Отговори
# 75
Здравейте на всички! Hug
Алис е страхотна сладурана! Много се смях на този неин метод за придвижване. Laughing Хитрушка малка! Много фина мадама е, и с 8 зъба! Shocked На нас зъбите са ни все още 6, но пък на последната консултация ни изтеглиха 10кг. Blush Добре поне, че сме дръпнали и на височинка - 75 см. Whistling Ама иначе не ми е дебелко детето бе Naughty... крачетата и ръчичките й не са пухкави.

# 76
Само да ви надникна Sunglasses
Преброих ви, тука сте всички, спокойна съм Mr. Green
Айде лека вечер и до утре Crazy

П.С. Честито на всички с повод  bouquet

# 77
Angels_zq, Cvete, Надето, Илияна24 - благодаря за топлото посрещане  Hug

И докато Али изобретява нови методи за придвижване, а Жораче лети с проходилката, вижте Сияна за какво ползва нейната:  Joy  

Roniboni, и аз като теб се радвам, че Сияна е качила само 200 г последния месец и в момента е около 9200  Mr. Green По принцип не се притеснявам за теглото й, понеже все още е почти изцяло на кърма с малки изключения, ама ние с таткото много обичаме да си хапваме, та ме е страх да не стане бухта  Laughing

# 78
 Поли, пиши ни и нас с Бела в списъка! Няма да пропускаме светското събитие я:)) Честито ти взет изпит:)

Рони, Али да не почне да се конкурира с Бела по наддадени грамчета Joy

Ох как хубаво спи Сияна в проходилката:)) Бела вчера пак заспа в бънджито, налапа двата пръста и замина:) Едвам я извадих после:) Като видях снимката на Сияна и се сетих за една снимка на Лилито, дето спеше в столчето за хранене- в тая връзка Тинчето ми се губи май newsm78

# 79
Момичета, какви документи и къде подавахте след приключване на 315-те дни майчинство за преминаване към отпуск за отглеждане на дете до 2 год. на 220 лв. ?

Май засега ще си остана в къщи, докато се разбере дали ще ни хванат и нас новите промени Embarassed, защото върна ли се на работа неможело възстановяване на майчинството Sad
как така не можело? това къде го прочете? направо настръхнах...
като изтекат 315 дни, се подава молба свободен текст до работодателят да разреши ползване на отпуск по чл. 164 от КТ.( няма право да ти отказва  Laughing), освен това МОЛБА - ДЕКЛАРАЦИЯ
за изплащане на парично обезщетение за отглеждане на малко дете
на основание чл. 53 от КСО и копие от акта за раждане

# 80
Здравейте, аз доста рядко пиша тук, но се старая да прочета, какво сте писали. Тъкмо днес се чудех и аз за тези документи за продължаване на майчинството какви и къде се подават, та добре че надникнах тук! Wink
Искам да ви питам вашите бебчета кога започнаха да се придвижват с проходилката? Вики ходи от един месец много уверено и хубаво в леглото си, ама в проходилката /тя е сядала в нея няколко пъти/ не може още да се придвижва. Заиграва се с играчките си и после иска да я махна от там!

# 81
  • София
Веси,децата са много различни.Жори примерно,му взехме проходила онзиден и в момента,в който го сложих,направо летеше с нея и завива и назад ходи и през врати минава,все едно е роден в проходилката.В креватчето обаче  ходи едва едва.

Аз най-накрая поръчах книжката за бабите.Първо една седмица правих календар,но с пейнт,а не с фотошоп,щото нищо не разбирам.Да ама всички снимки са ми с удивителни и явно нестават.После направих книга http://www.artscow.com/share/iwe0pracg1xl,обаче поръчах една,защото другата искам да отиде направо в БГ.Сега пък не ми дава нещо да поръчам втора и направо ми се реве,защото е за наще.Толко време се борих с тия тъпотии и накрая точно за наще ако не стане,ще си умра на мъка. Close

# 82
Зори, много хубава е станала книжката, а Жори е страшен сладур и много му отиват джуджанските дрехи!   Heart Eyes  А последните две странички ти ли си ги прави? Много са сполучливи! И тях ли на пейнта ги прави?

Рони, Али е невероятна!  Hug

Ние скърцаме със зъби и се мамосваме по цял ден. След като започна да бръщолеви мам-баб и баа-маа (това малко нецензурно ми звучеше), реших да ги разгранича нещата и започнах да му казвам отчетливо "мама", а той си умря от кеф да ме имитира и чака да ми види реакцията  Mr. Green

Лека вечер от нас!

# 83
  • София
Shushonka ,не съм аз .Толкова се ядосах,че забравих да пиша,а исках да благодаря специално на Цвети,защото тя ми ги направи!  bouquet Heart Eyes Hug
Иначе това беше календара :http://www.artscow.com/ClientDesigner/Designer.aspx?DesignId=23089918.Там без декември другите аз си ги правих с пейнт и за това не се получиха,защото стават малки там.Даже за някои месеци махнах рамките с идеята целият да преправя ,но се отказах и направих книгата.

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 22:44 от angels_zg

# 84
Ахаа! Абе личи си, че професионална ръка е пипала  Wink
И календара много ми хареса! Аз нещо изпаднах в творчески застой и не можах да го довърша Sad

# 85
Здравейте!
vesi_25- моя малък мъж се придвижва с проходилката като зайче или се тласка на страни..не прави крачки като Жорко....и в леглото му е малко зорно и както го е казала Зори всяко дете си е различно... и в този ред на мисли вижте кое е най -вкусното нещо у нас
все едно няма нищо друго за ядене Joy Joy
angelfish- много мила снимка...  bouquet
Вигантол давам и ще давам още че имаме бая голяма фонтанела(дано се пише така че да не се излагам),а ние за 9-те си месеца си имаме само 2 зъба и вече се притеснявам...
и да се похваляяяя.......днес правихме поредния масаж на пишлето и то се поотвори още малко и сега сме във възторг и се надяваме все пак да се разминем с хирурга януари.....
лека вечер и спокойна за всички да е
и последно честито на месечинковците днес

# 86
Здравейте и от мен!

Днес времето при нас беше страхотно и направихме една 3 часова разходка. Отдавна не ни се беше случвало. То тук все едни ветрове веят. Twisted Evil

Витамин Д все още давам. Всеки път питам педиатърката дали да го спирам и всеки път тя ме уверява, че се дава до 1 година. Чела съм за ползите и вредите от него, но някак си ме е страх да експериментирам.

Проходилка така и не купих. Надявам се, че не съм ощетила Кико. Ама някак си не ми се иска да прохожда още и гледам да не го поощрявам. Тайничко се надявам това занимание да го отложим за пролетта. Въпреки че Калоян напоследък доста задобря в изправянето и придвижването по мебели и стени. Доста смело се пуска и съответно доста пада. Но явно така ще е.

И ние се завърнахме от консултация. Доволна съм, че Али е наддала само 150 гр - сега е 9350 гр и 72 см + 3 см.
Е явно всеки си е с притисненията Laughing Аз на последната консултация така се зарадвах, че Калоян е стигнал, че и минал 8кг. Имах чувството, че никога няма да ги стигнем заветните 8кг. За следващата консултация целта ни е да стигнем заветните 70см. Laughing

За зъбите - и Кико е с два зъба вече 2 месеца, а доколкото успявам да изследвам устата му и няма изгледи за нови скоро време.

Лека и спокойна вечер на всички.

# 87
  • София
Ради,стискам палци да се разминете с хирурга! Praynig

nonka26 , честит рожден ден!Да си здрава,обичана и много щастлива!

# 88
  • София...........
nonka26, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА!

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ! baloni baloni baloni

Лека нощ и сладки сънища на мами и бебчета!

# 89
Добро утро!

Nonka26, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Честити месечинки!!!

Днес Алис става на 9 месеца - почерпете се!

Polim, браво! Колко бързо само го направи този списък Peace Дано и Шушонка се навие да дойде, но засега нищо не казва  Whistling

Зори, супер ти е продукцията  Grinning

За проходилката - и Али не започна веднага да ходи с нея. Аз затова бях очарована от Жори, колко бързо е схванал смисъла и как добре маневрира. Ще го правим май състезател от Формула 1, за ужас на майка му  Joy Joy Joy

Имаше май нещо важно, което трябваше да пиша, но като се сетя, тогава...

Приятни разходки!!!

Общи условия

Активация на акаунт