Първа Нова Година ще празнува АВГУСТовската дружина

• 18 759
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
Eй спирка нямате, за празниците май за пъв път сме си вкъщи заради бебока, аз с бебе не съм много смела. Миналата година бяхме до Огняново - в Барото и се размазахме 4 дена. Много чисто и уютно беше. Тогава хем бях бременна със силни позиви за повръщане, ама на  връх Новата здаво разкърших кълки....ей спомени, ама другата година пак.
А за майчинството-работодателите сами да ни го удължат с 3 месеца, без да подаваме сами документи-не ми се вярва. Те първо -няма да са happy от факта, пък чак да ни придвижат сами и нещата. наистина не ми се вярва.....

# 91
Дони-виждам, графика си изкарала до Нова година newsm78И моя е амбициозен:
18.12.-"Брилянтин"(танци + алкохол Embarassed)
19.12. фирмено парти"(пак танци + алкохол Embarassed)
24.12. Бъдни вечер с нашите(пак пак алкохол)
25.12.Коледа с нашите и свеки #Crazy(мнооого алкохол)
27.12. имен ден на мама(софри и алкохол, разбира се)
28.12. одъртявам!!!-празнуване на р.д.(тежка маса в ресторант с много приятели ииии ...алкохол)
31.12. дръж се Прага-идваме да купонясваме там newsm68(5 дни без деца!!!сън ли е или реалност Flutter)
Добре, че мероприятията са все вечер, след последно кърмене, че иначе незнам с този алкохол Joy
Брит-аз, сутрин гладя или готвя на "Дързост и красота", и преди 10 г. с Али пак гладех и готвех с "Дързост и красота" Joy
Абе напоследък много мацки се изпокриха и никакви не пишат или ни четат, ама без да пишат-Шийла, Си Кей, Гица, Диди и още и още...имам усещането понякога, че пиша само аз тук с още 2-3  мами newsm78ще взема да се спра малко, че почвам сама на себе си да омръзвам hahaha

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 13:23 от бланш

# 92
Да ви кажа честно, постът в който публикувах инфо за фирмата , в която работя целеше да предизвика някаква реакция. Реакция на това, че има сериозна опастност, когато се върнем към предишния си живот  (никоя от нас не се е родила майка!), него вече да го няма. И това "няма", да не е предизникано от факта, че сме вече Майки!  Hug, ами от онова гадното "няма", което ще постави  под въпрос идеалният ни план да отгледаме дете. Онова "няма", което всяка майка изпитва ужас да каже на детето си.

От всеки петима души, с които говоря последната седмица, поне един е пред уволнение/съкращение, а друг е заплашен от такова или  е загубил спокойствието и сигурността, с коята е свикнал.
Майки протестират с празни детски колички, защото на някой гешефтар, (който ние издържаме) много му трябва нов мерцедес и още хиляди идиотщини, за които да похарчи 12 хил. неродени деца.
Мутреса паркира на средата на улицата, в центъра на София, предизвиквайки едночасово задръстване и нищо не й се случва......пардон!, снабдява се с нова рокля,...... (вероятно причината за паркирането).
Цените в магазина са скочили двойно. Инфлацията обаче е 7-8%. Ако някой може да обясни този феномен!?!

Няма да изреждам повече, защото е безмислено.
Не разбирам обаче, защо само аз съм недоволна?

# 93
.
Не разбирам обаче, защо само аз съм недоволна?

Не само ти си недоволна... Аз преди 1 или 2 седмици бях пред нервен срив... Даже се стигна дотам, че мислех че наистина съм за невролог. (Бланш знае).... Толкова се бях вгледала в мизерията която се нарича важно '"РОДИНА" че ми идеше да се гръмна... Колко много пъти съм споменавала и то точно тук в този форум, че по света хората си живеят живота, а ние тук се борим, за да оцелеем. Всички девойки около 17-18 са в кръговрата на безмилостната "Борба за кайените...."
Споко няма да се оправим скоро. Единствения начин е да се започне начисто, но не в БГ..... Исках още нещо да пиша, ама Ния се събуди...

# 94
Граци, не се изразих правилно. Не визирам конкретно никого от този форум. Напротив, повечето хора тук са различни и именно това винаги ме е радвало. Просто се дразня, че повечето хора вече толкова са се смачкали, че не желаят дори да се опитат да променят нещата. Че не мислят с главата си.

# 95
Граци, не се изразих правилно. Не визирам конкретно никого от този форум. Напротив, повечето хора тук са различни и именно това винаги ме е радвало. Просто се дразня, че повечето хора вече толкова са се смачкали, че не желаят дори да се опитат да променят нещата. Че не мислят с главата си.

Напротив много правилно се изрази. Аз мисля че много добре те разбрах какво имаш предвид. Возила ли си се скоро в градския транспорт? там най-добре се виждат смачканите хорица.... и не само там, но докато всички си седим в мишите дупки по единично няма да се оправи положението.... за съжаление.
Леле това дете днес не е моето. дали са ми друго ревливо някакво Simple Smile

# 96
jggfhgfgf-влияе се дали са внесени осигуровките.Няма ли осигуровки няма парички.Но за да си 100 процента сигурна пусни си едно запиване до НОИ.От там ако знаят кой им раздава пощата сигурно ще ме ликвидират(шегичка)
mary j - по принцип работодателя трябва да ги прави тези неща-така обясниха от НОИ,ние имаме само да подпишем някой друг документ.Слава Богу моя работодател ми ги донесе в къщи подписах се и сега си чакам паричките.То по-точно счетоводителя на фирмата.Не мисля че е правилно да ни карат ние да се занимаваме,но както каза те и без това ще са недоволни за тези 3 месеца.Такава ни е държавицата.Макар че аз смятам че документите които подписваме са глупост,защото са неща,които сами могат да си проверят от НОИ-като това дали е живо родено и дали ние си ги отглеждаме или са в майчин дом-предполагам сещате се за кой документ говоря.
Havga-не мисля че само ти си недоволна,но хората ги е страх и са се затворили в собствения си свят.И на много ми се иска да се вдигне народа,но за съжаление само ги говорят в къщи на по чашка.Само се моля дацата ни след време да са добре.Моля се да можем да им осигурим добър живот.Аз знам какво е глад не искам те да го знаят.

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 14:49 от stmaya

# 97

Леле това дете днес не е моето. дали са ми друго ревливо някакво Simple Smile

И мойто са го сменили, не се е обадила от сутринта! Joy

# 98
  • Бургас/Пз
Леле, няма изчитане, докато прочета старата тема, тя новата стигнала на 7-ма страница!!!
Горещи Адмирации за Мама Дона, знаех си че ще справи отлично!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Вече се обърках кой какво е писал, но най-важното е че много от нещата се отнасяха до проблеми които ме вълнуваха и мен - особено неща свързани с болничните и майчинството, така че на всички които са писали горещо им благодаря.

Аз снощи пак бях на купон и си изкарах супер. Една танцова школа в Бургас имаше Коледно парти и беше наистина много хубаво. Ей много ме влече този живот беее......

Ковачева, ням да коментирам ситуацията в която си изпаднала, защото просто побеснявам и най-лошото е че нищо не можем да направим........

А колкото до ситуацията в България, това просто не зависи от нас, каквото и да си говорим то ще си остане там където сме го казали, май е нужно да се вдигнем като в Гърция, тогава по-може да има някакъв ефект и нещо да се промени............

Меган, твоя мъж явно е чувал поговорката "Хвани си кака да те отрака" Mr. Green

Майка ми е тук и изведе малкия на разходка, а аз отивам да полегна, че цяла сутрин съм на дълги и вече едва гледам.

После пак ще намина да ви видя , и дано да не сте пак в нова тема че не мога да насмогна Grinning Grinning Grinning

# 99
Мая аз съм софиянка, но имаме много приятели в Стара Загора, затова ще ходиме там! Иначе и те живеят в София. А между другото на път за Стара Загора получих и "предложението", така че ми е особено сантиментално в този град!  Wink
Граци  Hug няма да се излагаме пред чужденците!
Бланш  Naughty не така мила! Алкохол, танци а без това  luvbed накъде??? И да не си посмяла да спираш да пишеш  Crossing Arms аз пък искам да си те чета  Crossing Arms
Хавга не си само ти недоволна! Затова всички кръчми и дискотеки се пукат по шевовете. Хората си търсят поводи да се напиват, че поне за малко да забравят, или пък да си избият комплексите като пребият или убият някой. Но и аз се чудя защо тая енергия и озлобление не е насочено към тези, които ни докараха до тук, а се осакатяват и убиват невинни хора! Но това вече е друга тема на разговор, която не ми се води точно тук, където сме се събрали да споделяме за нашите маймунета и за щастливите мигове, които изживяваме с тях, така че аз приключвам до тук!
Ани_Д яка мацка си ми ти!  newsm44 newsm44

# 100
  • София
Иринка, да са ти живи и здрави малчуганите и дано големия батко помага - той цял мъж станал  Hug
Бизу, благодаря, да ти се връща.  Wink
Вие с хубавия Адрианчо съвсем ни забравихте нас. Ела драсни някой ред, сещат се за теб мацките.  Hug
Bisou  Heart Eyes  Joy Joy Joy

# 101
  • Лондон
Съгласна съм с всичко, което е написала Хавга... виждам го всеки ден, но не коментирам, защото като живееща в чужбина нямам това право.

Общо взето, след 2 месеца в България честно бих споделила, че ми е хубаво вкъщи и на гости при приятели, но не ми харесва като изляза. Затова и не излизам освен ако не се налага. За каране по българските улици съвсем пък нямам нерви!

Ето например днес отивам на преглед в Майчин дом (частна болница - за преглед плащаш 30 лева) - лекарката закъсня с 15 минути (в коридора болни деца), не се извини дори, говори по телефона докато ни преглежда, отиде дори на горния етаж да помагала за някакво секцио, през цялото време говореше за детето в мъжки род, макар че като никога малката беше облечена изцяло в розово, почти не го погледна... много отгоре отгоре и набързо беше всичко - личеше си, че 'не беше там'. Пак малко по-добре от кварталната, която пък съсвем не го погледна и закъсня с 2 часа и половина... И това ако си плащаш! Представям си какво е ако не си!  ooooh!

Миши, имаме си играчка с френски песнички - "Frère Jacques" и още някакви + майка ми й пее на френски, че аз 1.не знам и 2.не мога да пея  Wink Подготвяме я момата  Wink

Добре че почнахте да се разкривате една по една - бях се депресирала, че аз съм и най-дъртата, и най-надебелялата  Wink  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Завиждам на купонджийките! Бих се включила с удоволствие, ама сте ми далече... Завиждам ви и за пиенето! Аз как да 'забравя'?  Mr. Green Позволявам по 1 чаша вино или бира всеки ден ама не повече... а какво е Коледа и НГ без пиене, а после и имени дни много...  Cry Cry Cry

# 102
кажете как да стегна багажа на бебе, което се оплюва барабар с лигавника на всеки 15 минути. всичко ни е мокро, суша скоростно по радиаторите. а Лотето , за  да ме улесни, врещи ако не ми е в ръцете  smile3511 smile3547

Относно  дискусията, азпреди бях така bg bg съм така  smile3514 smile3514, сори за  грешкие Лотето стъпва по клавиатурата.

п.п. само мен ли не са поканили на коледно парти?

# 103
Ми как се стяга багаж-3-4 бодита или блузки 7-8 лигавника най-добре отзад да са гумирани.2-3 лигопопивачки-така с мъжа ми казваме на пелените с които се бършем(тези тензухените)и си взимаш  и надеждата че тези неща ще ти стигнат.

# 104
Момичета, помислете си, че много скоро, нашите деца ще се въргалят в останките от пясъчници или по-лошо в незавършените строежи върху площадките. Нашите деца ще се возят по раздрънканите автобуси. Пак за тях ще треперим да не бъдат ограбени и пребити по улиците. Ще питат защо? И най-лошото ще се възхищават на хора, които не харесваме.

Общи условия

Активация на акаунт