Любители на кучета - 4

• 37 052
  • 420
  •   1
Отговори
# 210
Те засега изобщо не го пипат,аз го вземам, но си мия ръцете със сейвгард след това, само голямата помоли да го погали за малко, дадох й и после си изми ръцете...
Трябва да стане поне на 15 дена , за да я обезпаразитя...
Джеси не ходи при нея, държим я надалеч, да не стане беля  Confused
абе трудно е, но не е невъзможно, ще се справя Hug

# 211
  • СОФИЯ
Можеш да обезпаразитиш външно малкото със спрея на Фронтлайн, но все пак попитай ветеринар. Малките обикновено имат паразити - предават се чрез майчината кърма, дори кучката да няма паразити. Затова се обезпаразитяват вътрешно, но най-рано след 15ти ден. Моят съвет е засега децата да не притесняват мъничето, да не го носят насам-натам и да избягват контакта с него, то е прекалено мъничко...

Отгледала съм 3 външни и нямаха , явно съм имала късмет  Simple Smile

# 212
  • София
Nightwish, поздравления, че си прибрала бебо.
shushi7777, възможно е да не са имали, но ето - сега ще взимам бебе на 2 месеца от развъдник, имала е паразити, както и другите 6 кутрета, макар че майката няма, бащата също. А и имам голямо доверие в развъдника, имат страхотни кучета и отдалеч си личи, че се грижат за тях.
П.С. И аз не споря, само казвам... Обаче е голяма ирония, нали Simple Smile

Последна редакция: нд, 28 дек 2008, 20:42 от Lady Death

# 213
  • СОФИЯ
Не споря , съгласна съм .............. възможни са и двата варианта , но дори и да има , сега не може да го обезпаразити .

# 214
 PraynigДано да не ни зарази , ако има , но не мога да я изхвърля на снега, поради вероятността , че може да има глисти...Ще замръзне и умре до утре!
По - вероятно е да има, защото мисля, че знам кои са майка и и баща й , помияри ...
Но ...глистите се лекуват и от тях не се умира, не мога да я оставя, просто не мога.... Confused

# 215
  • СОФИЯ
PraynigДано да не ни зарази , ако има , но не мога да я изхвърля на снега, поради вероятността , че може да има глисти...Ще замръзне и умре до утре!
По - вероятно е да има, защото мисля, че знам кои са майка и и баща й , помияри ...
Но ...глистите се лекуват и от тях не се умира, не мога да я оставя, просто не мога.... Confused

Няма да ви зарази , просто децата да не я пипат /и без това е още много малка и не трябва/
Не се паникьосвай , измивай си ръцете всеки път , когато я пипаш  Hug

# 216

Няма да ви зарази , просто децата да не я пипат /и без това е още много малка и не трябва/
Не се паникьосвай , измивай си ръцете всеки път , когато я пипаш  Hug
измивам си ръцете , но може да се пренесе и с дрехите, абе божа работа, като всичко, дано Господ ни опази, и нас , и нея Praynig

# 217
  • София
Е, в краен случай, ако стане белята, обезпаразитявате и бебката, и вас си - има човешки хапчета за такива работи... Simple Smile Дано се разминете и вие и  baby_neutral

# 218
Ами аз като дете прибирах всякакви бездомни котки и кучета вкъщи и нееднократно съм пила сироп, нямам лоши спомени, миришеше на мента, знам , че някой може да се възмути,но как би постъпил някой на мое място?Имаше и други, млади момичета, момчета, без ангажименти, минаваха и заминаваха покрай премръзналата душа...
Какво да се прави, риск печели, риск губи ...Господ ми я прати и дано той опази и нас, и нея  Peace

# 219
Nightwish,страхотна си   bouquet Спасила си малката душичка от измръзване.
Дано нямате проблеми с глистите.
Веднъж и Анди имаше глисти и тогава профилактично и ние  с мъжа ми пихме хапчета.

# 220
  • СОФИЯ
.
Какво да се прави, риск печели, риск губи ...Господ ми я прати и дано той опази и нас, и нея  Peace

И аз бих направила така , всъщност вече съм го правила доста пъти и те подкрепям
Почти всички сме имали глисти и не е болка за умиране , а това какво могат да си помислят другите , да не те притеснява ..... смятам че трябва да се гордееш , че с цената на всичко спасяваш живот !!!!
 Hug

# 221
  • софия
..... Франки да си има семейство,което ще го харесва-честно казано това е едно от малкото кучета идвали у нас,което и аз бих си оставила...ама мъжо смята,че ротвайлерката ни е достатъчна Laughing

benyb, пощата ти е пълна... може ли да ми кажеш дали вече си е намерил стопани? на каква цена го продават?

# 222
Момичета, искам да попитам следното: чакаме бебо всеки момент. Имаме си малка булонка на 2 години, ваксинирана, гледана и обезпаразитявана редовно. Не влиза в спалнята /където живот и здраве ще е и бебо/, на вън почти не излиза - научена е да ходи в банята.
Та - какво трябва да спазваме като чакаме бебе? Питах ветеринаря - той каза, че след като редовно обезпаразитяваме, другото било да се мият лапите и дупето всеки път след като ходи на вън, но това и без това си го правя всеки път когата се случи. И каза, че било добре за детето че имаме животно, рискът от алергии бил по-малък.

Нещо друго трябва ли да знам?

Благодаря   bouquet

# 223
  • СОФИЯ
Момичета, искам да попитам следното: чакаме бебо всеки момент. Имаме си малка булонка на 2 години, ваксинирана, гледана и обезпаразитявана редовно. Не влиза в спалнята /където живот и здраве ще е и бебо/, на вън почти не излиза - научена е да ходи в банята.
Та - какво трябва да спазваме като чакаме бебе? Питах ветеринаря - той каза, че след като редовно обезпаразитяваме, другото било да се мият лапите и дупето всеки път след като ходи на вън, но това и без това си го правя всеки път когата се случи. И каза, че било добре за детето че имаме животно, рискът от алергии бил по-малък.

Нещо друго трябва ли да знам?

Благодаря   bouquet

Tова е достатъчно  Hug

# 224
  • Пловдив
niqhtwish, възхищавам ти се за постъпката  newsm10 дано кученцето да оцелее Praynig

Общи условия

Активация на акаунт