Режимите на Ипократис 10

• 24 180
  • 349
  •   1
Отговори
# 270
Гиги като прочетох за тези мандарини...леле само са ми в главата... ама като нямам кола да отида да си взема.. добре ,че не съм бременна
Айче, поръчай на мъжа ти да донесе кат се прибира  Sunglasses  Аз уж не съм голям фен ама днес кво ми стана - взех си и са много хубави -  сладки, сочни, ароматни...  Joy Айде нема да те дразня повече  Wink
Браво за резултата! Супер си!  Heart Eyes

# 271
голям глад ме гони,направо ще се побъркам Confused, мога да изям всичко което ми се изпречи
утре май ще търся някакъв чай за убиване на апетита
лека нощ! Hug

# 272
SharenaSol  да 49 кг искам да съм  Peace хаха и аз съм по крайните квартали.... ама аз го предпочитам ..понеже съм с кола а в центара да паркираш е малък ад Heart Eyes

Giggerotta еми ние не сме взимали тук мобилни телефони и нямаше как да му поръчам .... нищо любувах се на твоите  Flutter

dess76  и аз след обяда нещо много огладнях .. и след като хапнах след обедната закуска... в 5 часа вечерях  Blush ама не мисля повече да ям  Hug

# 273
Добро утро!
Да почерпя по и

Аз съм режимна. И за да не се депресирам не се меря Crossing Arms. Е, имам си малките издънки (вчера няколко солети, онзи ден 1 бонбон), но не задълбавам.
Иначе все още обмислям вариант да пробвам някоя друга диета, но ще изчакам до 4.02. Ако Ипо смени драстично режима ми няма да се отказвам от него.

# 274
Ето ме и мен:полу-режимна,но се опитвам да взляза в крак.

# 275
аз пък съвсем официално и безцеремонно си минавам на свободно хранене до неделя
баща ми и двамата ми племенници са рожденици, така че реших да не се тормозя и оправдавам кво ям и кво не
е, ще гледам да не прекалявам, но така или иначе няма да съм режимна
и по този повод, пък и щото обявих демокрацията от вчера, съм длъжна да ви заявя, че то това си било царска работа  hahaha hahaha, да ядеш квото искаш
друг въпрос, че като се погледна в огледало и ми заминава доброто настроение, но ......аз по правило най-обичам да разсъждавам за диетичен режим и отслабване на пълен тумбак ........  Twisted Evil
в неделя продължавам де, тъкмо тогава няма да ми се мисли за ядене след купона, или пък напротив - ще ме мъчи алкохолен глад ..... newsm78

хубав ден и приятна почивка на всички   bouquet

# 276
......аз по правило най-обичам да разсъждавам за диетичен режим и отслабване на пълен тумбак ........  Twisted Evil

i az taka:))) dobre kazano. Naqdesh se puk sledvat Tejki Kletvi da spazvash rejim:))) nqma po dobra motivacia za rejim ot pulen stomah

syjalqwam, ama mi precakaha kompiutara administratorite v rabotata i vremenno pisha na latinica

ДесиХ2, zdrasti pak. Samo taka - i nali znaesh, taz godina polu provodnici, dogodina - celi, така и ти - сега poluspazvane na rejima, drugat asedmica - pulno:)

mama_V, az sum re6ila izvestno vreme da ne se vqsvam pri Ipo dokato nqma naistina golqm napreduk... ama za smqnata na rejima, stiskam palci

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 22:55 от SharenaSol

# 277
 Здравейте момичета,

За мен седмицата мина... утре ми е свободен ден  Party канена съм на РД  Blush но ще се опитам да не прекалявам. Днес пак по магазините... уффф това най - много ще ми липсва тук  newsm45 особено цените...  Crossing Arms Иначе днес съм режимна... менюто е 2 банана; краставица с кисело мляко, ябълка, 2 варени яйца със зелена салата   chef по късно може още 1 плод  bouquet

mama_V  благодаря за кафенцето!Въобще не се мери... карай до 4ти... сподели с Ипо това , че искаш да ти смени изцяло режима (или му напиши 1 мейл... ) и ако не става давай нещо ново... а ти на какво си се спряла?  Ще ни липсваш  Cry

ДесиХ2  браво само така newsm10

Проклетница  весело изкарване и умната  Hug

SharenaSol   Hug

Гиги какво правиш?? още ли хапваш мандаринки..???

# 278
Здравейте дами,
Днес съм спокойна и щастлива. Че как иначе - свободен ден мие  Wink
Aia, хвърлила съм око на 90-дневната диета, но още обмислям. Не мога да карам на глад, нито пък само на месо. Но само обмислям. Ще видим как ще мине срещата с Ипо.
Лек ден, аз отивам да готвя   chef

# 279
Здравейте и от мен,

Днес и на мен ми е свободен ден  Mr. Green и съм много щастлива  Crazy Мисля , обаче да не не прекалявам с количеството понеже стомаха тъкмо ми се е свил !

Успешен и диетичен ден   chef

# 280
здравейте,момичета!
и при мен е потоооооооооооп,толкова ми е тежко,но поне си хапнах доста вкусотиики сигурно няма да мисля поне няколко дена за храна(ама като се знам каква съм лакомия,още в понеделник ще ми с прияде нещо)
лека вечер!  bouquet

# 281
влизам само да кажа , че свободният ми ден мина много хубаво  Heart Eyes През деня ходихме по магазини ... шопинг ..шопинг ... шопинг... после бях на РД и беше супер  ooooh! хапнах си точно като за потоп  Laughing сладоледната торта беше страхотна ! А от кога не бях яла сладолед не помня вече ! Но от неделя започвам с 1ви ден  Party Много е хубаво когато си бил 6 дни много стриктен и 7мият ден се отпускаш като бял човек

Успешен ден милички  Hug

# 282
здравейте!
след потопа от днес пак на режим,засега удържах фронта(не хапнах от пържените филии,който правих и добре че свършиха) и сутринта 15 мин на кростренажора - малко са но май ще започна така всяка сутрин по 10 - 15 мин,защото забелязах че ако карам по 30 мин и огладнявам страшно много
лек и успешен ден! Hug

# 283
Момичета, радвам се да прочета, че потопа свършва и вече почвате режима сериозно, браво на Деската и Айчо! Simple Smile

Айче, какво купи от магазините? Направо ти завидях, мило,  с тоя шопинг, аз тия дни немога да помириша магазин, неам време Sad
А аз събота и неделя нали ви казвам, че ходя на ски-училище, и хич немога да си спазвам режима... то верно че оправдания винаги можеш да си намериш де...то аз и не се и опитвам да го спазвам, че да не се затормозявам и с това, ям на обяд 2 сандвича, че един не стига и това е...вечерта пак не спазвам...но ски-училището свърши днес и от утре мисля да съм на линия...стискайте палци да успея!

Айде лека вечер на всички!  Hug

# 284
  Здравейте и от мен,

Тежко ми е от свободният ден... ама какво да се прави... сега на сит стомах  Confused даже не ми се и яде... и мисля , че първият ден ще мине лесно Mr. Green

dess76  като начало въобще не са малко 10-15 мин !

Гиги в последно време май изкупих магазините.. излишно е да споменавам намаленията тук.... и гледам максимално да се възползвам от тях Flutter с блузите спрях , но си купих дънки , панталони, ботуши (че нали ще ми трябват  Whistling ) . А теб те чакаме да ни се похвалиш , че си режимна. Относно ски училището то там няма и как да си режимен абсурд... за сметка на това си изгорила страшно много калории така, че не го мисли..

Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт