Отговори
# 30
Такъв уокър има на Фишер прайс и на ВТеч и мисля, че са по-занимателни.
Аз нали купих на ФП http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.973 но мисля че този на Чико е по готин защото има и музика и повече играчици, но не ми се даваха толкова пари. Още не съм го давала на Коко да го видя какво ще прави защото е за под елхата  Mr. Green

# 31
  • около Варна
Привет от нас!
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Добре, че прочетох поздравленията ви, сестра ми е именичка, а аз съвсем съм изключила, че е днес ooooh!

Жорето направо ме разби как ходи, като стрела е, знам че не трябва да се притеснявам, но моята кукла само се пързаля с двата крака, никакви опити за крачки Thinking

Още не съм купила коледни подаръци, да не говорим, че нашият татко тази седмица има юбилей, удря 30-те и още не съм му измислила подарък, ако имате идеи казвайте, че наистина съм много затъпяла.

За Нова година май ще се успеем да се измъкнем от къщи, стига да се чувствам добре, че следващите години с две деца вече ще е доста трудно.

Марги, радвам се, че вече си добре и си вкъщи при своята принцеса, бях се притеснила, че ти се е случило нещо лошо, не е типично да не се отчиташ толкова време Hug
В тоя ред на мисли Деситка не се е разписвала наскоро.

Хубав декемврийски ден на всички!

# 32
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ АНИТА!!!

Зори, това малкото Жораче да го нацелуваш хубаво от мен по дупето! Ама много е сладък, пу-пу Heart Eyes Гледах и някои от другите ви клипчета и направо нямам думи. А пък каква коса ви е пораснала... Crazy
 Къдричка, и аз щях да се редя при теб за масичка Laughing 
 Питах ви за храни за гризкане с ръка, при които няма голяма опасност от задавяне newsm78

# 33
  • София
 Напоследък все забравям по нещо Embarassed
 Виви, расте ли коремчето? Grinning

# 34
Добър ден и от мен. Тук отново духа вятър. Направо ми омръзна вече Twisted Evil

Честит имен ден на всички празнуващи. Честити месечинки на порастващите дечица.

Честито и на всички останали с поводи за празнуване.

Ние имаме уокъра на Чико. Но Калоян все още не го е виждал, тъй като е подарък от едната баба за Коледа. Тъй че отзиви ще мога да дам след празниците.

Пюретата на Бебевита и при нас много се котират. Мисля че няма пюре на Бебевита, което Калоян да е отказал.

Пипилота, майка ти пенсионер ли е?
Diana, да майка ми е пенсионер. Надявам се, че ще мога да се възползвам от новата програма за бабите. Въпросът ми е относно редът на нещата. Дали аз първо трябва да се върна на работа и после да започнем процедурата по прехвърляне на майчинството или първо да прехвърля майчинството и после да се върна на работа или... Ще съм ти благодарна ако можеш да ми дадеш някакъв съвет как стават тези работи. Отново се извинявам за спама, но се надявам, че това ще бъде полезно и за някой друг.

Лек ден на всички.

# 35
  • София
Здравейте и от нас!

Честити месечинки на Теди на мама Славундер,Емили на  мама lorisita,Александър – на  мамам Kalina78 ,Филип на мама Dudulina,Невена-на мама Ani 77,Денис - на мама ive7aaa!

Ив@
,.синът ми се забавлява с нея - главно с музиките и фигурките.Понякога и ходим с нея,но ако го придържам,малък е още за сам,че тя много лесно се бута и ще тупне,то и в нас е само плочки и може за това да е така.

Цвете,да ти е живо и здраво майчето!  bouquet

spirit ,честити зъбчета!

Наде,аз само бисквити,хляб и морков съм давала - е и чат пат кисела краставица,че много им се кефи. Mr. Green

# 36
PipiLota,това е програмата.   http://www.az.government.bg/Projects/Prog/Maiki/Frame_maiki.htm
Предполагам,че майка ти която ще глада детето или бабата трябва да се регистрира в бюрото по труда.След като ти си прекъснеш гледането на дете от еди коя си дата от същата тя трябва да почне да го гледа и да й се заплаща.
Не можах да помогна много ама....

# 37
Здравейте мили Мами   bouquet
Ние си имаме вече първо зъбче   tooth  moresmile
Та ви черпя с пуканки  Popcorn
Вчера бяхме на ресторант и бебо яде първото си суши  newsm53 Много хареса ориза.
За подаръци ми трябват идеи моляяяя  Praynig Имаме масичка, плайскул с топките,лолкър         на ФП, Един жираф с топки а ФП(от баба и дядо за К.), и ... незнам какво още мога да му купя. newsm78
Зори и при нас кис. краставичка е много на почит  smile3521

# 38
Здравейте. Благодаря на всички за пожеланията Hug
Скромна почерпка Wink

Честито и на останалите именнички  bouquet

# 39
Здравейте, момичета.
Черпя, че днес съм именничка.

ЧЕСТИТО НА АДАШКИТЕ!

Не съм влизала отдавна, защото си преинсталирам компютъра, че нещо се задръсти. Освен това Коко и Поли са болни. Коко довлече някакъв вирус от градината. Уж не беше сериозно, но вече е на антибиотик. А Поли от събота точи едни гъсти сополи и кашля, имаше и температура, но засега сме само на хомеопатични лекарства. Дано й помогнат.  Praynig Много е неспокойна, милата, и все гледа да се гушне при мен. Изби й и второ зъбче и това допълнително я мъчи. Не яде почти нищо, освен кърма, но и това й е трудно поради запушеното носле.  Sad

По-късно ще се опитам да изчета пропуснатото.

Целувки на всички бебоци. Болничките да оздравяват бързо.  Hug

# 40
Честито на всички именници!!! Да са живи, здрави и много щастливи  bouquet

# 41
Здравейте и от нас Hug
Днес Денис става на 9 месеца,направо незнам кога мина това време Simple Smile

Честито и на другите месечинки

Честит имен ден на всички празнуващи днес
Трябваше да сме на консултация в четвьртьк,но от вчера Денис е хремав и отидохме днес.Гьрлото му е зачервено TiredИзписаха ни едни гранулки и капки за нослето.Това ни е пьрвото боледуване и сьм така притеснена Tired
Иньче резултатите от консултацията са 10.100кг. и 77 см.,доволна сьм Heart Eyes

Хубав ден на всички Hug

# 42
Честит Имен Ден на всички Анита!
Честити да са и месечинките на бебчетата!

Мерси за хубавите пожелания за малката ми именица!

За закуска й правя  и грис със сиренце и малко масълце много й харесва.

Айде вика ме...........После пак

# 43
  • София
Честит имен ден на всички именници!  cheers
Честито и на всички ставащи на 9 месеца, като моята Емили  Flutter

Рони, и на другия Дует- йогурт с плодове, пише, че е подходящо за закуска. Аз тези дуети й ги давам след обяд, но пък може да пробвам и сутрин. Явно менюто за закуска е най- бедно за всички бебоци  Simple Smile Дима, ще пробвам и грис, ама още не съм правила (давала съм само на Хип)...на опаковката пише с пр. мляко...  newsm78 Ти как го правиш?
Пролетрна фея, дано бързо се оправят мъниците ти  Hug
Съни, честито зъбче! А за подаръците...еми то вие всичко си имате  Crazy
Наде, и аз като Зори + солети вече...не се сещам за нещо ставащо за гризане без опасност от задавяне...

# 44
 Честито на именичките! Със здраве и гордост да си носите името!

Моят мъж пък днес е рожденик, ама е толкова далеч и още не съм го чула, за да му честитя Rolling Eyes

Все пак-  Misc Baby Bottle beer3 Drunk Wine Glass cook

Общи условия

Активация на акаунт