Любители на кучета - 4

• 37 005
  • 420
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Толкова се радвам за вас newsm44, направо се просълзих докато четях разказа ти, пожелавам ти все хубави моменти от тук нататък с Чара  Hug

# 316
мамаХриси, преживяхме цялата история с вас и като прочетох щастливата развръзка, ми се насълзиха очите. Кофти е, че има такива хора като тези двамцата баща и син #Cussing out, но браво на дядото и вета, поне, че са ти звъннали и са се поинтересували и загрижили.
Както и да е, радвам се за теб и семейството и че сладката Чара си е у дома Party . Вече ще я пазите като за световно- в това съм сигурна

# 317
Мама Хриси много се радвам за вас от няколко дни четях и се надявах на щастлива развръзка
супер е ,че сте си у дома  bouquet

# 318
  • София
 Hug mamahrisi   bouquet
И аз не разбирам как може да има такива хора... Ужас... Дано не се делите повече, милата душичка... Hug

# 319
Мама Хриси , толкова се радвам за вас и за Чара Party! И мен ме разплака историята ви , но пък е толкова хубаво да плачеш от радост Hug!
Напоследък нямам време де пиша  , но редовно ви чета и съм в час с новостите Wink!Много се радвам , че Хайди расте толкова бързо  Hug!няма как да е иначе при такива грижи и стопани , които я даряват с толкова любов! Heart EyesС нетърпение чакам нови снимки на порасналата госпойца Peace!

# 320
мама хриси  Hug
и аз ви поздравявам , скоро не съм писала тук, но редовно ви чета , а откакто изчезна  чара всеки проверявам, дали не се е появила. дано вече не се делите   Heart Eyes

# 321
Лелеееее, че хубава новина! Браво! Страшно се радвам! Laughing

Ние с немското овчарче се спогаждаме доста добре, очарована съм, но ще ви разказвам подробности друг път, защото сега прекалено се развълнувах от хубавата новина!

# 322
  • София
Време е и аз да кача малко снимки на малката. А това е тя - Арабела-Бела Simple Smile
http://s294.photobucket.com/albums/mm84/vamp__girl/Husky/Arabela/

# 323
Време е и аз да кача малко снимки на малката. А това е тя - Арабела-Бела Simple Smile
http://s294.photobucket.com/albums/mm84/vamp__girl/Husky/Arabela/
Разкошно бонбонче е да ви е жива и здрава Peace

# 324
mamahrisi, разрва ме! Направо невероятен развой! Много нагушкай милата Чара  Hug Hug Hug
Nightwish, ако е кърлеж, то той не е от дребосъчето. Най-вероято е дошъл чрез нечии обувки.
Lady Death, страшна е малката! Да ти е жива и здрава!

# 325
Lady Death, нечовешки сладка е малката Бела.... страхотна!  Crazy да ви е жива и здрава

# 326
mamahrisi,толкова се радвам за хубавият край  Hug
Но това,което си преживяла е ужасно,отвратителни хора #2gunfire
А малката Бела е страхотна  Heart Eyes

# 327
  • София
mamahrisi, честито и от мен!  Много се радвам за вас и Чара, от тук на татък Ви пожелавам само хубави мигове заедно!Досега не съм писала, но четях и страшно се радвам за чудесната новина.

# 328
Благодаря ви момичета, настръхвам като ви чета, много сте мили  Hug
Чарито  е добре, изкъпана, нахранена, тази сутрин бяхме на разходка, много бяга милата, сега си дреме сладко, гледам я и не мога да повярвам, че е при нас  Hug почти месец е била при тия хора, в момента прилича на хрътка, много е отслабнала, хем не се грижат за нея, хем не я дават  #2gunfire Но сега като почнем пак с вкусните манджички и витаминчета, ще влезе във форма  Wink

# 329
Много се радвам за вас  Heart Eyes.Разплака ме от радост,само хубави моменти ви пожелавам и да не я губите повече.

Общи условия

Активация на акаунт