Любители на кучета - 4

• 37 001
  • 420
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Но сега като почнем пак с вкусните манджички и витаминчета, ще влезе във форма  Wink

На dog.bg открих много хубава рецепта за подсилващи кюфтенца:
Цитат
Рецепта за eнергийни бомбички - кюфтета
Много удобна на път, или когато има слабо куче за захранване. Дават се допълнително към храната или само те.

5кг кайма
1 голям пакет корн флейкс
1 голям пакет пшеничен зародиш
1,5 чаша зехтин
1,5 чаша меласа или мед
10 сурови яйца със смлените черупки ако може
10 пакетчета желатин без аромат

правиш на гнусна каша и лепиш кюфтенца според размера на устището
това са 10 порции
http://dog.bg/forum/index.php/topic,16479.msg420450.html#msg420450

# 331
Виж ти каква интересна рецепта  chef Ще я направя. Аз много обичам да и готвя, напоследък и купувахме свински уши, като ги сварим, пада едно  ядене лелее малеее  Crazy

# 332
  • София
Бела е беладжийка всъщност Simple Smile Колкото и невинно да изглежда, вече се опитва да ме изкара извън нерви. И успява Wink Какви премеждия имахме една вечер, като реши да отмъщава... Simple Smile Постоянно си намираше нещо твърдо и малко да джвака, я топче, я черупка от орех, останала от незнам си кога... И една гоненица падна, аз я гоня, на нея й е кеф..  Crazy

# 333
  • Пловдив
Много е сладка тази Бела  бе Crazy

# 334
Lady Death, много е сладка малката Бела!!! Heart EyesНе й се ядосвай, тя е още бебе... HugМоже би не си гледала деца още , да видиш какво значи истинско стискане на зъби и слонско търпение  Crazy Laughing Laughing Laughing
arcana, благодаря ти за отговора,голяма съм параноя, някаква тресчица ми се е забила  Embarassed Embarassed Embarassed EmbarassedМоля да ме извините всички!!! Hug
Jarrita, страхотна рецепта!Ние сме още мънички за нея, но когато ни дойде времето със сигурност ще се възползвам! Hug
Хайди става все по - голяма и по - красива  Flutter Много е послушна и добричка!
Утре ще направя свежи снимки да я видите bowuu

# 335
  • София
Nightwish, права си, още не съм гледала деца Wink Надявам се, един ден, живот и здраве ...  Hug
Много се радвам, че няма проблеми при вас, и че се оказа фалшива тревога Simple Smile Да нагушиш малката Хайди от кака й Бела. Ние й желаем да ви слуша още повече и да ви радва много! Wink

# 336
Благодаря,Lady Death  Hug Hug HugМоже пък да ги срещнем някой път , да си поиграят  Wink
а колкото до децата , сама ще видиш един ден, че са "по - лоши" от кучетата  Laughing Laughing LaughingТогава тепърва ще те тресне нервата, животните ряпа да ядат! Crazy Laughing Laughing Laughing Laughing

# 337
  • София
Момичета, чудесни са Ви сладурите!
Ето и моята Ира, на 5 години е:
http://snimka.bg/album.php?album_id=330091

# 338
  • София
Nightwish, недей ме стряска така..  Mr. Green Може да ги срещнем като почнем да излизаме, ти откъде си? Simple Smile
sese, много готина мечка имаш! Топли ли нощем?  Hug

# 339
  • София
Lady Death, благодаря за хубавите думи!  bouquet  Топли   с това кожухче( направо и завиждах през тези дни Joy)Сега е нейния сезон, чувства се чудесно и обожава снега.

# 340
SESE,Ира е страхотна красавица, и толкова сериозна и важна... WinkСигурно е голям началник! Crazy
Джоджо, какво става с мама и бебетата?Роди ли вече?И моля те, сложи актуална снимка, да я видим  Embarassed Embarassed EmbarassedПусто любопитство! Hug
caritas, как е малкия НОК?Расте ли?Прави ли бели?
Jarrita, извини ме, но аз май съм пропуснала  Embarassed Embarassed EmbarassedКакъв е твоя куч?
Lady Death, живея близо до София , така че напролет може да ги срещнем Grinning
Ането, как се справяш с извеждането на кучето ? ThinkingЗа мен това беше голям проблем докато Джеси беше тук, зарязвах децата сами и тичах навън  SadГолямо чувство за вина ме гонеше и към децата, и към кучето...Буквално се разкъсвах!
Етка, какво става?Реши ли мопс или бигъл? Wink Laughing

# 341
sese, Ира е прелестна  Heart Eyes . Направо ми се приисква да й намачкам носа  Crazy ...  Laughing супер е. да ви е жива и здрава!

# 342
  • София
Jarrita, извини ме, но аз май съм пропуснала  Embarassed Embarassed EmbarassedКакъв е твоя куч?

Улична превъзходна, обаче от най- най-превъзходните  Laughing

Извърлен като бебе, като нежелано поколение. Приютен от възрастна жена, която за съжаление починала, и пак се озовал на улицата. И най-накрая ни намери нас с детето (лепна ни се до магазина), и сега е неделима и най-равноправна част на нашето семейство  Laughing

# 343
  • София
Привет, да реших. Ще вземем Мопс.  Бигъла е прекалено енергичен за мен и няма да имам толкова време. А и по нататек защото сега Денис(брат ми) е мн. малък и може  да получи алергия. Sad Трябва да чакам  Cry Мн. хубаво куче Jarrita   нищо че е улична превъсходна  Laughing Чао-чао до вечерта или утре Hug

# 344
  • Пловдив
Jarrita, наистена е превъзходен  и е  голям късметлия  Peace

Общи условия

Активация на акаунт