Бъдещи мами - ЮЛИ 2009 Тема №7

• 18 376
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Lotus, каква е сега процедурата за Балев - от петък за следващата седмица само ли? И в колко часа трябва да се наредиш, за да имаш някакъв шанс? Аз ще бъда в 11та седмица точно по новогодишните празници и се притеснявам, че ако е толкова трудно записването ще пропусна подходящите седмици Sad

# 166
Здравейте момичета,

добре дошли на всички нови бъдещи мамчета. Желая ви безпроблемна бременност.

rumix - на тебе много гуш   Hug и много скоро  в "очакващи през ...-..."

Lotus и на нас със съпругът ми  Париш ни е любима дестинация, особено по Коледа. И аз съм  омагьосана след всяко ходене там. То дори не може да се опише с думи.

Тези които все още не сте си намерили паролата за албумчето, пишете. Аз самата сега отивам да го разгледам и да кача някоя снимка.

На всички много  Hug Hug Hug

# 167
Здравейте ,моми4ета! Аз отдавна не съм писала, но при мен няма нищо интересно. На 23.12 съм на изследване - БХС. Ина4е мене ме тресат много нерви и емоциите са ми в пове4е...от най-малкото се впе4атлявам. Ужас просто! Може ли и на мен парола за албума! Прегръщам ви! Heart Eyes

# 168
# 169
  • Canada
Здравейте момичета,
към мамчетата от Варна - процедурата за Балев е наистина кошмар. Трябва или да си късметлия в ранни зори или с познати да запишеш час. Моята приятелка отиде като си записа час чрез сестра, която работи там. И почти всеки, който познавам е така. Просто има малко часове, а желаещите са много.
Иначе при мен положението е трагично. По цял ден съм с ужасно гадене, което днес вече ме довърши. Нищо не мога да правя - нямам сили, чувстав се постоянно болна и единственото което правя е да лежа. Не ми помагат нито хапчета, нито топла вода на гладно, нищо.... Cry Cry Cry Cry Cry Почвам да се депресирам, а имам ужасно много работа до Нова година и се чудя как ще я довърша?!?!? newsm78 Cry Cry

# 170
 Аз с топлата (почти гореща) вода се оправям. Напоследък слагам и малко лимон вътре. Забелязах, че от някои храни ми става лошо, гледам да ги избягвам. Карелия, може да опиташ с джинджифил, тук се продава в Пикадили. Корен, около 2.5см обелваш, настъргваш и заедно с 5 листа мента ги заливаш с вряща вода, запарваш 5 мин, прецеждаш и пиеш (вода се слага 4 чаши). Другия вариант е кръгче от корена да си прикрепиш от вътрешната страна на китките и едно върху пъпа. Това са съвети от една книга, писана от жена, която се занимава с традиционна китайска медицина и европейска медицина. Книгата се казва "Лунна пътека във водата". А топлата вода я пия по всяко време на деня, и задължително когато не ми е добре.

# 171
Една интересна статия - за да си  отвлечете малко мислите от ежедневните неразположения и политическите недомислици:
http://www.capital.bg/showblog.php?storyid=573359
Между другото - намерих я, докато търсих подобен на този форум, но създаден и поддържан предимно от настоящи и бъдещи бащи. Резултата от търсенето е малко тъжен Weary

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 00:33 от Quasimodo

# 172
  • USA
Здравейте.При мен положението е все същото гади ми се и това е, вече едва издържам. SickДокторът ми каза още една седмица, но не ми се вярва.Като болна съм.Да не говоря че само от хляб и тестени храни ми минава гаденето и се тъпча без да съм гладна, за един месец съм качила 3 кг.което е страшно много badscale.Това е от мен,оплаках се .Може ли и на мен паролата.  Hug Hug

# 173
И от нас здравейте,засега съм добре,не ми се гади,но повечко ми се спи и съм изморена,трябва да ходя и на работа.Иначе в сряда сме на преглед при Мичев -Варна,този път със сигурност трябва да каже,дали е един плода или два Simple Smile,че имаше съмнение предния път.

# 174
Добро утро!  Hug
Добре дошли на всички нови момичета!   bouquet
И по специално приветствие за Quasimodo! Wink
Румикс, много съжалявам за това, което трябва да преживееш! Sad Стискам ти палци занапред!
Аз съм сравнително добре, също ми се спи постоянно и продължавам да трупам килограмки. Sad Болеше ме гърло известно време, справих се с Хомеовокс, някой беше писал и за Хомеожен, но има разлика между двете, така че могат да се пробват! Peace
Утре съм на ФМ, ще пиша после, много се вълнувам.

Хубава седмица на всички пожелавам!  Hug

П.П. Преди време още в първите теми някой беше пуснал един сайт с филмчета, 3Д по седмици, ако се сещате пуснете го пак, че нещо ми е изчезнал, а е хубаво и на първа страница да го има!  Peace

# 175
Добро утро!  Hug
Добре дошли на всички нови момичета!   bouquet
И по специално приветствие за Quasimodo! Wink
Румикс, много съжалявам за това, което трябва да преживееш! Sad Стискам ти палци занапред!
Аз съм сравнително добре, също ми се спи постоянно и продължавам да трупам килограмки. Sad Болеше ме гърло известно време, справих се с Хомеовокс, някой беше писал и за Хомеожен, но има разлика между двете, така че могат да се пробват! Peace
Утре съм на ФМ, ще пиша после, много се вълнувам.

Хубава седмица на всички пожелавам!  Hug

П.П. Преди време още в първите теми някой беше пуснал един сайт с филмчета, 3Д по седмици, ако се сещате пуснете го пак, че нещо ми е изчезнал, а е хубаво и на първа страница да го има!  Peace

Благодаря за подкрепата ти , а и на всички които ми писахте да ме успокоите. В сряда ще правим преглед пак и ще решим- най-вероятно в четвъртък ще го махнем  Confused Мъчно ми е .... но... природа - естествен подбор - може би не е било добре от самото начало, по-добре че стана така , отколкото да се мъчи  Cry. Прегръщам си всички. Инак продължавам да си ви чета , някак близки ми станахте Hug
а ето и сайта :
http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=2&language=13

# 176
Миличка, Румикс, все пак стискам палци в сряда, понякога стават чудеса!
Точно това е сайтът, благодаря!  Hug

# 177
  • София
Здравейте момичета, моля да ми помогнете да изтрия поста, в който съм цитирала началната сраница на темата Embarassed

# 178
Здравейте момичета, моля да ми помогнете да изтрия поста, в който съм цитирала началната сраница на темата Embarassed

Върни се на поста, който искаш да изтриеш и в горния му десен ъгъл (на самия ти пост) има едно бутонче "изтрий", цъкни на него и си готова.

# 179
  • Варна
аз съм шокирана! отслабнала съм с два килограма Shocked
каката днес има рожден ден, та да ви почерпя  Mr. Green :

Общи условия

Активация на акаунт