене, толкова, че да си напиша формила от 10 реда  newsm47

Иначе като питам нещо първият отговор е преди да задава тъпи въпроси първо питай Гошо (разбирай Google). Иначе сам доволна че с малчо се разбират чудесно нали са на един акъл. Бебо въка Гуу и татко му продължава Гъл  Shocked

# 163
А вашите мъже псуват ли, специално, докато работят  Thinking Моят, който иначе е доста добре възпитан и културен човек, пред компютъра, псува като каруцар  Confused Просто не мога да го позная  Laughing

# 164
  • София
Преди не псуваше , но  в последно време нещо като  не стане от първият път ги ръси едни ......... мале мила  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт