Отговори
# 90
ЗДравейте, момичета!

Аз каквато съм блейка не съм видяла новата тема  ooooh!

За майчинството - вижте тази тема - приели са завареното положение за 410 дни майчинство на високата заплата : ето темата

# 91
                                  Честит рожден ден на Нонка26!

Честити месечинки!
Зори,много хубава е станала книжката и календара също.Даде идеи какъв да бъде текста,че ми е трудно да го измисля Blush

# 92
ЗДравейте, момичета!

За майчинството - вижте тази тема - приели са завареното положение за 410 дни майчинство на високата заплата : ето темата

Ей, Tanzen, страхотна новина. Прекрасен подарък за деветата месечинка на моята принцеса. Сега заради теб денят ми е още по-хубав   bouquet

# 93
ЗДравейте, момичета!

Tanzen, току-що направи денят ми много по-хубав! Hug

# 94
Добро утро и от нас

Честит рожден ден, Нонка   bouquet
Честити месечинки на малките сладури  Hug

КикиНики, голяма съм шматка, как може точно вас да пропусна
А Шушонка ако не дойде, да си измисли глоба  Naughty
Надявам се още мами да се включат

Танзен, много хубава новина

Вигантол - не давам от както Марти стана на 4,5 месеца. Тогава му се затвори и фонтанелата.
Проходилка - точно на 6м. сложих Марти в това устройство и точно като Жорката все едно там беше роден. Чак от около 2 седмици изявява желание да пълзи, но пълзенето е по-скоро като на редник Райан (то и на прическа до докарваме  hahaha)

Зори, и книжката и календара са страхотни.

Приятен ден на всички

# 95
 Embarassed Embarassed Да са живи и здреави момичетата от СБнМ, че без тях щяхме да имаме да вземаме Simple Smile

честито на всички празнуващи!

аз не мога да се очета с кой знае какво, гледам да порзатребя докато бебока спи  Hug

# 96
- Нонка ..бъди жива ,здрава и много обичана мама
да това за майчинството е наистина хубава новина...
честити месечинки на децата ни..
май за да разгледам продукцията на Зори трябва да имам регистрация Sad и май ще си направя...
 знаете ли какво установих аз от 1 седмица на сам си правех експерименти и резултата е моето дете си има сериал Joy Joy Joy човечето гледа "Предателство" знае му песента и по това разбира че почва и след това го гледа до края заедно с рекламите... и у нас цари мир..винаги когато дават този филм и реклами по каналите Joy Joy
лек ден ,този май ще е последния с хубаво време за сега.така че хайде на разходки  bouquet

# 97
Добро утро! Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НОНКА newsm51 ВСИЧКО НАЙ НАЙ ХУБАВО!!!

Честити месечинки на всички празнуващи днес  bouquet  bouquet  bouquet
Мен лично новината за майчинството не ме впечатлява,защото ме осигуряваха на минимална заплата,но искрено се радвам за всички,на които ще се отрази това решение.
Сега набързо и аз да дам отчет.На 8 месеца и половина сме 8520кг но за височина не знам-всеки път варираме между 67и 69 ooooh!ту сме едните ,ту другите...
Иначе лазим за норматив,стои права без да се държи никъде,но ходим само за ръчичка и при интерес към нещо-дистанционно,телефон и т.н. Laughing
Вигантол давам по 2 капки на ден,защото педи каза че е опасно щом си стои само на краката.
ТВ не пускам,защото нашия е доста голям и все ме е страх да не сложи очила като мен.
Исках да кажа нещо на всички,които се интересуваха от ларедутската маса.Съвсем случайно открих,че в метро продават играчки на същата фирма-playgo.Самата маса я няма,но има същия уолкър и кубче за игра,като от 4те му страни са различните елементи от лицевата част на масата.
Един въпрос-как сте решили проблема с купищата играчки?Къде ги държите?
Хайде хубав ден на всички от нас Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 11 дек 2008, 12:07 от цвети...

# 98
  • София
добро утро! Hug

Честити месечинки на Дея-на  мама *Марги,Алис-на мама Roniboni,Даниел – на мама kokolina,Мартина-на мама sevi_,Петър на мама simplyaven!

Рони
,страхотно джудже имаш в подписа! Heart Eyes

# 99
  • Тук и там
tanzen - зарадва ни много и браво на мамите, постигнали този успех   bouquet
Честито на празнуващите месечинки! Честит рожден ден и на Нонка26  newsm59
Дано днес можем да се разходим поне за половин час, че двете с Галето издивяваме вече в нас  smile3538 newsm77 Turn-l  Stuck Out Tongue Closed Eyes  Stuck Out Tongue Winking Eye
Вигантол давам, но не всеки ден както преди ами през ден, през два.
С проходилката ние сме като Фред Флинстоун на скорост - остава само да се чуе "яба-даба-дууууу"  Mr. Green
За филми - малкото не гледа, но обича песните преди сапунерките и започва да се клати на тях  superuu.
Аз оставям телевизора почти през целия ден да е пуснат - поне като започнат рекламите настава кротване  Crazy

# 100
 Знаете ли какво си представих- как на коледното парти нареждаме бебоците едно до друго и те започват да се поклащат в такт с музиката:))

Уф, за първи път откак се е родила, имахме тежка нощ. Като тръгнах да си лягам /в 1,30/ имах неблагоразумието да я обърна, защото беше заспала по корем. И тя като се събуди, като зарева и така един час- то не беше цокане, биба, вода, накрая и панадол й дадох, че си викам, че може пък нещо да я боли и затова да пищи. После спря да реве и взе да си играе Crazy, аз я оставих до мен на леглото/за първи път спа до мен, ама сега нали мъжо гоо няма и спалнята е свободна/. И сутринта се събуди кисела, сега спи, а аз съм като зомбирана. Ама какво се оплаквам, мога само да кажа, че съчувствам на всички, при които подобни нощи се случват по-често... Тая нощ ако иска на челна стойка да спи,няма да я пипам Naughty

Преди време гледах, че в Метро имаше някаква масичка подобна, струваше около 30 лева. Ама предполагам, че Ларедутската е по-хубава:)

Иве,ти нали си от София,няма ли да дойдете на партито с Галя?

Честито на всички празнуващи днес! Специално на Нонка ЧРД!!

# 101
Здравейте, мами!
Влизам спешно да ви кажа, че тея кретени от Бамби сега ми се обадиха да ми кажат, че нещо не се били разбрали по между си двете шевки и на нашата дата имат РД от 14.00 часа, значи ние можем да направим КОЛЕДНОТО ПАРТИ от 16.30. Казвайте какво правим , направо съм бясна....и това след като им звъня от 10 дни на 2 неактуални номера, които са ми дали , за да им поръчам меню за големите , че държаха на такова и  накрая днес пратих  мъжа ми на място....И ми звънаха да се извиняват и обясняват за грешката.. ooooh! ooooh!Устройва ли ви този час? Много съжалявам, че така се получи, пак добре, че разбрахме!!

# 102
мен ме устройва  Peace

# 103
  • София
Spirit, аз точно Вомитусхийл дадох , но свещичка.
   newsm78  за партито, то ще се стъмни в 17ч.    Thinking  , аз ще се почудя малко .

# 104
  • Тук и там
... Иве,ти нали си от София,няма ли да дойдете на партито с Галя?...
Ами живеем в къщичка в Сливница Flutter. Иначе работя в София и по принцип можем да дойдем на Коледното-Мартенско парти, но трябва татитууу да ни докара.
Освен това тогава е работен ден и трябва да му висим на главата през деня на работното място /определено не е добра идея  Peace/, докато стане време за срещата - после той да ни чака... сложна е нашата ей  Tired
Обаче се нареждам на опашката за снимки от срещата, така че от всеки се очаква да носи фото и да напълните до край картите със снимки и клипчета  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт