Отговори
# 135
Благодаря за пожеланията и обещавам да пиша Hug
wiwi моя щишко не се изправя да сяда сам, като го сложа да седне тръгва да се люлее /свикнал е от люлката/ и пада, напоследък почна да "пълзи" ама е много смешен, първо се набираше с ръце, а сега се дупи, тръгва да се избутва с крака ама не си мърда ръцете и се забучва /ама пак се мести Simple Smile/
Постоянно иска прав, но сам не се изправя /до скоро се дупеше да сяда като го изправя/

# 136
  • София
Калинка,стискам палци всичко да е наред! Praynig
Виви,не се притеснявай има време.Жори ходи много добре за ръце и в проходилка,но не се изправя сам.

За масата - и 23 евро да е ,за 4 евро не си заслужава да се занимавам с поръчки.

# 137
   Здравейте. Изчетох ви най накрая. Пропуснала съм много хубави поводи.

Цвети, страхотна тема. Благодаря за старанието да ни изненадваш приятно всеки път.     bouquet

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЕБЕТА ПОРАСНАЛИ ТЕЗИ ДНИ С ОЩЕ ЕДИН МЕСЕЦ.

ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ПРАЗНИКА НА СТУДЕНТИТЕ.

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ С РОЖДЕННИ И ИМЕННИ ДНИ.

Като видях снимката на Сияна и се сетих за една снимка на Лилито, дето спеше в столчето за хранене- в тая връзка Тинчето ми се губи май newsm78

Кикиники, много мило ми стана, че си забелязала липсата ми.     bouquet

Честно казано ви четях от време на време, но не исках да пиша, защото бях в кофти настроение. Депресия ли е, какво е не знам, но нещо се чувствах доста нестабилна тези дни. Надявам се нещата да се оправят, че сама не се издържам. Явно 8 месеца на легло, няколко престоя в болницата, това че не мога да се организирам както искам откакто съм родила и новата работа на половинката ми идват в повече.

Калинка, имаш стиснати палци и от мен. Моля се резултатите ти да не потвърдят предположенията на лекарите. Успех мила.     bouquet

# 138
Калинка надявам се всичко  да бъде наред и притесненията да са излишни Hug Praynig  bouquet

# 139
Хей, здравейте.

Калинка, спокойно, стискам палци всичко да е ок! И да има нещо ще се лекуваш!

Тинче, всеки има такъв период на мрачни настроения! По-ведро, имаш прекрасна дъщеричка, която има нужда от положителната ти енергия!

Днес бях на очни, таткото се е справил чудесно с гледането на бебо, но аз щях да се пръсна, гърдите ми станаха на малки бучки, просто не ми трябваше сутиен. И как боли... Как да  намаля тази кърмя? Може би в кърмаческия трябва да питам?  newsm78

Тези масички не са ли малко скъпички? Или на мен ми се струва? Аз най-много да  му купя на бебо някоя кола, или дрънкалка с много копчета или нещо от този род.

Лека, дами.

# 140
  • Лондон
Tara31, и ние сме така в ергенското ми жилище, няма място от играчки на малката, дори книгите и свалих в гаража, за да има място за нещата й, та спирам с подаръците, докато няма нужда от нещо съществено.

Wiwi, както бях писала, ние нито изправяме, нито нищо, днес лекарката ни каза, че трябва да й осигурим условия, къде да се хваща по-конкретно,та ще пробваме в кошарата с повече място. Аз не се притеснявам, може би още месец поне

# 141
Калинка, със Сиянка стискаме палци всичко да е наред  Praynig

Вижте нещо интересно- танцуващи елфчета, познайте чии са лицата  baby_neutral

http://elfyourself.jibjab.com/view/qSMdYWQMb6gw/V77lyuY6Tw9DB7QM0zOe4NGk

# 142
  • София
Здравейте момичета!

Пиша много рядко,но ви чета. С тези двама калпазанковци време не ми остава Grinning

Калинка и аз стискам палци всичко да е наред Praynig
Wiwi и Емо е скаран с изправянето. Като го вдигна стои няколко секунди и започва да се огъва и иска да посяда. И баткото ни беше същия,а сега не застава на едно място и една минута Joy Не се притеснявай нормално е Peace
Ето една снимка от
http://www.yanan.snimka.bg/album.php?album_id=227788&pid=9348303

Поздрави  bouquet

# 143
  • София
Тинче,да нагушиш Лилито от нас с Жори и да ти минава този период! Hug
То и аз нещо съм изпаднала в такъв напоследък. Crazy

Радост,като за такъв тип масичка , е от евтините,но за мен лично също не е.В момента трудно ще ги дам,защото ни предстоят много разходи идните месеци.За това сигурно ще се спра на една друга за 12 евро ,малка е но много интересна също.

Били,нещо от 20 мин. не ми се заредват еленчетата,но се досещам за какво става въпрос и се надявам да ми се отвори,защото си предтавям,колко ще е сладко. Hug

yanan ,много са ти сладки дечицата!А бебе Емо има пънки прическа като на моя дреби. Mr. Green

# 144

Били,нещо от 20 мин. не ми се заредват еленчетата,но се досещам за какво става въпрос и се надявам да ми се отвори,защото си предтавям,колко ще е сладко. Hug

На мен ми се зарежда от този линк  newsm78 Дано да успее да ти го зареди, наистина е много сладко  Crazy

# 145
  • София
нестава нещо,сутринта пак ще пробвам!

Shushonka,честит рожден ден!Желая ти най-вече здраве и късмет,много щастливи мигове и сбъдване на мечтите ти!

.

# 146
  • София...........

Shushonka, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! ДА СИ ЗДРАВА И ОБИЧАНА!

# 147
Shushonka, честит рожден ден! Бъди много щастлива и обичана!

Днес една приятелка роди в Тина Киркова. Планово секцио, по медицински показания, датата беше уговорена още при постъпването в болницата преди няколко дни. През деня ми звъня около 8 пъти и аз всеки път вдигах с невероятно вълнение и готовност да честитя и всеки път се оказваше, че все още седи и чака някой да се сети за нея. И след като всички вече решихме, че няма да е днес големият ден, след като е стояла без храна и почти без вода повече от 30 часа и след като тя реши, че няма да се притеснява и ядосва и ще гледа на всичко с усмивка, в 18 часа решили все пак да я оперират и в 18 и нещо се е появило хубаво здраво бебче. Мъжът и откара 10 часа по коридорите, без да може да я види и без ясна представа какво се случва. Явно в ТК предлагат освен раждане и бонус - трениране на устойчивостта и силата на психиката и проверка на издържливостта на глад при бременните.

# 148
  • София, Борово
Добро утро  Flowers Four Leaf Clover
Калинка, потърси и второ мнение. Малко са лекарито, които могат да преглеждат с ехограф. Пожелавам ти всичко да е наред Hug
Тинче, съжалявам да чуя това, но пиши винаги, дори и само да напишеш, че се чувстваш зле, ще получиш подкрепа, а това е важно в такива моменти. Hug аз още съм със следродилна депресия и много неща ми идват в повече, а организацията... няма такава. Желая ти бързо да се оправяш Hug  bouquet
Марги, да и е живо и здраво бебето на приятелката ти  bouquet
Виви, много деца не се изправят. Както Ането е написала изправянето е характерно за дете на 10 месеца.
За подаръците - аз само на синът ми и племеника ми ще купувам. Нямам възможност за другите или ако взема ще е нещо съвсем символично. Брат ми е рожденник на 31.12. и на него ще купя нещо.

Shushonka, Честит Рожден Ден! Много здраве и сбъднати мечти!

# 149
Честито на празнуващите бебчета и небебчета!

Мами,защо на страницата на НОИ на справки на Социално осигуряване ми се покриват надписите и немога да цъкна 2008година?При вас така ли е ?

До после!

не прочетох нататък дали някой ти е отговорил- отиди на view- tеxt size от менюто на страницата и си избери друг размер на буквите и ще се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт