Отговори
# 120
Момичета, благодаря за отговорите. Давам и сирене, значи няма да е проблем. плодовете също съм ги въвела. От утре ще и пукат ушите от Данонино  Laughing

Зори, а на календара сама ли си си правила рамките? Защото аз нещо не намирам коледна тема.

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 18:20 от Били_

# 121
  • София
Ехо  Hug
Нямам никакво време напоследък да пиша, нито да чета Sad Майка ми е тук тази седмица и аз по цял ден ходя насам натам-по зъболекари, гинеколози, магазини, до офиса...
Какво стана с партито? Друг час? Друг ден?

Аз съм гледала Данонино, защото мислех да купя, но на опаковката си пише, че е за деца над 1 година.

Честито на всички празнуващи и празнували последната седмица. С най-добри пожелания   bouquet

# 122
Здравейте, включвам се само за партито. Ако е 16.30 и ние ще отпаднем, късно ни е. Някой предложи да е в делничен ден и да се запази ранния час, нас ни устройва. Но както го направите, едва ли ще има сърдити, не може да се угоди на всички.  Simple Smile Ако не успеем този път - следващия Wink

# 123
честито на всички празнуващи и на месечинките  love001
Тифани от 6 м се изправя сама почти не пълзи,а в проходилка я сложих към 7 месец два дена вървя назад а после се развихри.А от тв няма спасение на рекламите е голяма радост , ако не е пуснат гледа към него и чака .........Току що си събори сушилника на главата за късмет главицата и попадна в една дупка и не я заболя Joy Joy

# 124
Честито на празнуващите бебчета и небебчета!

Мами,защо на страницата на НОИ на справки на Социално осигуряване ми се покриват надписите и немога да цъкна 2008година?При вас така ли е ?

До после!

# 125
  • София
Били,аз си ги правих,само последните две са от Цвети.
Има коледни тапети ,но не и рамки.

Мами,колко струваше масичката от френският сайт,че аз нещо неможах да се регистрирам в него.Тук в един магазин я намерих за 27.99 евро преди седмица и чак сега се сетих за това.Искам да знам,къде ми е по-изгодно ако я взимам.

# 126
Зори, 30 EUR беше в Ларедут.

# 127
  • София
Аз на скоро я гледах пак намалена за 23 евро.
Но се влизаше през някакъв линк за намаления.
Влез във форума на пазар там го има. Май бая народ се е запалил по тая масичка.
А Марин си хареса кашона й: Laughing Laughing Laughing Нея я подминава като пътен знак.

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 20:53 от ek_velika

# 128
Здравейте и от нас  Peace
Аз да ви се оплача...много ме е страх..днес ми откриха киста /в коремната кухина/
От една седмица имам болки в корема които се рапръскат наляво и надясно и днес отидох на лекар
Пратиха ме на гастро.. и с ехографа видяха киста. Почнаха едни терминологии със сестрата да редят...накрая питах да ми кажат за какво се съмняват...и  #Crazy кучешка тения
Ще ходя на паразитолог и скенер...Дано да не е това  Praynig Praynig
Не знам какво да правя...умирам от страх
На всичко отгоре паразитоложката се опита да ми вземе кръв за изследвания /5 пъти/ и като не успя утре сутринта ще пробва пак Cry
Стискайте палци да не е нещо мноооогоо сериозно /тази кучешка тения много ме притеснява като вариант, а за кистите..изобщо не съм наясно/

# 129
Калинка, това е ужасно Sad Моля се да не е нещо сериозно Praynig Дръж ни в течение. Пожелавам ти успех и дано изследванията не покажат нищо страшно Hug Стискам палци и пиши утре.

# 130
  • Лондон
И аз почвам отзад напред - Калинка, пожелавам ти всички тези страшни диагнози да не са верни Hug

За партито - ние сме без претенции, става и за новия час, става и за друг ден и час, така до 19.01 когато се връщам на работа Party

Днес ходихме на профилактичен - само 9020 кг и 73 см, много съм щастлива, че вече не сме най-дебелото момиченце в групата, а мерките ни стават все по-манекенски Laughing Всъщност доволна съм, че не наддава толкова, само 200 г този месец, а си хапва, което значи, че добре изразходва натрупаната енергията.
Вигантол давам от септември, лятото не, фонтанелата не я напипвам въобще, но докторката каза да продължим до пролетта и ние слушаме Grinning

Желая лека нощ на всички и чакаме ден и час за среща Joy

# 131
Калинка дано не е нещо много сериозно. Стискам палци  fingerscrossed

# 132
  • около Варна
Kalinka_M, стискам палци всичко да е наред  Hug

Днес направих един стабилен пазар, резултатът е коледни подаръци на половината деца на които трябва да купувам, на Ева - уолкър, на тати за РД - нищо, май пак ще му подарявам бебе, изтърках се вече, ама нямам друга идея Crazy, на мама - няколко парцалки за дебели.

С риск да стана досадна искам пак да попитам има ли друго дете на нашата възраст, което не се изправя само и не си стои на крачетата, като я сложа да стои права се огъва след една минута и е надупена да сяда ooooh!. Наистина съм сериозно притеснена да не би да и има нещо на крачетата, дали да я водя на лекар.

Лека вечер на всички!

# 133
С риск да стана досадна искам пак да попитам има ли друго дете на нашата възраст, което не се изправя само и не си стои на крачетата, като я сложа да стои права се огъва след една минута и е надупена да сяда ooooh!. Наистина съм сериозно притеснена да не би да и има нещо на крачетата, дали да я водя на лекар.

Имаа Wink Някъде четох, че ако на 10 м. не си стоят вече на краката, трябва да се посъветваме с педиатъра. Така че споко, има време и нашите мързеланки да си застанат на краката Simple Smile Аз не се притеснявам. Съседското ни бебе също е мартенче, и също не може да стъпи стабилно.
Според мен е нормално. Ние пък се развиваме по-бързо в други неща, двигателните умения не са ни силната страна, но има време Wink

# 134
Здравейте !Аааа,Виви и Велизар е същия.Никак не му се отдава стоенето,то и седнал трудно стои дълго.Но аз не се тревожа-когато тогава.
Да се отчетем-10кг кръгло.76см.
Много си ми е добре детето-с проходилката е като ракета.Даже се обърна веднъж на един малък праг,но мина само с уплахата.
Данонино и аз давам от 10-ина дни.
Калинче ,стискам палци да се разминеш с тенията!!!
Вагинтол давам ,когато ми дойде на ум-през 2-3 дни.
За подаръците-ще пропусна.Има хиляди играчки,а на Коледа сме у свекърите.Те са накупували .После за Нова година сме у мамини-те също са се уляли с подаръците,та решихме да не взимаме и ние.Без друго в тая гарсониера няма вече къде да се обърна от стол за хранене,проходилка,шезлонг,килимче за игра....
Спокойна нощ ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт