Ние не сме се включвали от месеци, но се надявам да не сте ни забравили. Сега обаче идва зима и сигурно ще се задържаме повече в къщи и ще съм по-редовна. Яна е добре и се развива чудесно за сега. Станала е 9кг и 73см. Отдавна лази и се изправя навсякъде. Новото което е научила ,е да седи права сама без да се държи никъде по 10-15 секунди, но още не се престрашава да прави крачки, а пък и си и е рано още. И ходенето с една ръка не сме го усъвършенствали още, но аз се старая да я оставям максимално самостоятелна и да си призная май нещата, които прави си ги е научила сама.
За кърменето: Ние все още се кърмим по няколко пъти на ден, основно сутрин 2 пъти, веднъж следобяд и вечер. Не сме стигнали далеч със захранването, но и не бързаме. Тепърва ще и въвеждам попарката сутрин. За кухня преди годинка не съм мислила, защото слагат в храната сол и захар, пък аз не искам да и давам до тогава. Иначе и аз си пиивам по някоя чашка винце от време на време и не ме притеснява за НГ да си пиина пак.
за партито: Може ли някой да ми напише какво сте се уговорили (специално за подаръците) и ако е възможно да се включим и ние. По това време ще сме в София и ще ми е приятно да видя и другите мартенчета.
Честито на всики с поводи за празнуване!
За сега толкова, че стана дълго и без това.

)

, иначе показва лампичката, колко голяма ще порасне, къде е умната глава на Ванеса, пляска и казва "бабо"(което е браво), показва как души зайко, маймунски муцуни, храни ме с пръст или лъжица, капе ми капки в носа (когато и аз и капя или като види шишенцето), познава и се опитва да казва калинка (ка), тигър (тигъ)...общо взето имитира всичко, което и е интересно или вижда, че ни е смешно.