Отговори
# 195
  • София
 Виви, и Раличка не може да се изправя и да сяда сама. Когато я сложа да седне е стабилна. Много иска да се изправя и има известен напредък, но успява само когато й подам ръце. Опитва се да пълзи и е много смешна. Но винаги някак си успява да достигне до нещата, които иска (тези на пода в радиус от 1-2 метра).
 Поли, както вече съм писала и Любчо беше с атопичен дерматит и го израсна някъде около 1г. и 8м след строга диета. Когато разбрах диагнозата (беше на около 2 месеца) и аз бях много притеснена като теб, но всичко отмина, слава Богу! Сега си яде всичко и дерматитът е само лош спомен за мен- той дори не помни. Дано при вас всичко да отмине още по- бързо, а пък ако е грешна диагноза, още по- добре! Наистина не е лошо да потърсите мнението и на някой доказан специалист. Много често се оказва нещо друго. А специално за алергиите при малките деца нищо не може да  се докаже, защото тестове се правят на деца над 3 години.
Внимавай с Адванана, защото е кортикостероид, а при бебетата кожата е по- тънка и съответно лекарството по- лесно навлиза  в организма, където може да причини поблеми с бъбреците и други такива. Просто мажи само когато се налага и то много тъничко. Ако искаш, обърни се към хомеопат- имат много добри резултати в това отношение! Извинявам се за лекцията, но понеже много сме се напатили и съм изчела бая литература по въпроса, ми се ще да помогна поне мъничко ако мога.

Последна редакция: пт, 12 дек 2008, 17:33 от Надето :)

# 196
  • София
Буми, много сладко ти е ангелчето!
 Калина, стискам палци всичко да е наред или поне да не е нещо лошо. Но каквото и да е, момичетата са ти казали- медицината днес вече е на друго ниво и на пръсти се броят болестите, с които не може да се пребори Hug
 За шампанското и кърменето- и аз мисля, че не е проблем 1-2 чашки. Аз когато има повод си пийвам 1-2 бейлисчета Mr. Green
 Били, добре ги владеете тиролските танци Laughing

# 197
аз съм кърмачка за порицание, защото всяка вечер си пийвам или коктейлче с водка, или биричка. и Хасан е човек, що пък да не пийне?  Laughing

# 198
Привет и от мен
Калинка дано диагнозата не се потвърди fingerscrossed
Поли ако диагнозата въобще е сигурна Ви пожелавам да го израсне по-бързо от предполагаемото(и недей много да четеш,че да не се натовариш излишно)
нещо в последно време хич не ми стига времето,но днес като не ходих на работа успях даже и Коледната украса да наредя в къщи.Моника така се зарадва на пликовете с украса и играчки,че като се превъзбуди няма заспиване.
 За изправянето-тя се научи доста рано,за което аз малко съжалявам,вече не заспива сама в леглото,аз оставям да спи-тя става веднага,оставям я на земята с играчките-тя докопва някой стол или маса и пак е права,въобще легнала или седнала не седи и минута ooooh!,такъв мерак за ходене,че нямам думи,държи се за мебелите и се придвижва навсякъде,където свърши опората лази до следващата,направо се уморявам да я гоня.
   Ако партито е на 19.12 или 22.12 ще мога и аз да се включа Grinning
Като нямам време ме няма,но като се запиша се уливам
 Embarassed

# 199
  • Sofia
Честити месечинки на днешните бебоци!
Калинка, съжалявам за диагнозата, но и моят съвет е за второ мнение.

Полина13
, за вашата диагноза съвета ми е същия. И аз като Надето, горещо ти препоръчвам Хомеопатията като начин на лечение на алергията. Силно против съм кортикостероидите.  Hug

За партито - идваме! Даже има 99% вероятност да доведа още едно бебче, само че е месец по-малко. Имате ли нещо против? Ако решат да идват мамата ще купи подарък. А ако не сте съгласни да се намесват в мартенската размяна на подаръци - аз ще взема подарък и за нейното бебче и тя за Алек. Peace Даже май така е по-добре,а?
За изправянето - и ние не се изправяме.  Wink
Явно и аз съм майка-кърмачка за порицание, защото почти всяка вечер си пийвам по една биричка.  Blush Сигурно и затова съм такава шишава.  Joy
Записах Алек на детска кухня - държавна. Но трябва ли да купувам бурканчета малки или и тези от готовите пюрета стават, и само нови капачки са нужни???

Били, страхотни елфчета сте...даже цяло сладко елфско семейство  bowuu bowuu bowuu Joy Joy Joy

# 200
Привет.
Не съм в час с темата и ще дочитам по-късно. Искам да потвърдя, че с Ванеса идваме на партито и то с кавалер - отново мартенче - Илия. На първа страница пише старата дата и час, ако може ни напишете промяната, защото не съм сигурна, че ще успея да прочета темата. Има ли списък, в който аз трябва да отбележа присъствие или някой се занимава с това?
Да почерпим за навършването ни на 9 месеца.

Честито на наборчетата. Hug

# 201
Мами, помагайте! Знам, че вече не ви е на акъла, но някой знае ли от къде в София може де закупи кошарата на Дизайнбейби Аделина? На мъжа ми братовчедка му ще има бебе скоро и искат да си вземат такава кошара, но не знаят от къде. Благодаря предварително  bowuu

# 202
Ние днес ходихме на Коледното парти организирано от работодателите на мъжо. Ето как му се чудим на този белобрад човек

И разбира се трябва да опитаме дали подаръка е вкусен

# 203
Момичета, благодаря ви за поздравите!!!
Разбрах нещо ви се пийва май  Laughing Ето една почерпка от нас:

За партито не съм много сигурна, но ще направя всичко възможно да се присъединя!

# 204
здравйте!
Шушонка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! nbirthday
 аз днес сам в едно готино настроение и причината е: успях да забеля хубавата пишка на Оги. Laughingзаради което сега ми иде да хвръкна до небето...
честити месечинки лека вечер отивам да си лягам че пак няма дасе наспя а ще ме сабудят в 6 00 лека нощ

# 205
  • София
Буми,то си е за хвалба - страхотен аватар! Hug

Цвете,много сладко се кокори Кокито на тоя белобрадия. Mr. GreenДобре че не се е сетил да му дърпа брадата,защото Жоро едвам му я изкопчваме от ръцете. Laughing

Моята приятелка си поръча книжка от кравичката на 28.11 и днес пристигна - много ми хареса,надявам се и нашата да се получи добре.Даже малко ме е яд,че не пуснах и двете за тук,явно в Белгия идват по-бързо.

Утре ще купувам за подарък дигитална рамка,но идея си нямам какво да гледам.Има ли нещо по-специално,което да търся.Да не взема някоя смотана.Ако някой е наясно,ще се радвам да даде съвет. Hug

# 206
Здравейте и от мен.

Калинка дано всичко е наред. Стискам палци. Hug
Поли пожелавам Иван да му минава възможно най-бързо.

Честит Рожден Ден на Шушонка. Всичко най-най-хубаво.

Бумеранг, аватарът ти е страхотен, а подписът в профилът ти оригинален Hug

Продължавам да ви завиждам за срещата. Ще бъде голям купон. Simple Smile

Мога да ви успокоя, че това с изправянето и заспиването е период. Малко дълго продължи при нас ама мина. В началото когато се научи да се изправя мисията със спането беше невъзможна. Заспива и след 10 минути тръгва да се изправя със затворени очи. И съответно се събужда. Направо се бях побъркала. Ама за няколко седмици отмина. Сега вече явно не му е толкова интересно изправянето и ляга и си заспива. Тъй че търпение. И това както всичко друго при децата явно е период. Сега сме в затишие и очакване на следващия период Simple Smile.

Хей как ме е яд за масичките на Къдричка. Че аз докато се натуткам да поръчам и то стана Коледа и мислех и аз да се пазаря за едната масичка. Ама явно ще я поръчвам пък когато дойде.

Относно татковците - моята половинка работи до 17.00 и после се прибира. Тъй че имам отмяна за вечерните часове. Но пък и майка ми живее в съседния апартамент - тъй че и през деня мога да си открадна някой и друг час. Засега обаче не се възползвам доста често от това удобство. А май трябва, че откакто стана студено и мен нещо взе да ме хваща депресията.

За майчинството съм много хепи. Тамън правех планове как ще се връщам на работа и сега ми идват като шестица от тото тези два-три допълнителни месеца. Пък и работата ще си сменям, тъй че сега ще имам повече време да подбирам.

Лека вечер и весел уикенд на всички.

П.П. Леле направо се олях с писането #Crazy

# 207
Цвети, страхотни снимки с първия Дядо Коледа на Коко Hug

да се включа за номерата:

Али подава ръка за здрасти, маха за чао, дава "боц" (което мен много ме дразни и не исках да я уча, но всички и подават и тя го е научила явно Close) сочи лампата с малкото си пръстче, ето как сочат двамата с баща й Laughing

като я питаме къде са мама и тати - показва една голяма наша снимка от сватбата. Казва ми мама всеки път, когато иска да цока, когато и обърна гръб, като иска да я гушна ... изобщо като иска нещо Crazy Научи се също да казва "баво", когато пляска с ръчички. Напоследък ми казва и "айде" като сме пред асансьора за разходка. Първо си мислех, че си въобразявам за думите, но тя почна да ги повтаря често и по един и същи начин, така че вече и вярвам Laughing
Обаче от всичко най-много ме дразни, че като някой дойде и почваме да я караме нещо да прави .... като някоя маймунка, в крайна сметка не я учим заради това, а за да се развива детето. Всеки път си казвам, че няма вече, ама ми идва някак си отвътре ... кажи чао, кажи браво  Crazy Тя иначе няма против да се изявява пред публика, стига да не е навън навлечена, тогава е сърдита и гледа лошо ( Crossing Arms( . Ама то и в нашето семейство нормално да обича да театралничи ... аз откакто се помня все въм била на сцена, за първи път на 5 годинки с концерт по пиано ... като бях голям смях, защото бях толкова дребна, че не стигах клавишите и ми сложиха две възглавнички на стола, а крачетата ми висяха във въздуха далеееече от педалите Mr. Green Mr. Green Баща й пък свиреше в групи на бас китара , та дет се вика на сцената е зачената Mr. Green

ох много се разписах, но нещо не ми се спи, което не е за вярване Thinking

хайде спокойна нощ и сладки сънища Hug

пп. щеше ми се да се направя на Дядо Коледа и аз и да раздам на всички желаещи по една масичка   bouquet

# 208
Поли,стискаме палци да се окаже нещо безобидно  Hug
Къдричке,много жалко,че ще ги връщаш Sad,но нищо важното е,че сте оправили грешката Wink Али,е много сладка,как показва с пръстче Heart Eyes
Лека нощ!

# 209
Успях с четенето. Потвърждавам за две дечица и чакаме да се уточни датата - 19-ти или 22-ри.
Калинка, дано всичко се нареди благоприятно при теб.
Поли, има голяма вероятност да не е атопичен дерматит и дано да е грешна диагнозата. Доколкото зная, при него се появяват симетрични екземи, а не пъпки, но мамите, които са имали такива проблеми ще кажат най-точно.
Шушонка, Честит Рожден Ден!

Уф, после ще допиша...................

Общи условия

Активация на акаунт