Лято, плаж, море и чертички две!!! (25.05-31.05)

• 13 333
  • 367
  •   1
Отговори
Добро утро, поспаланки!!!
Пожелавам ви една прекрасна седмица, изпълнена с положителни емоции и разбира се положителни тестчета!!!

Хайде, ставайте да пием кафе!!!

# 1
Желая ви лека и ползотворна седмица,момичета!И разбира се положителни тестчета на очакващите!

# 2
айде и аз в новата темичка-още държа положението ,ама вече чак почва да ме е страх.Приятно кафенце Peace

# 3
айде и аз в новата темичка-още държа положението ,ама вече чак почва да ме е страх.Приятно кафенце Peace
Ами хайде, теб чакаме да ни зарадваш Simple Smile и мечеклече

# 4
  • София
Добро утро!
Лека и двучертичкова седмица от мен!  bouquet

# 5
Ето ме и мен в новата темичка  Hug

Пожелавам на всички успешна и ползотворна седмица.

На нечакащите много силно стискам палци. fingerscrossed

# 6
  • гр.В.Търново при моя любим
Добро утро и от мен.Дано е изпълнена седмицата с много ++++++ тестчета. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

D_e_s_i_t_o и мечеклече  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 7
добро утро и от мен  Hug

# 8
Не знам вече-направо се побърквам.Гърдите ме болят, ниско долу също, ходя със страх до тоалетната вече и все чакам нещо.Това ми е 4 месец със закъснение-колко тестове направих, видеозони и накрая с голямо закъснение ми идва Sad Този месец направо правихме секс по график, преди седмица правих тест ,но беше отрицателен-ако и утре не ми дойде и пак ще правя Peace

# 9
Добро утро, момичета!  bouquet

Кафенце пихте ли вече? В тон със заглавието на темата, за която благодаря на bgmamma123! Heart Eyes

Стискам палци на всички нечакащи! fingerscrossed

Хубав ден!  Hug

# 10
caritasHug Hug Hug мерси за кафенцето
Вече имам настроение да отивам да работа Simple Smile
Успешен ден на всички!!! По-късно ще дойда да видя на къде вървят нещата. Ама да знаете, че искам минимум по едно  EFP на ден. Така, че стягайте се  Joy

# 11
  • На планетата Земя
Добро утро, сладуранки!   bouquet

бгмаммама123  Hug хубава тема, хубаво заглавие!

Имам предчувствие за една страхотна, ПОЛОЖИТЕЛНА седмица във всяко едно отношение!

# 12
  • София
Добро утро и от мен!  Hug

Една от нас, честито, миличка!   bouquet   Лека и безпроблемна бременност и живо и здраво бебче на финала!  Praynig

Бманолова, да попитам и аз като Дорето, как са при теб нещата?  Hug

Успешна седмица на всички!  Praynig

# 13
Не знам вече-направо се побърквам.Гърдите ме болят, ниско долу също, ходя със страх до тоалетната вече и все чакам нещо.Това ми е 4 месец със закъснение-колко тестове направих, видеозони и накрая с голямо закъснение ми идва Sad Този месец направо правихме секс по график, преди седмица правих тест ,но беше отрицателен-ако и утре не ми дойде и пак ще правя Peace
desito, аз съм точно като теб. С изключение на това, че не ми закъснява много. Веднъж може да се случи с два дни, но на другия път ще ми подрани с 2 дни. та така....стискайте палци момичета, нещо големи надежди ме споходиха и ако пустата лелка дойде, май ще се разочаровам  #Cussing out
А Бебка какво направи, нали и тя нечакаше?

# 14
  • Габрово
Здрасти на всички!

Мечеклече, Десито, Бебка и всички останали от отбора на нечакащите имате силно стиснати палци. Хайде започвайте една по една да вадите  EFP.

Имам хубаво предчуствие за тази седмица.

Общи условия

Активация на акаунт