Режимите на Ипократис 10

• 24 155
  • 349
  •   1
Отговори
# 135

bigdance2 Ч Е С Т И Т А    Н О В А  2009 Г.  newsm18 Tada

Пожелавам Ви да сте много щастливи тази година и да смъкнете желаните килограми  Heart Eyes

Аз бях  Confused супер не режимна.... всеки ден от екскурзията беше свободен ден  Rolling Eyes няма да казвам дори сега какво си хапвам... от утре почвам понеже явно много е + са ! НО важното е че си прекарах супер

valen_tina  добре дошла  welcome обикновено свалянето зависи изцяло от човека . Средно се сваля по 1 кг на седмица... аз имам позната , която ходеше при Ипократис ..не знам колко килограма е свалила , но беше поне 75-80 кг... сега и давам 50-54 кг. сега си ги подържа килограмите! Успех   bouquet

Много прегръдки... от утре ще пробвам да влезна в режим

# 136
Добро утро на всички, кафета и вода...
стига сме спали  и сме яли, щото нещата са зле  Mr. Green
аз уж от 1-ви щях да съм на режим, трънки, днес вече съм се заканила с нокти и зъби ....
трябва да се взимаме в ръце, щото както си говорихме тука с AwayFromOmelas, няколко дни виждат сметката на седмици дисцплина

Айче, скъпа, добре дошла,  Hug в теб ни е надеждата ....
снимки нали ще пратиш?

засега дори не ми се закусва, по-късно може би ще изям един портокал, на обед салата и сирене.....

valen_tina, гаранции никой не може да ти даде, зависи си от теб
и аз имам нужда да сваля 20 кг и съм се спряла на тия режими, щото са балансирани и не си лишаваш организма от нищо
друг е въпроса, че си стоиш гладна,  hahaha ама това е положението, лесно няма
спазвала съм една-единствена диета освен тия режими, 90-дневната, има тема за нея, и то не особено стриктно, добра е, има ефект със сигурност, но след първия цикъл й се губи вече ефекта, просто организма привиква на всичко
затова смятам режимите на Ипократис за попадение в десятката, но трябва воля и желание, та ....всичко зависи от теб
а все пак на въпроса ти за времето - познавайки себе си, аз ще сваля 20 кг за 6 месеца, ако си седна на задника и спра да се дъня ......
та пак стигаме до точката, че  hahahaквото сам си направиш ......

айде, лек и режимен на всички  Hug

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 07:57 от Проклетница

# 137
малко снимки от това как изглеждам Сега

https://http://www.snimka.bg/album.php?album_id=325378

втори режимен ден, варено яйце с един ужасен домат, ама какви ли домати очаквам посред зима  #Crazy

Проклетница, абсолютно си права, не можеш да предвидиш колко ще свалиш... ама какво да се прави...
и по-добре да не тръгвам с идеята че ще свалям с по 1 за седмица, защото ако не ги сваля се спихвам

хайде, лек уикенд от мен

# 138
  • Mediterraneo
Ехоооо, здравейте! За много години, здрави и живи!
Помните ли ме? Малко от старите муцуни засичам като че ли  Thinking Миналата година стартирах от седми януари с режимите на Ипо и свалих някой и друг килограм.
Сега са планирани още десет килограма и от понеделник съм на линия. За сега искам да изкарам поне две седмици на този режим, после ще му мисля. По принцип гледам да редувам диетите, но Ипо ми е на сърце, понеже обожавам Активиа  Laughing

# 139
Здравейте момичета,

Мина първият ден от диетата и мисля да я карам стриктно... менюто днес : 1/2 активия; 1 ябълка ; обяд зелена салата със сирене; след обедна зак. банан ; вечеря 2 варени картофа със сирене и 1 морков. Мисля да повторя режима на Гиги две  седмици и после ще си мина на моя  Flutter

Проклетница  само така давайте стриктни..  прати ми на лични Е мейла ти за снимките.. (или ако имаш фейс бук)

SharenaSol  браво за режимноста   bouquet снимките са много хубави

Тарталета  добре дошла отново... помним те  Hug  и успех с диетата!

много  Hug

# 140

Ха само аз ли си стоя гладна   newsm78 къде сте всички?

Днес ми е 2 ден на диета на Гиги   и ми е ужасно трудно   Tired   такъв глад не е било скоро  smile3511  но за сега няма издънки. Явно свикнах с много храна и сега  Cry  ми е много трудно  Weary. Ето и менюто днес : закуска 2 ябълки ; обяд 1/ 2 кофичка кисело мляко  с 1/2 краставица (нещо като снежанка    ) след обяд  ябълка ; за вечеря ще ям 2 варени яйца и зелена салата... най-много още 1 ябълка... ох този 2рият ден е ужасен... да идва  smile3508 утре да хапна 1 пържолка  Shocked

хайде момичета надявам се от утре и вие да се включите  Hug

# 141
Aia, момичета, дайте си facebook-a... може на лични  Wink

3ти ден режимна

урааа

закуска - фреш от грйпфрут и портокал и лъжичка мед
обяд - рибка с малко зеленчук
следобяд - 2 плода
вечеря - размразих си зеленчуци (имаше и царевица и грах, ама малко и не ми е страшно) с настърган пармезан
имам още един плод да ям, ама няма да стигна до него

нова седмица, нов късмет

(бях в Спартак на басейн и сауна и беше тъпканица  Shocked , явно мнозина като мен са решили да започнат да спортуват тази година   animal085  стискайте палци да сме сред най-успешните с вас тук)

# 142
SharenaSol  вече си в приятелите ми във facebooka ... ако и друг има да пише на лични  Peace  браво за режимноста  Hug

# 143
Добро утро!
аз от днес съм пак в редиците,резултата от празниците е +2
започвам с режима за раздвижване на метаболизма,дано успея да го раздвижа най накрая
успешна седмица на всички Peace

# 144
добро утро и от мен
и аз съм пак отначало на режима на Гиги
резултата от празниците е + 2,5  Crossing Arms
и аз съм отсега гладна, ама ще търпим, няма как

ама аз съм патка де, още нищо не съм яла за закуска - ни мляко, ни плод, и сега на обед ще съм приритала от глад
ама сутрин ми е много зор, докато оправя малкия, себе си, да пия кафето и ........ #2gunfire #2gunfire

# 145
Здравейте и от мен момичета!

Честита Нова година! Пожелавам ви да сте много здрави и много слаби  Hug!

Резултатът при мен след празниците е +3  Embarassed! То не беше ядене, не беше чудо.

От днес съм в редиците, дано да си върна волята и мотивацията, която имах в началото, когато започнах режима.

Лек ден на всички   bouquet!

# 146
Привет, момичета! Честита Нова година! Желая на всички една успешна във всички начинания година, много сбъднати мечти и свалени килограми! От доста време следя темата, мога да кажа, че имам опит с хранителните режими. Смятам  да пробвам и вашия.  Като за начало реших да започна диетата, поствана в първата тема „6 дни на режим, на седмия потоп”. Подходяща ли е за начало или да избере на друго момиче - виждам, че в началото на някои теми има режими на други момичета.  Имам няколко въпроса, ще се радвам, ако някой ми отговори.
1. Активията за закуска и обяд колко грама е – половин или цяла кофичка. Тази активия от натуралната ли е или от готовата с мюсли (в нея няма ли захар Rolling Eyes). Ако е натурална, колко лъжици овесени ядки да прибавям?
2. Мога ли Активията да я заменям с друго кисело мляко. Ако може, колко процента масленост трябва да е?
3. 150 г пилешка пържола значи ли, че и всяко друго месо и риба е 150 г?
4. Консервата риба в собствен сос от колко грама е? Има консерви от 140 г, но и по-малки кутии?
5. Плод, зеленчук по собствен избор – но все пак приблизително ме интересува колко грама е плодът и зеленчукът?
Доста въпроси станаха Embarassed, просто навик, предишният ми режим беше по Зоната, а там пада яко мерене. Ще се радвам, ако някой ми отговори!

# 147

1. Активията за закуска и обяд колко грама е – половин или цяла кофичка. Тази активия от натуралната ли е или от готовата с мюсли (в нея няма ли захар Rolling Eyes). Ако е натурална, колко лъжици овесени ядки да прибавям?
2. Мога ли Активията да я заменям с друго кисело мляко. Ако може, колко процента масленост трябва да е?
3. 150 г пилешка пържола значи ли, че и всяко друго месо и риба е 150 г?
4. Консервата риба в собствен сос от колко грама е? Има консерви от 140 г, но и по-малки кутии?
5. Плод, зеленчук по собствен избор – но все пак приблизително ме интересува колко грама е плодът и зеленчукът?
Доста въпроси станаха Embarassed, просто навик, предишният ми режим беше по Зоната, а там пада яко мерене. Ще се радвам, ако някой ми отговори!

1. активията е 150 грама, значи - половин кофичка. Ядеш каквато искаш, по избор
2. Можеш да я замениш, може и с 3,6 % масленост, не пречи. Грамажа си остава същия.
3. Да, месото е около 150 гр. - пилешко, телешко, риба, черен дроб
4. Консерва от 140 гр. е добре - важи правилото за грамажа на месото
5. 100-150 гр. плод и 250-300 гр. зеленчук

не съм ходила при диетолога, а и не мисля, че 20 грама долу или горе са решаващи, но тези количества мисля са най-оптимални и що - годе прилични, за да не озверяваш от глад  Mr. Green

хайде, приятно гладуване н авсички
аз съм днес пръв  ден от режима на Гиги, просто щото едвам на работа успях да се взема в ръце и вече приритвам - изяла съм една ябълка сутринта, една шопска салата с допълнително сиренце, и следобед един малък банан и една ябълка...
е, знам, че един плод, ама не мога да изкарам с един
и за капак довечера ще готвя на мъжа ми - зеленце с месце на фурна, или с картофки, не знам още каква муза ще ми дойде
а трябва да оцелея с 2 картофа и сирене  Crossing Arms Crossing Arms .....
лелееееееееееееееееееееееееееееее, не било лесно да имаш хубав задник ....  Crossing Arms

# 148
Проклетница на мене пък Активиата ми е една цяла кофичка - 300г   chef Вкуснооо... утре си чакам първата Активиа за седмицата.. сега съм си спретнала едни макарони със зеленчук и пармезан, пак вкусотия
От вчера открих колко са готини замразените зеленчуци... правя си ги задушени и чудесно ми се връзват
само дето в единия пакет имаше грах и царевица  Rolling Eyes което май не е дотам диетично... ама пише че са по 25 калории на 100 грама, значи, няма страшно (пакета е към 400 грама)
та така.

# 149
Здравеееееееееееееейте! Simple Smile
За много, много години Simple Smile

аз съм +3 кг, за 2 седмици от днес съм на диетата. Simple Smile Втръсна ми от набиване. Simple Smile на 13ти принципно съм при Ипо, ама май ще звънна да отменч, баси.. то голям срам.. к'во да ходя..... рд-то ми е на 20ти февруар. До тогава -7 поне!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За новата година смятам да тръгна на фитнес, мн ми се ходи.. Simple Smile
Успех, радвам се, че редиците се увеличават. Странно, но форумът ми действа мотивиращо Simple Smile 

Отчет:
закуска - 1 активия
обяд - 2 домата, около 70 гр пилешко
следобедна зак - 2 мандарини
вечеря - 2 домата, пилешко

Смятам да почна ИНХУА-та, знам, че няма да отслабна кой знае колко, ама поне с ОО да ми помага Simple Smile
Абе момичетаааааа, и аз имам една активия цялаа  Thinking
Чао засега!

ПС moqt facebook: Impure Blood ще се радшам да се 'сприятелим'

Общи условия

Активация на акаунт