Отговори
# 180
  • София
Бройте ни и нас за понеделник.

# 181
  • София
И ние ще сме там!

Отивам да приспивам Еми...

# 182
И нас ни бройте за партито. Много е вероятно да дойдем с таткото. Дано да има и други бащи

Калинка, стискам палци да не се потвърди диагнозата. Потърси второ мнение  Hug
Поли, дано да го израсте Ванката. А има ли пъпчици някъде другаде по тялото. Питам, че и моя младеж е с някакъв обрив по бузките. Педи каза да го мажа с балсама на д-р Тайс, но от около седмица се появиха и малки пъпчици по гърба  ooooh!. Дано да не е някаква алергия  Praynig

За номерата - Марти не казва чао, не пляска с ръчички, не показва разни неща, не казва мама, тата, баба (рядко но не го свързва с баба си)... Но като го питаш къде е лампичката и я търси с поглед и като я фиксира гледа към нея. Предната седмица ме изуми - бяхме в кухнята, аз и той в проходилката. Дадох му едно топче и му казах да го пусне в жирафа. За мое изумление, Марти се огледа, огледа, объра се обратно и отиде в другата стая и си пусна топчето в жирафа. Като го питаш къде е таркалетката, отива и си я взема. Прави боц на бебето в огледалото, на рогцата на кравата. Знае къде е колата, но предметите, за които го питам само ги поглежда, не посочва с пръстче. Неможе да се изправя сам и за мой най-голям ужас неможе да спи по корем, а много иска  ooooh!. Кажете как да го науча, че за да спи по корем трябва да си сложи главата долу, а не да я вири нагоре  ooooh! Много е смешен, но като го чуя, че се обръща по корем и знам, че следва рев

И нашия тати е от работливите - вече трета поредна седмица ще работи и събота и неделя и много ни липсва. Малкия го вижда вечер за половин час, а сутрин като се събуди вече е тръгнал за работа. Обещал ми е че след 20-ти ще си вземе отпуска. Дано да го пуснат  Praynig

# 183
И ние сме там  Mr. Green Шегувам се ... иска ми се.

Да питам кърмещите майки, на Нова Година ще си позволите ли една чаша шампанско ? Макар че аз кърмя само сутрин в 6 часа и то кой знае колко има сигурно само да му засити до 9, но се чудя дали може да си позволя чаша шампанско  newsm78
Още нещо щях да питам, но забравих  Thinking

# 184
  • София
Здравейте,
Ние за съжаление няма да можем да дойдем. Нашият тати замонава в командровка до 23.12 и нас съответно ни командирова в Благоевград при баба и дядо. Това е положението.
Ние се кърмим и сутрин и вечер и през ноща и през деня, когато иска - аз пия вечер бира или 1 чашка бяло вино. Мисля, че на малкия не му вреди. Пък и поо-добре да си пийна отколкото да го мисля.
Пожелавам ви весело изкарване на парито и да направите много снимки  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
А новината, че момичетата от сдружението са се преборили и ние да получаваме още малко парички е невероятна  smile3501 smile3501 smile3501.
Благодаря им от все сърце   Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap. Дано догодина се преборят и за близнаците  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 185

Да питам кърмещите майки, на Нова Година ще си позволите ли една чаша шампанско ? Макар че аз кърмя само сутрин в 6 часа и то кой знае колко има сигурно само да му засити до 9, но се чудя дали може да си позволя чаша шампанско  newsm78
Още нещо щях да питам, но забравих  Thinking [/color]
Естествено! Миналата Нова година я карах на вода заради него, е тази поне чаша шампанско ще си позволя Peace Нищо няма да му стане на Коцето....най- много от техно ритми да мине на щракане с пръсти и кръшни гюбеци Joy Спокойно Mr. Green

# 186
  • София, Борово
Ще дойдем на 22-ри!

# 187
  • София
 Joy  Joy  Joy
Да, и аз мисля, че от една чашка или 1-22 малки нищо няма да стане. Аз онзи ден пих едно Мартини, но не издържам вече  Rolling Eyes Сега ми предстои РД, Коледа и НГ и мисля да си позволя малко  Peace
Калинка, стискам палци да не се потвърди диагнозата!
Поли, дано да го израсте малчо!

Честит Рожден ден на Шушонка!!!
Пожелавам ти всичко най- хубаво
!

# 188
Чили убиме с тези гюбеци  Joy но ще трябва и да ги пее че у нас няма да ги чуе.
А сега разбарах защо го криеш този Вики, ми той голям сладур. Дай малко повече снимки.
Joy  Joy  Joy
Да, и аз мисля, че от една чашка или 1-22 малки нищо няма да стане.
Лори   явно от едно нищо няма да ме стане, но от 22 ......  Mr. Green
Поли дано всичко се оправи, и Цар Иван да го израсте  Hug

# 189
Аз си мисля, че изобщо не е проблем чаша шампанско, че и две. Аз вече не кърмя, но и миналата година с голямото шкембе пих вино, и докато кърмех пиех биричка, не би трябвало да е проблем  Peace

Аз пак да си кажа- мнооооооооого завиждам за партито!!! Благородно, разбира се   tooth

# 190
А сега разбарах защо го криеш този Вики, ми той голям сладур. Дай малко повече снимки.

Ааа да вземе някоя мома да си го заплюее отсега..тц...аз ще съм лоша свекърва afwitch af newsm66
Шегувама се, нашият тати не е фен на снимките в нета...когато станел световно известен (младежа де, на тате му е минало времето да е рокзвезда) щели да го компрометират Joy Joy Joy Joy
 Абе мързи ме да качвам снимки Embarassed

# 191
ние ще пропуснем партито този път, забавлявайте се и заради нас Hug

бяхме на доктор, Алина вече е цели 6770гр. и 68см. Whistling

Марги, въпреки нейните мерки и малко наддаване, никой доктор не ни е съветвал да даваме повече каши и бисквити, няма абсолютно никакъв смисъл от напомпването, виж ако детето си яде с удоволствие пюретата, месцето, зеленчуците, млякото ... и си наддава - ок, но само да ги тъпчем, за да наддават ... нали не си отглеждаме прасенца Mr. Green

да ви напиша и за прословутите масички - получих отговор и трябва да ги пращаме обратно, за да оправим ... цитирам "грешката". Съжалявам, че не мога да ги запазя за 2 от нашите дечица Rolling Eyes

# 192
  • София
Бройте ни и нас за партито в понеделник, 22.12. Всички останали останали уговорки остават, нали? За цената на подаръчетата какво се разбрахме последно? А си мислех (може и да сте го казали вече, пък да не съм прочела) вместо да си ги вземат самички, защото наистина може да не се получи добре, така и така ще има дядо Коледа с чувал, като си раздаде той неговите символични подаръчета, да му напълним пак чувала и после да им подари и тези, които ние сме донесли. И така-на което детенце каквото му хване дядо Коледа!

Поли, надявам се, Иван да израсте дерматита. Наистина сега трябва да сте по-внимателни с храненето, що се отнася до козметиката-пазарът предлага много качествени неща по случая. Аз лично препоръчвам серията на А-дерма за атопична кожа "ексомега". Много съм доволна от А-дерма, предполагам, че и тази специализирана серия не отстъпва.

# 193
  • около Варна
Честит рожден ден, Шушонка  bouquet

Благодаря на всички за отговорите, просто виждам само сладки ходещи, пълзящи мартенчета и реших, че нещо не ни е наред, но то имало и един отбор мързеланковци Simple Smile

Полина13, стискам палци дерматита да е от леките и Ванката да го израсте скоро, Ева е с тази диагноза откакто навърши 20 дни до четвъртия месец се борихме с обрива, беше кошмарно, надявам се да не се появява повече, макар че гаранция няма. Мисля си, че не е болка за умиране, ще ни е по-трудно с храненето, но това да ни е проблема Hug

Тинче, нормално е да изпадаш в такива настроения, явно на всички ни се случва, но стоенето вкъщи и еднообразието си казват думата . спасението е да излезеш из магазините, да си купиш нещо за теб, което ще те зарадва, независимо колко е малко. Поне при мен действа.

Относно татковците, нашия работи вкъщи/в гаража си де/, но това не пречи да не му виждаме очите поне по 12 часа и да не е имал почивен ден от август месец. Но трябват парички за памперси, а пък като се увеличи домочадието сигурно и ще спи в гаража. Само да ни е жив и здрав се моля.

Днес бяхме на консултация, вече стигнахме заветни 8 килца, но с бодито, памперса и чорапогащника. Минаваме на антибиотик, защото вече има хрипове и в дробчетата Sad

Съжалявам за дългия пост, май се поулях!

# 194
хваля се с новия си аватар!

Общи условия

Активация на акаунт