Отговори
# 150
Здравейте и от нас.
Калинка стискам палци всичко да е ок Praynig
Не съм ви изчела, ще го направя по късно,че си имам компания на компа...... ooooh!
Бети вчера сама се изправи в кошарата на нейната приятелка..нашата й идва височка.Ето една снимчица и от нас да не ни забравяте.Целувки да всички бебоци от мартенския отбор Heart Eyes

# 151
Да честитя рожденния ден на Шушонка
пожелавам ти много мъдрост, с която на направиш семейството си и себе си щастлива!

и да ви попрочета!  Embarassed

# 152
  • Бургас
Добро утро на всички от нас!
Шушонка,честити рожден ден!Бъди жива и здрава,обичана майка и съпруга и много щастлива жена!
Калинка,и аз стискам палци и се моля висчко да е наред!А ако случайно не е,скоро да се оправи!
Тинче,и аз от време-на време изпадам в такива състояния и най-вече заради това,че нямам отмяна,а мъжо е цяла седмица на работа до 17 часа.Като се прибере има още час и половина работа и се виждаме от 8 до 10-11 часа и това е.Аз мисля,че най-зле ти се е отразило това,че мъжа ти започна работа и не може да е покрай вас повече време.
Марги,честита рожба на твоята приятелка!
Виви,Мария се изправя в кошарката още в мига,в който я сложа,но не иска да прави и една крачка да тръгне,като я държа аз,ама грам не помръдва бе.Аз затова се тревожа понеже скоро ще прави 10 месеца,а не иска да прави крачка като я държа.
Хайде,лек ден от нас!

# 153
Честит рожден ден, Шушонка !!! Да си жива и здрава.

Честити месечинки на порастващите ни дечица !  Heart Eyes

И на мен не ми се зарежда страница на Били. Много ми е любопитно какво трябва да е  newsm78
yanan много са ти сладки малчуганите, имат много хубави очи  Heart Eyes Единственото ни бебче родена на 29 февруари и да няма снимка в първият пост. Прати една снимка на e-mail (има го в първия пост) и размерите при раждане ако искаш.
Тинче стегни се, такова златце имаш до теб не трябва да те вижда унила. както и другите са казали пиши за да ти олекне  Peace

# 154
                                Честит рожден ден Шушонка!

Били и на мен ми зарежда от доста време сайта,но знам за какво става въпрос и аз съм си правила миналата година,много е забавно,ще пробвам пак.
Калинка,стискаме палци всичко със здравето ти да е наред fingerscrossed
Дианче,все забравям да те питам,какво представлява диетичната кухня?На кухняка,която е близо до нас има списък със храните,които се предлагат и пише"моля ако детето ви има алергия към някой от посочените храни,не го записвайте на тази кухня"
Вече сериозно се замислям за кухнята,не мога да осигуря разнообразна храна с пюретата,а и ми идва скъпичко,но пише че дават прясно,краве мляко и цитруси Confused,нали уж до 1 год. не се препоръчват newsm78 А,варианта с доставка до вкъщи е 4лв. на ден,нали?
Честити месечинки!

# 155
Сега гледах Коко hahaha Много е сладък,как поклаща глава в такта на музиката hahaha
Янан,момчетата ти са прекрасни Heart Eyes

# 156
  • София
   Илияна 24 и ние сме така, виждаме се вечер за по 3-4 часа и то зависи в колко си легнем. Моят мъж обаче работи до 19-19.30 и е ужасно  а от утре започва и в събота да работи, за да имаме повечко пари.Той има сервиз за ремонт на коли и има работа и за събота , но досега предпочиташе да почива в събота , но с тази криза....  И на мен няма кой д ами я гледа Ивайла. Майка дойде да я гледа през деня вчера и онзи ден за пръв път от месец и нещо та успях да излезна да пия едно кафе.
  Тинче и аз си мисля , че най-тежкото е че мъжа е на работа извън вас както си свикнала.
  cosmopolitan , диетичното меню е без прясно мляко и яйца. А тук някои кухни по домовете са 4лв, някои 5лв. На мен педиатъркат ами каза като стане на 10 месеца чак да я записвам. Ти защо не и правиш поне зеленчуковите ?
Ако на някой му се пие кафенце и му е скучно и му се излиза с бебе...... на кафе да чукне на лични  Embarassed  , че полудявам само в нас. Ако излезна с бебето другите ми приятелки са бременни сега и не е особено интересно с бебето на ръце....

# 157
Честит рожден ден на Шушонка newsm59

cosmopolitan, за какво ти е алергично меню, Нати нали не е алергична. Запиши си я на обикновена кухня, десертите може да не ги даваш. А и щом си давала краве сирене според мен няма да има проблем да даваш и кремчетата с прясно мляко. На мен десертите от кухнята не ми харесват и не ги давам, даже след празниците ще започна да взимам само супа и основно, и без това само ги хвърлям тия десерти. Но 2-3 пъти съм давала по няколко лъжички, нищо и няма. Не виждам проблем да се дава, щом детето не е алергично.

# 158
 Tada ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ШУШОНКА! МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ  bouquet
Калинка надявам се всичко да е фалшива тревога и скоро да е само неприятен спомен.
Тинче аз непрекъснато съм в някакви такива състояния и затова и не пишех тук,но онзи ден след като гледах Алис и драснах няколко реда и ми стана по леко някак,та май цаката му е да се споделя Hug Нашия тати също се прибира късно и ми е самотно и никой не ми помага за беба,а и имам усещането че изпускам живота си от контрол...разни ей такива мисли ми минават,но да не ви занимавам с моите глупости.
Кикиники аз имах в предвид,че тези играчки в метро са абсолютно същите като масичката от ларедут,но не са маси...ох ама как обясних и аз ooooh!
Марги честито бебче на твоята приятелка.Аз честно казано малко се изненадах от разказа за ТК,но явно има всякакви случаи.
На всички пожелавам много хубав ден,изпълнен с невероятни емоции Hug

# 159
Здравейте.Аз за ТК не се учудвам там е ужасно.
Днес и ние ставаме по-големи ще пусна тези дни нови снимки.

# 160
Честит рожден ден на Шушонката!

Ей, кога минаха 9 месеца бе, хора... не мога да повярвам!

Тинче, не се сдухвай! Горе главата и пиши тук, ние няма да ти позволим да си тъжна! Аз съм много доволна, че имам на кой да си оставям детето, тя все повече свиква с дядо си, ясно е, че догодина той ще я гледа основно, а аз ще трябва да работя. Само да ми е жив и здрав Praynig И моя мъж все го няма, по цял ден е на работа, прибира се към 8часа, за да избегне големите задръствания и се виждаме колкото да изкъпем бебката. Събота и неделя пък други работи върши и рядко остава у дома... Ако го няма баща ми, сигурно и аз ще лудна...

Марги, честито бебенце на приятелката ти! Нищо, което се случва в тази невероятна болница, не може да ме учуди... Важното е, че всичко е минало и е ОК:)

За купона- нямам нищо против 16,30. Но ако го променим за друг ден и час, пак става!

# 161
Ооо ама ние и рожденичка сме имали.....да е жива и здрава,Shushonka bouquet

За изправянето - ние се изправяме от 6-ти месесец. Забелязах обаче, че когато беше в мобилната кошара ( на бертони, на 2-рото ниво) му е много високо и не може да се хване за да се изправи, и след няколко опита спря и да се опитва и около седмица не се изправяше. След като го върнах в неговат си дървена кошара , която му е по - ниска и изобщо не стои седнал....цялата я обикаля. Та може би е важно да се създадат условия newsm78
Вашите бебоци дават ли признак, че разпознават някоя играчка? newsm78 На радио съм се обърнала да повтарям " къде е слончето, мечето, топката"  Sick писна мииии....човека изобщо не ме отразява...гледа си рекамите и ... ме побърква. От кога трябва да започнат да поразбират малко?

Днес времето е ужасно #Cussing out Ноооо трябва да се ходи за кухнятаааа Tired

Хубав ден на всички Hug

# 162
шушонке Ч.Р.Д.    bigdance2

1crib така изглежда мойта пуканка всяка сутрин

Калинка  дано са сбъркали лекарите,но ако има нещо късмет

Марги честито бебче на приятелката ти

Тинче явно много мами сме сами по цял ден с бебоците.Нашия татко се прибира към21 иаз леко откачам сама.А режим нямаме едва смогвам с домакинските задължения ......но като се усмихне бебка и ми е хубаво Grinning

# 163
  • Тук и там
Привет и от нас!
Честит рожден ден на Шушонка! Желая ти много щастие, здраве и любов в къщи!
Честито на празнуващите днес месечинки!
Калинка
- каквото и да е, няма да се даваш. Знаеш, че като споделиш тук - ще ти олекне, а и някой полезен съвет ще получиш. С теб сме  Hug
Ох Тинче, и при мен така - май при доста мами е такова положението, но както идва, така и отминава. Понякога ми се реве от безсилие, защото като всеки човек и аз искам почивка, глезене... Ама явно сега приоритетите са други и трябва да се справяме с новите си задължение  Peace  И моят мъж се прибира късно, както писах съм самичка с малкото в къща - баби и дядовци по на 200-300 км. - ето това значи да нямаш на кой да разчиташ  Cry  Ама айде да не се оплаквам - има и по-зле  Wink
Марги - честито бебе на твоята приятелка! Стана ми мило, като се сетих какви вързопчета си имахме преди месеци  Flutter
На мен веселото сайтче ми се отвори след чакане, потанцувах си  Mr. Green, че и малкото в проходилката започна метълското поклащане  superuu
Янан - големи сладури си имаш, а и баткото как ти помага с домашните задължения  Peace  Много лъчезарни дечица - добре ми се отрази да се порадвам на снимките  Wink

# 164
Привет, мами!
Чакам да ми завъннат  от клуба да кажат в кой дръг ден им е възможно, та да си останем в същия първоначален състав Peace

Калинка, кураж мила, имай вяра, че всичко ще бъде наред и вярвай в лекарите, в наши дни, Слава богу, медицината е много напреднала и тези диагнози се отстраняват бързо и лесно, а може и въобще да се окаже, че не е това! Hug Hug Силно те прегръщаме с моя Иван!!

Тинче, за съжаление, прекрасно те разбирам, но ще ти кажа само едно - колкото повече занимания, толкова по-малко мрачни мисли и  настроения Peace Аз си мислех, че никога няма да се съвзема от гнусната депресия, но съм подценила илите си Wink Любовта към детето е по-силна от всички депресии, и разбира се - любовта към самия себе си Hug Hug
Дианка  Hug

Шушонка,  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!! Много сбъднати мечти, къща, пулна с детски смях и вечна непреходна любов  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт