Отговори
# 60
  • София, Борово
Добро утро от мен!
Аз започнах  безпричинно да се будя в 5, явно възраста си казва думата Laughing
КикиНики, Честит ти рожденник (на патерици) Да ти е жив и здрав и много да те обича.   bouquet
КикиНики, Бела е разкошна Heart Eyes целувки от нас.
КакаТони, много ти хубаво момичето Heart Eyes
Рони, голяма хутруша е твоята Али. да я нацелуаш хубаво по крачетата сладки Heart Eyes
Съни, честито първо зъбче! Много е вълнуващо, нали? Hug

# 61
  • Бургас
Добро утро от мен и Мария!
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКОВЦИТЕ НИ ДНЕС!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ НА МЪЖА НА КИКИНИКИ!НЕКА БЪДЕ ЖИВ И ЗДРАВ,ЩАСТЛИВ И ДА ИМА МНОГО КЪСМЕТ ТАЗИ ГОДИНА!
Пролетна фея,желая скорощно възстановяване на домашните!
Анджела,и твоята в момента не е лесна,дано по-скоро се оправи и мъжо,за да ти помага.А пък бебчо въобще да не боледува вече.
Рони,изгледах клипчето с Али,много е изобретателна и пластична.Двете с Мимка го гледахме и й се радвахме много.
Съни,честито зъбче и от нас!Нека е бяло и здраво!
Какатони,страшна сладурана имаш,пу-пу!
Моята мома яде безпроблемно засега манджите и супичките в от кухнята,но с десертите не можем да се разберем-въобще не ги харесва нишестените кремчета.Вашите деца хапват ли ги,или вие ги смесвате с нещо?
Лек ден на всички ви!

# 62
Добро утро!

Благодаря за милите думи за моята Пухличка  Heart Eyes Изобщо не знам как й хрумна да го прави това "упражнение", но го действа от няколко дни. Клипчето наистина е много смешно, затова го споделих с вас.

КикиНики, позволявам мачкането на Али, само при размяна срещу гушкането на русокоската с големите очи  Flutter

Какатони, много е сладка Тифани  Heart Eyes Според мен мулатките са сред най-красивите жени на света, и не само според мен...

Илияна, доколкото чувам, доста бебета не харесват десертите от кухните.

Ради, много голям твоя юнак. Ама и горкия ти кръст предполагам...

Диди, спокойно, май не е от възрастта ранното ставане. Аз също се будя по това време и след 2 мин и Али се буди да цока. Е, после заспиваме. Абе млади сме още.

Цвети..., изобщо не сме те забравили, но все пак минавай по-често  Hug Разказвай за теб и Дарето. Дай някоя нова снимка, сигурно няма да я познаем сладураната.

Лори, вчера дадох на Али за закуска ябълка, манго и извара. Много й хареса и си се наяде предоволно.

Днес сме на консултация, после ще дам отчет! Приятен ден на всички!

# 63
добро утро!
Оги си доспива и аз малко релакс тук......Днес се очератава слъчев ден май ще има много разхождащи се....
Roniboni- моя кръст е пощаден...защото няма как да го разнасям ...аз го возя на стола с който се придвижвам из къщи..да му мислят другите от нашето сем. Mr. Green hahaha hahaha.....
 после пак ще намина сега лек ден...  bouquet

# 64
КикиНики, позволявам мачкането на Али, само при размяна срещу гушкането на русокоската с големите очи  Flutter
Дами и господа,имаме сделкаааа!

Да ви питам- как приемат вашите бебоци кус-кус-а? Преди известно време й дадох и не го хареса, плю го, опитваше се да повръща... Оставих я тогава и си викам след време пак ще опитам. Е, опитах днес. Същата работа. А беше вкусен, аз го доядох /развалих диетата Twisted Evil/

# 65
  • София...........
Здравейте:)

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ! baloni

ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ТАТКОТО НА БЕЛА! ДА Е ЗДРАВ И ДА СЛУША ДАМИТЕ У ДОМА  Wink

Какатони, много е сладка Тифани  Heart Eyes Според мен мулатките са сред най-красивите жени на света, и не само според мен...

Peace от нас за Тифани Heart Eyes

Илияна 24, аз в нишестените кремчета (кисели) слагам рендана ябълка или смачкана круша или банан, може и плод от компот или плодово бебешко пюре. Също слагам така плод и в грис с мляко и в кашите. Ако няма плод не ги яде.

Бебко много обича да хапва на 7 days козуначе Embarassed, а и кроасани му давам , но без пълнежа.

Приятен ден!

# 66
  • София
добро утро! Hug

Честити месечинки на Сиана-на мама peps791223,Eмилия на  titilina!

Рони
,много се смях с твоята мързелана,много ми е сладка и ми иде да я нагризкам здравата. Heart Eyes

kakatoni1 ,много ти е хубаво детенцето! Hug

Ради,много голямо твоето момченце - браво на него!

Съни,честито зъбче!

ВЕСЕЛ ДЕН НА ВСИЧКИ! Hug

# 67
  • София...........
Да ви питам- как приемат вашите бебоци кус-кус-а? Преди известно време й дадох и не го хареса, плю го, опитваше се да повръща... Оставих я тогава и си викам след време пак ще опитам. Е, опитах днес. Същата работа. А беше вкусен, аз го доядох /развалих диетата Twisted Evil/

Кус-кус- а го хапва само ако е смачкан с вилица на ситничко(нито пасиран , нито на едро) с добавени сирене, масло и захар (1/2 до 1 чаена лъжичка). Захар си слагам и в попарата, като си помисля как навремето давахме на баткото вода посладена първите 3 месеца , а и след това сме слагали захар и не се е пристрастил, даже не обичаше сладки неща докато не тръгна на училище. В детските кухни също слагам захар в десертите, а и в някои пюрета има захар(на Ганчев във всичките).

Рони, и ние много се смяхме с Али  Heart Eyes

# 68
  • София...........
Момичета, какви документи и къде подавахте след приключване на 315-те дни майчинство за преминаване към отпуск за отглеждане на дете до 2 год. на 220 лв. ?

Май засега ще си остана в къщи, докато се разбере дали ще ни хванат и нас новите промени Embarassed, защото върна ли се на работа неможело възстановяване на майчинството Sad

# 69
  • Тук и там
Привет и от нас в новата темичка  Grinning Цвети, както винаги се е справила перфектно   bouquet
Аз пропускам да се разпиша тези дни, само чета, но няма нищо ново. Бяхме малко на гости при баба и дядо, мама си почина - имаше няколко божествени нощи, в които Галя се будеше точно по 1-2 пъти за биба и чак сутрин рано в 6-7 часа за закуска, а денем имаше диви игри и аз наистина, ама наистина си отпочинах. За съжаление като си се прибрахме пак се върнахме към старата схема, да не кажа, че тази нощ просто беше отвратилена. То ако са зъби - да излизат вече  #2gunfire
Да не забравя да поздравя всички с поводи - малки и големи, като им пожелая всичко най-най и много здраве  Wink
Бързо възстановяване на всички болни - то бива, ама недейте повече ей  Naughty
Рони - много се смях с вашата сладурана - и като се сетя, че мина вече почти година, когато се засякохме да ги гледаме двечките при Марков - как си минава времето ей  Thinking
Какатони - Тифани е просто уникална /много ми харесва името й/ - пускай повече снимки да й се радваме   bouquet
radi^ - не мърдам в това време  Naughty - май много съм се изнежила покрай малкото  Blush
Олях се, простете  Blush

# 70
Здравейте и от нас. Stop
Това Алисче е голяма хитрушка. Никак не е мързелана даже. Ние имаме приятело с малко момченце, което се придвижваше точно така. После започна да си помага и с ръчичките и така обхождаше всичко и навсякъде където му е интересно. Така и не се научи да пълзи и беше много смешен.
Andjela81, на мен ми се случи същото преди 2 месеца някъде. Повръщане цяла мощ, а иначе нищо и няма. Давах и едни хомеопатични какпки Вуметосхил, които помогнаха много.

# 71
Привет от нас!
Благодаря за честитките от вчера   bouquet
Ние сега се връщаме от консултация пораснала е с 1 см - 70 см и е качила 400 грама вече 8.650.
Да попитам вие давате ли вигантол - аз спрях като беше на 3 месеца, но сега съм в чуденка дали да не й дам през зимните месеци.
Неви яде кус-кус, досега от предложената от мен храна не одобри пюрето от моркови(то и аз бях на мнение, че е гадост). Кус-куса аз го правя с извара, без захар.

# 72
И ние се завърнахме от консултация. Доволна съм, че Али е наддала само 150 гр - сега е 9350 гр и 72 см + 3 см. Педи като я изправи и ме пита ""Вие колко направихте 11 месеца ли" Shocked А аз викам, не девет  ooooh! Питах за хигиена на зъбките, тя ми каза, че не е необходимо, било рано  Thinking Каза и че й е рано за 8 зъба, но като си има, нейни са си  Grinning

Мисля, че вече е редно да направим нещо като списък за мамите, които ще присъстват на Бебешкото коледно парти. Да имаме представа колко мами и бебоци ще сме.

# 73
Здравейте,

Рони, аз съм направила един груб списък. Може би да го потвърдим и да добавяме:

polina13
Diana
desitka
Andjela81
Roniboni
tzvetak
galiushka
ek_velika
Viza
lorisita
ането
евето
polim

Това са заявилите до момента, че ще присъстват. Извинявам се, ако съм пропуснала някой.

И аз да се похваля - вчера ми мина изпита. Доволна съм и се надявам този път да съм го взела  Praynig. Сега имам чувството, че ще полетя и мога цяяяял ден да си гушкам детето  Grinning.
Честито на всички, които са имали поводи тия дни   bouquet

# 74
  • София
Здравейте,
И ние бяхме на консултация днес. Малкия е 10900 (+450) и 74 ( +3)см. Имаме си 6 зъбчета и следващите два са на път. Ние вигантола ще го пием до годинка. Каза ни да си хапваме и рибка веднъж на седмица. И от другия месец на кухня.
Поздрави на всички празнуващи.
Може ли да публикувате и адреса на партито, че аз нещо не разбрах къде точно се намира.

Общи условия

Активация на акаунт