Отговори
# 15
Къде пише за това бебче ?
Ангелфиш, Сияна е много сладка  Heart Eyes Надето влизаш в нашата поща и ще ги видиш  Peace
Сега бях в Ларетуската тема и засякох Къдричка милата е получила три масички вместо една масичка + колело. Дано французите и оправят нещата защото си е голяма набутвация.

# 16
# 17
Цвети,дай линк към Ларедутската тема,аз искам да купя едната масичка от Къдричка,ако няма ги връща,записвам се официално Grinning

# 18
Честита нова, красива, празнична тема! Да е пълна само с хубави емоции! Благодаря за труда на Цвети и за интересното и вярното заглавие на Ива! bouquet

Честит празник на всички мами-студентки! Да ви минават бързо и успешно сесиите!

Къдрич, веднага се кандидатирам за една масичка, ако нещо се обърка и не можеш да ги върнеш.
Наде, аз гледам да не ограничавам Дея, когато иска да хване лъжичката, но не винаги мога да преглътна с усмивка пюрето върху косата и стената и когато се имали такова пълно омазване, следващите 1-2 хранения, гледам да не й давам да се докопа до лъжичката.
Силвия, да ти е жив и здрав племенникът!

Тази суеверна простотия, която са направили родителите на горкото бебе, ме потресе напълно! Дано няма трайни последствия Praynig

# 19
А, cosmopolitan ме изпревари с масичката Grinning
Да не започнем да наддаваме накрая? Mr. Green
Къдричке, напрово бизнес можеш да направиш с тези масички. Много желана стока, бе!

# 20
видях, че сте разбрали за ларедутското объркване (т.е. КикиНики ми писа на скайпа)

в началото много се ядосах , защото с нетърпение чаках колелото ... освен това във фактурата на кашона пише масичка и колело и много се зарадвах, а то три масички - безумна грешка е това ooooh!
сега вече чак ми е смешно Laughing

предполагам, че ще трябва да ги върна обратно излишните за тяхна сметка, по принцип така се прави. Дано да не ми излязат повече разходи, защото доставката ми беше 15 евро и на митница са взели 12лв. (защото са 3 отделни пакета) та ще ми излезе златна поръчката

мислех си като ги върна, следващата поръчка да е само масички  ... за всички хора, които изявиха желание (получих и ЛС-и)  Joy .... и да им благодаря, че с тази грешка са подпомогнали началото на един успешен бизнес с масички Mr. Green

# 21
Добър вечер и от мен. Аз не съм се разписвала отдавна, но пък редовно ви чета.

При нас нищо ново. Калоян лудее по цял ден и направо ми взима силите.
Пожелавам на всички болни бързо да оздравяват.
Поздравявам и всички с поводи за празнуване. Да са здрави и много, много щастливи.

Благородно ви завиждам за организацията за коледното парти. И аз се нареждам на опашката "чакащи снимки" Grinning.

Имам и едно питане. Надявам се, че има някой който е запознат по-добре от мен със системата и ще може да ме посъветва:
315 ми дни изтичат на 20 декември. Аз ще започвам нова работа, но от 1 февруари 2009. Междувременно искам да прехвърля майчинството си на майка ми, която ще гледа Калоян. И сега въпросът ми е мога ли да направя следното - да си пусна молбата за гледане на дете до 2 години на мое име, а след това от 1 февруари да прехвърля майчинството си на майка ми. И ако да какъв е реда. Извинявам се за спама Hug

Лека вечер и спокойна нощ.

# 22
  • София
здравейте в новата прекрасна тема.Цвете,благодарности!  bouquetИве,на теб също за заглавието! Heart Eyes

angelfish ,добре дошла отново! HugЧесто си мислех,къде се изгуби.Бебка е много сладка!

Kalinka_M ,честито,заслужено сте взели титлата! Hug

Аз уж много се дърпак за проходилка ,но Жори не ни оставя за 5 мин.,само иска да ходи и да го забавляваме,а няма умора.Днес звъннах на една приятелка и взехме от нея проходилка.Е голяма веселба пада и хич не съжалявам за решението.Чак ми е странно,че като го сложих и веднага хукна.Мислех,че първо ще се почуди що за чудо е това.Ето и първото и ползване : Mr. Green

http://jorigree.multiply.com/video/item/30/30

И понеже вече си е утре :

Честит имен ден на Ането,Анина ,Ани_77,Ани на мама Дима_78 и Ана-Лаура на Рокмама!Да са живи и здрави всички именници,много щастливи и обичани!
Дано не съм изпуснала някой.

# 23
  • Бургас
Добро утро на всички мами и бебоци!
Честит имен ден на Ането,Анина ,Ани_77,Ани на мама Дима_78 и Ана-Лаура на Рокмама!Бъдете живи и здрави,щастливи и обичани!Весело посрещане на празника!
Със закъснение честитя 8 декември на всички мами студентки!Дай Боже успешно дипломиране и бърза реализация в бъдещ аспект!
На мамите,които много рядко се разписват искам да кажа,че поне едно "здравейте" и" добре сме",могат да подхвърлят и в движение... Laughing
Марги,радвам се,че вече се чувстваш добре и си си при дететнцето,че раздялата боли повече от физическата болка по тялото понякога.
angelfish,добре завърнала се отново сред нашите редици!

# 24
  • София, Борово
Добро утро и от мен!
Честит празник Ането, Анина, която призовавам да се разпише скоро Hug, Ани_77, Ани на мама Дима_78 и Ана-Лаура на Найтуиш!Желая ви да сте здрави, щастливи и обичани!  bouquet
Калинке, честито! Hug
Цвети, прекрасна тема   bouquet
Зори, да цункаш малкият бързоходко Heart Eyes
Пипилота, майка ти пенсионер ли е?

# 25
Здравейте, момичета!
Извинявам се за нахълтването в темичката ви.
Ще ми бъдете от голяма полза за съвет. Тъй, като си имате вече ходещи малки човечета  Heart Eyes
Да Ви попитам ако някой има подобна играчка за прохождане, занимава ли се мъничето с нея или я подминава, все едно не съществува?

Много Ви благодаря и весели празници!

# 26
Добро утро.
Честит имен ден на всички празнуващи. Да са живи и здрави, много щастие и късмет.
Да почерпя и аз  Grinning Моята майка има имен ден и тя днес. Да ми е жива и здрава  Heart Eyes

Ив@, angels_zg имат този уолкър. Беше писала че му е интересна на Жораче, музикална е като я буташ пее а като спре спира и музиката. Но тя предполагам ще се включи с коментар и ще ти каже повече.
И като говоря за Жорката, ама той направо тича  Grinning котката май зор ще види  Mr. Green

П.П. cosmo ето ленк към Ларедутската тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=354639.0

# 27
Честито на всички именници!!! Да са живи, здрави и да имат една много успешна година!

Зори, направо си е грехота, че не сте го слагали Жори досега в проходилка. Определено много добре се справя с маневрите  Peace И ние мислехме да не взимаме проходилка, обаче като сложихме Али в нея, просто нямаше как да не я купим  Crazy

Лори, ти все пак ми даде идея да пробвам за закуска от тези дуети. Аз бях купила, но не съм й давала още, така че днес ще пробвам.

Cosmo, забравих да спомена, че Бебевитата освен всичко е доста по-евтина от другите пюрета. Но нямам представа защо.

Къдрич, ами явно много й се е играело на Али с ларедутска масичка  Heart Eyes Дано всичко да се оправи по най-бързия начин.

Хайде, че ме дърпат за крачола и ми викат мамо  Flutter

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 17:00 от Roniboni

# 28
Здравейте и от мен. Леле, колко отдавна не съм влизала, ама това диваненце оставя ли ми време ooooh!
Темичката е просто прекрасна  Hug
Ние най-после си имаме един зъб и втория пробива и падна голям рев тези 2 седмици. Мъчим се да ходим и просто не си усещам кръста. В къщи по цял ден това правим пък ми се вижда малко нестабилна още за каишки. Вече отказа да пълзи, само иска да ходи. ooooh!
Ив@ Имаме подобна играчка и ни е много любима, няма да съжаляваш.
Е страшен е Жори с проходилката. Тя и Криска търчи, но нямаме толкова голямо пространство, а пустите колими само пречат. Laughing

# 29
  • София, Борово
Ив@, Ние имаме същия. Виктор се забавлява с него. В началото не му обръщаше много внимание, но сега много държи само с него да ходи. Много му е забавно да вади топките и да ги хвтрля, като и да си побутва тези страничните колелца - издават закачлив звук.
Такъв уокър има на Фишер прайс и на ВТеч и мисля, че са по-занимателни.

Общи условия

Активация на акаунт