Първа Нова Година ще празнува АВГУСТовската дружина

• 18 763
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
Ооо ,Граци,знаем  го Илианчо - акнето! Joy

Ея ,ти що не вземеш на детето такава въртележка - на французки!Или те ,младите ще си говорят на български?

Днес ,ако не получа БАН ,няма кога !Спам след спам пускам.Скучно ми е бе .Станахме в 6 - оправих всичко до 8 .Миши си легна в 9 .АНичка и тя де мрънка,де спи,де яде.И аз скучая.

Брит,кажи им,кажи им  - добре са дошли!
Леле той нещо и известен го дава тоз Илиянчо Simple Smile Акнето ли ми казват Wink

# 76

леле Ниа каква е сладка.
аз вчера се хванах, че гледам латино сериал, чак се вълнувах за някаква в кома дето щяха да я убиват с нож  ooooh!

Лотето има кошарка със сметалце - амбициите на татко детето да решава квадратни уравнения преди да проговори  Crazy та хваща нашата топките и ги бие една в друга Simple Smile много съм доволна от 5 мин е в кошарката и не врещи. сега ще и пусна "обесените животни" да се повъртят и да попеят за награда Simple Smile

# 77
  • София
Искам на *Ирина* подписа  Flutter Hug
За тримата братя или за качените кг?  Joy Joy Joy hahaha

# 78
Милички, нямам време да чета  ooooh! ама така ми липсвате, че реших да ви поздравя с една моя любима песен.
 Бъдете истински ЖЕНИ  Heart Eyes

https://www.vbox7.com/play:a98a1b10

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ВИКИ И БОЖИДАР! МНОГО ЦЕЛУВКИ ПО СЛАДКИТЕ ИМ БУЗКИ ОТ МЕН И АДИ!

Иринка, да са ти живи и здрави малчуганите и дано големия батко помага - той цял мъж станал  Hug

п.п. Темите са просто супер, а тези снимки на бебоците направо ме разтапят  Heart Eyes Heart Eyes

# 79
честита месечинка на всички сладки бебчовци да са много  здрави и щури

# 80
Миши ако ша бамват някой нека и аз да съм в кюпа, ама не мога да не кажа: Гъци, гъци, гъци, гъци ееееей! Шоколадката и него го знам, ама са не моа да изпиша всичките ми любимци. А на Илиян любимото ми парче е:
http://www.youtube.com/watch?v=9uCvRFfYM0M
Поздрав за всички! Дай газ!
Ния изяждам те! С обич, свеки

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 12:18 от mamadona

# 81
  Доредих се и аз да драсна някой ред.
  как сте днес дами?
Честити месечинки на Вики, Божидар и Момчил. Да са здрави и щастливи,а мама и тати много да ги слушат!!
  Като погледнах навън май няма да се излиза.
  За килорамите аз последния месец на бремеността отслябнах много.Крака дупе-всичко си се върна в нормалните  ми размери само шкембито ми беше голямо,а интересното е че килограмите си бяха същите.Сега пак само коремчето да се прибере и вече ще съм добре.А инъче си бях 53-54 кг а в 9-я месец бях 73 кг.А предполагам всички помните как се "спеше"с корем.Аз си го подпирах в гърба на нашия тате и така...Ама весело време беше.Сега като я гледам не мога да повярвам че ми е била в корема и ме риташе като за световно.Нещо ми нахлуха спомените и обърках отговора,който исках да напиша. Embarassed

# 82
От колко време си мисля да се включа и докато го направя и хоп - пак сте писали и бързам да чета и пак не пиша. При нас всичко е под контрол. На мама глезуна все така яде мукото само от цица, ама днес съм на коледно парти и да му мислят гледачите Laughing
Оказа се че не съм само аз с непреведени парички от ноември. А сега като сме подали декларацията до 315 дни как ще ни превеждат парите за слезващите месеци, знаете ли ? Имам предвид, че документът вече е подаден за целия период и би трябвало да се превеждат парите регулярно и по някаква ясна схема. А за периода 9м-1г може би ще тябва да подаваме нови документи???
Някой се беше подредил първи по възраст-36г. Моля, моля - ей оня ден чукнах 37г, ама да не мислите че съм някоя тетка. Направо хич не ми личат ,ама отдалече Joy А и на купони  все съм първа писта в танците.  newsm68. С 2 думи - държим фронта.
За книгите - аз съм див фен на Джоан Харис и Уилям Уортън. Всичко написано от тия двамата ми е много любимо. Наскоро открих Харуки Мураками и от него изчетох всичко - препоръчвам. За Куелю няма какво да пиша, него май всички жени го четем с удоволствие.Сега чета една не нова книга, но ми допада още повече че досега май не съм се зачитала в такъв тип четива - Подсъзнанието може всичко. Май ще ми е от полза за бъдещи подвизи. На Исабел Алиенде харесвам почти всичко, а ако ви се чете нещо по-надълбоко за женската душа препоръчвам Бягащата с вълци на Клариса Пинкола Естес. Е-изказах се накратко по любимата ми тема - книгите. Ако някой чете нещо хубаво - нека сподели, че и аз съм в чуденка за нови заглавия.
Питам се мамитата дето са по-смели и излизат вечер - как се справят домашните ви. Вие ги приспивате и чак токава се пробвате, така ли. Ама става късно и след 21ч и мен ме хваща мързела и ми се отщява....
Нещо се изтарикатих и сложих малкия на балкона, та да мога да пиша и да попрочета. Май не съм го извеждала от 3-4 дена. Срамота.
А и да не забравя - мнооооооооого благодаря за поздравите за Рождения ден.
Хубав ден на всички и специални поздрави за Вики, Момчил и Божидар!!!!

# 83

леле Ниа каква е сладка.
аз вчера се хванах, че гледам латино сериал, чак се вълнувах за някаква в кома дето щяха да я убиват с нож  ooooh!

Лотето има кошарка със сметалце - амбициите на татко детето да решава квадратни уравнения преди да проговори  Crazy та хваща нашата топките и ги бие една в друга Simple Smile много съм доволна от 5 мин е в кошарката и не врещи. сега ще и пусна "обесените животни" да се повъртят и да попеят за награда Simple Smile
Още с латино-сериалите не се разбираме.... моя мъж учи Ния как се сменят скоростите на колата. Каза че станела ли на 2-3 картинга не и мърда Simple Smile Край с балета Simple Smile Simple Smile
Ама май не можем да издържим до четвъртък а??? Тука поздрави гъци-гъци... я още тази вечерда се почваме, че до четвъртък я колко много време има Simple Smile

# 84
  • Бургас
mamadona, Миши , и аз се присъединявам с дезодоранта, помните ли я тая: Костенурка, костенурка.. Joy, но не мога да не ви поздравя с любимата ми:http://vbox7.com/play:8094d9d7
Иринкооо,  Hug,засрамих се, ма бейбе..
Мери, аз, мацка съм на 36, февруари почвам 38, странна работа, къде отива една година Joy, а честитка на тебе, жио- здрао, да ти дрънкат семки, бонбонки и много кинти в джобчето:), на фронта съм и аз, обтегнала съм се, държа го и ми не отмалева, мислим да раждам близнаци:))), како.. Laughing

# 85
  mary j-значи щом вече ни е пусната отпуската ще си получаваме парите за всеки месец редовно.Аз ги получавам от 2-5 число зависи как се падат почивните дни в месеца.А за новите декларации-просто работодателите трябва да увеличат отпуската за да бъде всичко ок.Инъче ще се води че сме започнали работа и ...мъжки полов орган. Laughing
  Я разкажете как планувате да изкарате празниците-ако ви се разказва де.

# 86
Муцка ти извади тежката артилерия и нафталина, бре жено! Аз май съм била в Мадан още когато се е пеела тая песен!
Мая на мен душко ми се разказва: Слушай сега:
1.18.12 Брилянтин
2.19.12 Коледно тържество на Крис (4 часа по програма  #Crazy)
3.22.12 Коледно парти на мамината фирма
4.24.12 Вечеря в мама
5.25.12 Обяд с тати
6.26.12 Пътуваме към Горна Оряховица при свеки - там 4 дена празник, докато се изреди цялата рода да ни види
7.31.12 Нова Година с верна дружина в Стара Загора (без деца и с много  luvbed и много  Wine Glass) и след това ако оцелея ще се прибираме към София!  Peace
Брит това за "обесените животни" ме изкефи  hahaha ама наще са "окесени", щот висат за гърбовете Joy
Хмммм, така значи през 2003 г. имало БГ мами, а аз тогава не знаех що е интернет и има ли почва у нас!   ooooh! newsm78 hahaha

# 87
Мери, аз, мацка съм на 36, февруари почвам 38, странна работа, къде отива една година Joy, а честитка на тебе, жио- здрао, да ти дрънкат семки, бонбонки и много кинти в джобчето:), на фронта съм и аз, обтегнала съм се, държа го и ми не отмалева, мислим да раждам близнаци:))), како.. Laughing
Интересно, аз съм на 24 ама от 1 година съм на 23 и мисля още поне 5 да остана на 23 Simple Smile Ама за близнаци незнам, множко са ми наведнъж Wink
А Дона(сватята) я обявявам за купонджийка. Нямаш конкуренция муциииииииииииииииииииииии Simple Smile Безсмъртно ме кефиш Wink

# 88
mamadona-сериозна програма по план график.Пожелавам ти всичко да мине от весело по-весело.А ти от Стара Загора ли си?Питам защото аз съм си от Казанлък и най-интресното за мен е пътуването до там за Нова година.Нали съм от онези"софиянци",които по празници си пътуват по родните места.инъче Коледа ще сме със семейството на тате и то заради други ами,защото после той на 29,30.12 е на работа и само да си ходим и да се връщаме...пари са.А и ние сме към групата със жилищните кредити и все пестим че да внасяме...
Маминия златен паразит заспа и ще я изведа малко.Ние излизаме само спящи че инъче все мрънкаме.
До после.

# 89
Здравейте на всички майки поздравления за прекрасната тема ! Бих искала да ви попитам видях, че вчера сте я обсъждали темата с майчинските имам следният въпрос? В тези 315 дена влизат ли болничните и 90% от осиг.доход влияели се от това дали са внесени осиг. Или не ? Днес говорих с наща счетоводителка и тя ми каза , че не ми е предтавила молбата декларация понеже чакала да и дадът пари за осиг. И тогава?
Ще ви бъда благодарна ако ми разясните ситуацията

Общи условия

Активация на акаунт