Първа Нова Година ще празнува АВГУСТовската дружина

• 18 759
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
За днес по принцип си бях изчерпала квотата за спамене, ама като сърце не трае hahaha
Дони-то се знае, мила, че без  luvbedне може; нали знаеш-яденето, пиенето и тези три неща Grinning
Хавга-незнам дали си гледала скоро "Часът на мама"-бяха гости Мартин Захариев, Васко Гюров и Евгения Атанасова и чепкаха точно тези неща: за безвъзвратно отминалото време на "Егоист", за това, че ние пак бяхме от ъндърграунд поколението, имахме някакво верую, ходехме по митинги и барикади, вярвахме в нещо(е, то се оказа, че големи наивници сме били, но поне сме имали гражданска позиция); плачевно е положението с поколенията след нас-пълна апатия  ShockedНарочно не подхващам тази тема, защото е много болезнена, предвид факта, че все пак аз избрах да остана и създам семейство в България, а и съм песимист Tired
Да ви питам вие върнахте ли си "старите " вкусове от времето, преди бременността? Защото аз през първите три месеца намразих парфюма, който тогава ползвах и харесвах(Ябълката на Нина Ричи) и до ден днешен не го понасям; на миналата Коледа пък ядохме пълнена пуйка и дори в момента, като го пиша и ми призлява Sick

# 106
Мая, тия дрехи няма да ми стигнат и за два дни.
Хавга, не се сдухвай така мила. и аз искам детето ми да има всичкия лукс, но  най-важното е че мама и тати я обичат. единственият  начин да се измъкнем от това положение е да се постараем да възпитаме хора, а не ловци на каени...
преди живеехме  в дружба и си паркирахме 14 годишния опел до един каен, собственикът му живееше с родителите си в малко по-голям апартамент, от този който ние рентвахме. с тия пари можеше да си купи къща и да кара нова кола. обаче, приоритети. Лотето е решила да ме прави скин хед

# 107
Бланш, споко мила, аз превърнах форума на чат hahahaат

# 108
  • София
Честити месечинки на всички навършили ги!
Честити рожденни дни и други поводи за празнуване на всеки, който е имал празник!

Аз не съм се включвала отдавна и като гледам колко имам да наваксваааам ...  ooooh! Не стига, че предишната тема съвсем я изпуснах, ами гледам и тази сте преполовили - е много сте продуктивни Wink Не съм чела последно какво сте писали, за това няма да съм подробна. Искам да кажа, че ние сме добре, но поработвам от нас и не ми остава време да чета и да се разписвам. В четвъртък сме на консултация и ще видим за последния месец Мая какви размери ги е докарала и дали ще стигнем до ваксина, че заради пустите сополи я отлагахме. Сигурно сме единствените без ваксина все още  Rolling Eyes
Поздрави на всички мами, бебоци, каки и батковци  Heart Eyes Hug Надявам се в скоро време пак да си се включа в типичния ми стил Wink
Цунки  Grinning

# 109
Моя вкус се върна  Mr. Green плюс това и към него се прибавиха и нови - непознати досега  Mr. Green ама то си ми личи  Animal Pig
А за парфюмите, точно наобратно на Бланш. Не мога да понасям този, който ползвах по време на бременноста  Sick
Пак си харесвам сладките и ориенталски аромати - с две думи съм мечтата на арабина - дебела със сладък парфюм  Mr. Green

# 110
аз все още обожавам плодове (това ми дойде с бременеенето) направо ми текат лигите за плодове, а  обонянито ми е станало даже два пъти по-силно, та не понасям никакви парфюми по този повод.

# 111
А косата ми как пада, ама КАК пада-не е истина ooooh!Из цялата лъща има топки косми, хем ходя само с прибрана коса, а вляза ли да я мия пък -става страшно, имам чувството, че някой път ще ме намерят обесена в собствените ми осукани косми hahaha
Да ви се похваля-нали си купих втора помпа, щото първата я строших...еми и втората я строших JoyСпоред вас колко начина има за ползване на помпа rotfImaoЩото или съм егати кретена, че не мога да се оправя, или съм невероятен карък Twisted EvilНа тази втората и счупих и двете резервни клапи, мъжа ми днес ходил до "Пигис" и му подарили още две които ще ме изкарат сигурно за около 2 седмици JoyИ затова сега издирвам координатите на вносителя на "Плейтекс" за Бг(даже пуснах отделна тема), та ако някой знае нещо, да свирка.  tantrum

# 112
Ами извинете, че оспамих темата.
Аз с ароматите съм наред, но не мага да пия вече алкохол. Имам ужасен махмурлук от 3 чаши вино. newsm78
Но това с косата много почна да ме притеснява. Кажете вие пиете/мажете ли с нещо? Или да оставя нещата сами да се наместят?
А дъщеря ми напоследък почна да пищи.  #Crazy Преди гукаше , а сега пищи и се смее. Когато е недоволна пак пищи  и вика. При това доста силно. И си държи непрекъснато ръцете.  newsm78 Голям е сладур, ама ми е странна.

# 113
Britt-не съобразих че говориш за багаж за по-дълго време.На мен това ми е багажа като ходим на гости.Ако намериш начина за по-дълго сподели.Аз съм решила да и помъкна по-голямата част от дрехите с нас.
  Има някои парфюми които ме дразниха по време на бремеността и сега пак не ги понасям.Инъче ми се върна апетита за сладки неща ,който бях загубила докато Андреа ми беше в корема.
  А за косопада не ми се говори нещо страшно е.Аз знам как да го спра-маже се с чесън кожата на главата,обаче после около 2 месеца намокря ли си косата ще мирише.Инъче е много ефикастно-правила съм го.Не смея да пия нищо заради кърменето.

# 114
Леле човек за малко да подремне и после не може да ви изчете.
Взех я ревла и направих нещо дето не искам да става навик. Взех я на спалнята до мен и тя рева рева, пък заспа и ей до сега, а тя даже още кърти...маймун, на майка си маймунджулъци ще прави тя. Още незнае с кой си има работа Wink
Моята глава също е пред оплешиваване, а като се смеси с прах от пода и стават такива кълбета като от уестърните дето се въргалят Simple Smile а фризьорката ми не може да и се нагледа, понеже не е боядисвана и като е измита и изсушена и една лъскаваааа Simple Smile ама само тогава де
Ох диването пък сега не ще да стане.  Развалихме режима.....
Брит, с дете и за 2 дни и за 2 седмици се тръгва с един и същи багаж...

# 115
Аз да си призная от как и започнаха коликите си я оставям да спи през нощта при нас и сега ми е готино и така си продължаваме.Но през деня си е в кошарата и не е проблем все още.Ама и да свикне при нас не ми пречи така ми е по-спокойно.Не ме съдете за това. Embarassed

# 116
през последния месец Лиска е спала 1/2 нощ в леглото си.

аз мисля да и взема всички дрехи  newsm78

нямам търпение да нападна Хема и да пазарувам, пазарувам за бебчо  Crazy

# 117
Пуснете си Милен Цветков-там говорят точно-ДО КОГА ЩЕ НИОПРАВЛЯВАТ ТЕЗИ БОКЛУЦИ?

# 118
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=289960.30

Мелфи, това за теб и другите в твоето положение. Да превърнеш проблема в хумор е чето добро решение.

# 119
Мацки, пиша само това и спирам да спамя.
Какво мислите за това

Една  "ровеща"свекърва силно се възмущаваше от снаха си, че била поставила във всяко шкафче бележка с надпис "Възпитаните хора не ровят в чужди гардероби".... Дали би се оценило правилно?

Общи условия

Активация на акаунт