Режимите на Ипократис 10

• 24 177
  • 349
  •   1
Отговори
# 255
 Здравейте момичета,

Моята равносметка беше , че -   + тръгнах от 55 ..направих свободен ден след меренето .. 1 седмица режимна (без 1 ден де  Rolling Eyes )и в момента съм 54.500кг , което не знам зле ли е добре ли е... ама като се има в предвид , че в неделя имах потоп се радвам.. пък и 2 да сваля до 31 пак ще съм щастлива  Mr. Green

Първо да кажа за срещата , че идвам ако я направим  Party Mr. Green

SharenaSol  относно режима на деси ако става въпрос за баницата  Confused не ми се мисли като си дойда като знам малкия как обича баница Whistling и аз как не обичам само малко да опитам и да не мога да спра ooooh! не искам дори да си помислям

Проклетница  ама то май вече било по топло?? Ох като се сетя , че тук от март може да се ходи на плаж...  Rolling Eyes ама поне ще си видя приятелите  Peace А ти действай без издънки и ще имаш успех... аз хич не спортувам и това ми пречи в свалянето... а и вчера едни мучащи се бонбони не спрях

mama_V  нарушила си режима , но не е болка за умиране ... нали не си изяла пицата на мъжът ти... така ,че всичко е ок !Успех   bouquet

Giggerotta  нормално е децата да се справят по добре те най - бързо учат всичко.. те нямат страх нямат нищо.. не се отчайвай продължавай. Аз първият път бях много смешна... но после се пооправих (не че ако сега се кача ще мога да карам де)!

до по - късно... за отчета

# 256
Aia, не ме притеснява, че снощи се издъних, а че вече отчайващо дълго време стоя на тези колограми - има няма половин година ooooh!. Трите кг, качени по празниците свалих за 10 дни, а за 6 месеца - нищо Crossing Arms Това ме отчайва и колкото и стимулиращи да са срещите с Ипо има полза най-много седмица. Като видя, че кантара не помръдва се депресирам и започвам да си търся оправдание за всяка хапка извън режима. Сега съм си обещала, че до 4 февруари ще съм максимално стриктна. Да видим какво ще стане. Ако няма резултат съм на път да сменя като цяло начина на отслабване. newsm78

# 257
Giggerotta, страхооотна идея за среща на Ипократките даваш!! (усещам че така някак си ще се амбицирам) Няма да споменавам съседките по форум Дюкянки как се срещат, срамота е толкова време да си пишем пък да не се видим на живо да се подкрепим   moresmile Февруари, ама по към края?
А за ските... сещам се онзи ден на Лалето на Витоша.. един начинаещ беше си наел инструктор и се търкаляше милия по пистата паднах от смях  newsm65
аз заради това на късни години хванах покрай мъжо сноуборд да карам защото се учи по-лесно. Веднъж научиш ли се голям кеф пада.

mama_V и преди си споменавала подобни притеснения, може би наистина не е зле да смениш тактиката, може би си се изморила психически от точно този подход към отслабването. Не знам.. сложно е. Не е и секта това, не сме и маниачки, то ако бяхме маниачки тука в тази групичка, нямаше да сме на този режим. Така че човек не е зле да опитва различни неща.

Aia, е мерила си се ден след потоп, нормално е да не отчита кантара истинските ти резултати. Може би повече си свалила, но и 500 грама си е доста добре при твоята и без това фина фигура. Браво  smile3501

Проклетница не са ти много килата, реално погледнато ако си на 85% сериозна в режима си ще свалиш до Нова година.

dess76 бях пак в Спартак, Дунавското и Дайчовото вече и насън играя    dance но ако не съм на сноуборд тази седмица ще дойда в твоя клуб. А за готвенето, вкъщи всичко се яде, но се крие от мен защото ако го намеря им го изяждам  newsm47

Да се похваля - минус 500 съм, следменструално, значи от 1ви до тук свалила съм вече 4 кила макар и с една Греховна седмица. Чудеса.
(за протокола - 180 см висока, на 2ри януари съм 91.4 кила, днес, 20.01 - 87.2, цел която достигна ли мисля да е за постоянно - 69 кг., ще пускам периодичо снимки)
Извинявайте, пак стана ферман мойто  bash newsm51

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 00:22 от SharenaSol

# 258
Здравейте,

днес съм режимна(поне за сега ) зак. ативия; обяд телешка пържола ; следобедна зак. 2 ябълки ; ще вечерям 2 картофа със сирене и салата  Peace

mama_V  а Ипо не ти ли смени режима? Ти тези 6 м стриктна ли беше? И той какво казва?? не те ли посъветва нещо? Ако няма резултат до 4 почни 90 дневната диета или някой режим , който ти пасва да не би организма да е свикнал с този режим ... само не избирай пълен глад или само месо  Hug Успех

SharenaSol  да и аз мисля , че е повече от 500 гр.. ама ще видим след 2 дни.. но дори и за 3 седмици да сваля 2 кг съм радостна (все пак не съм напълно стриктна... за спорт да е говорим) .. пък като се прибера и като ме подкара работата .. ще ги смъкна. За срещата когато кажете   bouquet

# 259
Добро утро!

да почерпя с кафенце,че днес правя и една година как съм на режим(с доста прекъсвания)
аз спирам да се меря,защото кантара ме отчайва,вчера показа 62,днес показва 64,а съм режимна
 Гиги, в тази тема намерих линка
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=358530.30
 а ето и цитата точно:
Ето линк за Пилатес http://store4.data.bg/theadmin/Videos/Bodywork/Winsor%20Pilates/
Препоръчвам ви Buns And Thigh Sculpting   Peace Тези упражнения и диета ми помогнаха за корема и паласките.
Аз пред велоергометъра предпочитам кростренажора, ама не знам дали удря в паласките  Rolling Eyes
Солчице, някой друг те е питал за танците, аз няходя на народни танци, пък и разстоянието ще ни затрудни Wink
Аиче, накрая наистина най трудно и бавно се свалят килограми.
Мама В,аз също взех да се замислям дали да не сменя режима,че и аз доста време се застоях на едни килограми.
Лек и режимен ден!  bouquet

# 260
Добро утро и от мен
Деско, благодаря за кафето
Солчице, каква нова година, сестро????  Twisted Evil
плановете ми са по 3 килца на месец, съвсем постижимо и реално мисля, ако се взема в ръце и да ги докарам тез кила за 6 месеца, като гледам и твойте са някъде толкоз за сваляне, така че айде, ще се гоним  Wink
лошото е, че аз нямам грам време за спорт, ама наистина нямам, не е оправдание - работя седнала в офис, налага се много често да ползвам кола, за да свършвам всичко останало, и остават само разходките с малкия, които все още не са много интензивни, щото още е студеничко, пък и рано се стъмва, иначе миналото лято се прибирахме след часове....
а за среща лошо няма, ама вие сте се събрали само софиянки, на мен сте ми на майната си  Crossing Arms Crossing Arms
Гиги, ти не си се примирила със себе си, затова си се ядосваш, че нямаш дисциплина  Simple Smile, виж, аз си се знам, че съм магарица, мирясала съм и се тормозя бавно и славно
абе ......ще се убеждаваш сама, че трябва и толкоз  Joy Joy
опитвайте се (това за всички ни) винаги да се чувствате добре и хубави, аз вчера толко комплименти получих, че днес ич не ми се яде  Joy Joy
няма невъзнаградено усилие, да знаете .......
мен днес явно ме избива на нотации, затова хайде, целувки и лек и хубав ден на всички   bouquet

# 261
Добро утро, момичета!

Деска, благодаря за кафенцето, имам нужда Hug
Вчера вечерята мина екстра, доволна съм - филе скумрия от консерва с гарнитура задушени зеленчуци. Сега верно че зеленчуците бяха царевица, грах и малко ориз...което май не е баш по режим...ама не мисля да се ядосвам изобщо! Аз тая нощ нещо хич неможах да спя, седях до късно на pc-то и после като се разсъних...и имам чувството, че изобщо не съм спала... боли ме глава и ми е едно уморено и замаяно от сутринта  Sad А като съм така ям повече, като че ли организма няма енергия и се опитва с ядене да компенсира...та ще видим днес как ще изкарам деня...
Мерси и за линка с упражненията!   bouquet  И спирай с меренето, кантара действа много зле...аз по себе си съдя де Simple Smile Спазвай си режима и никакво мерене  Wink

mama_V, не се отчайвай мило, и на теб ще ти кажа - спри да се мериш...чак на контролния преглед при Ипо...а ако успееш дотогава да си стриктна, ще мръдне пустия му кантар, нема начин просто!   bouquet

Проклетийке, много ме кефи това твойто позитивно мислене!   bouquet  И браво за комплиментите! Simple Smile А ти де си пиле, че софиенките са ти толкоз далече? Деската и тя не е близо... Sad

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 10:09 от Giggerotta

# 262
не съм близко,но пък колко му е да дойда Wink,че и отдавна не съм ходила в София

# 263
аз съм на другия край на България, Гиги - в Шумен
то не че нещо ми пречи да си хвана чантата и да дойда, ама малкия ........

# 264
dess76 шматка шматкааа съм си и туй то.

В събота живот и здраве на пистата съм.

Режима - добре си е, гледа ме лепнат на хладилника и ми се радва. Нещо не ми се получава днес, няма да навлизам в подробности. Само -  newsm55
Проклетница, прелей ми от твоята силааа  Drunk

Айде, продължавам със забавленията на работа atwork

# 265
  Хей сладурчета здравейте и от мен,

Днес ходихме да разглеждаме забележителности и аз не само че си забравих ябълката  Confused а дори и кафето  smile3512 и едва не заспах  newsm46 . Да не споменавам , че беше и много студено  cold cold ама поне се калявам за София.. Иначе беше готино ! Днес менюто е гала ядене  newsm621 закуска : ябълка ; обяд зелена салата с 2 яйца и малко сирене... по късно ще ям ябълка и за вечеря кисело мляко с краставица... и по късно 1 ябълка... спорт както се очертава няма да има   love001 А за срещата ще я направим събота или неделя... дори може да отидем в детски клуб децата да се забавляват и ние също... или да го направим като се стопли както кажете  smile3525

dess76 благодаря за кафенцето ! А за меренето най - добре е 1 седмично не че аз го правя де !

Проклетница  и според мен 3 кг на месец са постижима цел... и  никакво примиряване с килограмите... трябва да ги махаме  Peace

Giggerotta  много сладка снимка си сложила...аууу много ме кефиш на нея.. искам шапката...

SharenaSol  във вашата работа и хладилник ли има??? Ааа няма да слагате не диетични храни там  Hug

bouquet

# 266
Aia, в стаята ми сме аз и още 15 мъже в "разцвета на силите си"
в целия офис аме 4 жени и към 30 и повече мъже. Има си кухня и машина за сладки работи, като ти зареждат карта с която да си взимаш сладки работи всеки месец
Те ядат милите. Много ядат.
Не казвам че този офис е най-лошия вариант за диетстващи закръгленки дами като мен, ама е от най лошите които съм срещала
Плюс това че си по 8 часа на компютър и пишеш софтуерни програми и просто ТРЯБВА да хапнеш точно това шоколадче  hahaha
Бе всъщност не е толкова ужасно, от приятелки съм чувала как покрай тях в работата някой нон стоп хрупа, съседа ми кабинка (на кабинки сме тука) е доооста стиснат когато става дума за храната му  Laughing

# 267
SharenaSol  woww и се оплакваш   love001  ако имах 15 мъже в "разцвета на силите си" и особено ако бяха и хубави  smile3521  май щях да имам достатъчно голям стимул, за да съм слаба  smile3508  smile3532 Всъщност аз работя в подобна ситуация... в стаята ми сме 4 жени ,  Naughty но хората, за който отговарям са само мъже... не съм сядала да ги броя но са мин 25  Whistling за жалост не са първа младост... с няколко изключения  smile3506 ! Да не споменавам , че клиентите с които съм в непрекъснат контакт са все младежи  newsm12 ! Ние нямаме машина за сладки, но нали все правя услуги поръчката  им да стане по бързо и се започват едни кутии с  бонбони, шоколади, алкохол  smile3513 обаче аз веднага черпя всеки по 1 и до мен не стигат   love001 ! Относно хладилника там си слагам само диетични храни а в шкафа винаги имам солети ако случайно умра от глад и за да не нападна бонбоните хапвам солети..  Ти в кой кв. работиш??

# 268
   Здравейте момичета,

Влизам само да се похваля за 1 седмица и половина -1 кг  newsm44 сутринта видях 4 на кантара (54 кг съм  Flutter  ) е не е много , но като се има в предвид , че въобще не спортувам и съм в края на мз   newsm68 съм много доволна..  smile3521

Гиги като прочетох за тези мандарини...леле само са ми в главата... ама като нямам кола да отида да си взема.. добре ,че не съм бременна

надявам се и вие да сте режимни

# 269
Хей момичета, къде се губите?!

Аia,Браво за минусите, още малко остава (49 искаше, нали?)

Банишора се води май?!?! Абе, на "Кукуш". Преди бях в Бизнес Парка. Само на крайни квартали ми върви.

Стига бе Aia, ако ги знаеш тия компютърджии какви са ми смотльовци, не се надигат от монитора, пък камо ли женско да забележат  Laughing Благодаря ти за идеите, ще си присвоя от тях  newsm51
и като имаш предвид че в нашия хладилник тук се държи основно алкохол (не питайте) няма д ае толкова трудно
Режимна, 1 банан, обяд ориз с чушка, вечеря пиле пържола със зелева салата, и помежду им плодове. Е, и половинка кисело мляко не от режима, ама аййййде сега, поносимо е. Няма да се меря тази седмица, чак другата.

Общи условия

Активация на акаунт