Режимите на Ипократис 10

• 24 154
  • 349
  •   1
Отговори
# 120
Добър вечер, сладурки!  Hug

Как сте, закриваме ли коледния купон лека-полека, или още не? Simple Smile Аз утре съм на работа, слава богу! че вече с това седене и ядене става много зле...и така, сега си направих една много хубава салата от червено цвекло, ябълка и морков - страааашна, + малко кашкавалче...обаче май прекалих с количеството и сега ме боли корем  Sad Ама като съм лакомия!  Sad

Деска, как си, оправи ли се ти?

Лека вечер и кой ял - ял, спираме за тая вечер, нали?  Wink Аз отивам да си сипя вода Simple Smile

# 121
привет!
Аиче, благодаря!
Гиги, още се влача така и нито се оправям, нито ставам по зле,май тъй ще посрещам новата година.Поздравления за волята, аз нещо го подкарах през просото, трябва да се стягам.

# 122
привет на всички!
до обед както винаги съм режимна, после малко оплесквам нещата, но пък за сметка на това вечер почти нищо не ям
не че се въздържам, ама така се случва
та извода е, че поне не качвам
е, след празниците ще му мислим

# 123
Честита Коледа на всички! Simple Smile
Пожелавам ви да се обичате и да ви обичат. Simple Smile

Аз си бях при мама.. и не писах заради това.. обаче като ви чета .. и ме е срам да пиша. Баси, аз от 24ти съм на свободия.. Sad ии съм +2  Embarassed Embarassed Embarassed Май трябва да ме изритате от редиците си. тъй като гледам друга такава издънка няма.. всички ако не сте стриктни, поне се опитвате и сте поне полу-режимни.. пък аз Sad Ей сега като изляза за дънки.. ще се стегна малко, като видя, че нищо не мога да намъкна и не ми стои Simple Smile Надявам се от 1ви да съм с вас. баси... 2-3 седмици режим.. - 4 и ся половината е наваксано. Супер тъпа се чувествам, ама никой не ми го вре в устата.
Момичета, пожелавам ви прекрааааааааааааасно посрещане на новата година! Simple Smile да сте най-красивите Simple Smile и да сте с най-любимите хора! Simple Smile

# 124
Така е, AwayFromOmelas, два дни могат давидят сметката на 2-3 седмици режим
ама да не ти пука, на почти всички май ни е трябвало време, за да влезем в ритъм и режимът да започне да става начин на живот
поне за мен е така
мда, и аз не съм режимна, но нито преяждам, нито пък се чувствам толкова лакома, както обикновено
и все по-трайно ми се оформя в главата идеята,  hahaha hahaha че не живея, за да плюскам
и се надявам от първи по-примерна от мен да няма
така де, оставете другото, но АЗ искам да съм хубава и лека
тоооооо, аз и сега съм си мацка (и скромничка, нали), но искам ОЩЕ ПОВЕЧЕ
мамка му, искам да спирам движението като пресичам както едно време на 20 .............. smile3508 smile3508
е, хич няма да е лесно да го постигна, ама пък е задължително да опитам ......

# 125
Проклетница  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
да, аз не мога да си го набия в главата това за плюскането явно. Не знам що толкова съм слабоволева.. и при мен основното е, че АЗ го искам.. т.е. за мен е наложително.
Относно това, което пишеш.. Simple Smile Аз пък никога не съм се чувствала ОК със самата себе си.. и е тъпо. Примерно, аз ако спра движението, докато пресичам, веднага ще реша, че е щото шоферите примерно са решили, че съм мърда.. и са ме съжалили. Като ме зазяпа някой, първата мисъл е какво не ми е наред.. изобщо паталогичен случай Simple Smile Simple Smile
а самочувствието е тоооооооооооооооолкова важно, мамка мууу Simple Smile

днес няма да ям повече... и без тва само за закуска с тва сладко си изядох калориите като за 1 седмица напред!  #Cussing out

# 126
AwayFromOmelas, не си само ти слабоволева, много сме  Grinning
А за яденето да кажа - недей така, обяд е, никакви такива "няма да ям повече" Simple Smile Последния път като бях при Ипо той ми каза, че има 3 грешки, които може да допусне човек:
- с времето - да не яде през 3 часа, а да гладува
- с количеството - да преяжда
- с качеството - да яде забранени храни
и че ако времето и количеството са ок, това, че си хапнал нещо дето не е по диетата не е чак такъв проблем...така че - хапни си плодче следобед, салатка за вечеря и хич не си посипвай главата с пепел заради закуската  Wink

За мен какво да ви кажа - майка ми е у нас и постоянно ме саботира...ама ще се бориме кво да се прави Simple Smile

# 127
тежичък ни е живота тез дни гледам на всички май .......  Laughing

# 128
гиги, мерси, мила..
ама като ми сложи трите критерия.. че аз на 2 от тях се дъня, кво искам Simple Smile)))

# 129
айде и аз да си кажа,че съм голяма издънка Embarassed, но пък и ние сме хора така че неможе и то на тези хубави празници само да гледаме и да се облизваме като котараци,но пък и да не прекаляваме
 Hug Hug Hug

# 130
Здравейте момичета,

Пожелавам Ви весело изкарване на Нова година... много щастие , усмивки и прекрасни мигове Ви желая

Аз на 3 януари ще се прибера и от 5 януари (или 4 ) ще почвам диетата... че много я изоставих с това пътуване.. Не се притеснявайте , че сега не сте режимни... от 4-5 почваме всички заедно  Hug  bouquet Heart Eyes

Много ви прегръщам 

# 131
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

ЗА НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВЕ ДО АМИНА,
ШАРЕНИ ТОРБИЧКИ ПЪЛНИ С ПАРИЧКИ И
ГЪРНЕНЦЕ С МЕД ДА Е НА КЪСМЕТ!

# 132
Честита нова година!!!
много здраве, любов, късмет, шеметни емоции и най-вече - слаби и усмихнати!

хайде, стига толкоз празници и маси, дайте да се стягаме, че ми дойде до гуша  Crossing Arms

# 133
Здравейте всички Съпи Съфорумки!!!

Да ви е честита новата година и да се чувствате вдъхновени да изпълните стари и нови мечти!

Като новогодишно желание и аз се включвам в режимните редици. Дано този път по-успешно.

# 134
здравейте момичета и за много години Simple Smile
имам нужда да сваля 20 кг , но се чудя на каквъв режим да съм и важното е да има ефект и да не се тъпча с нещо ,което е позадължение , мисля да пробвам диетата , има ли някоя от вас ,която е свалила 20 кг и колко време и отне
благодаря  предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт