Режимите на Ипократис 10

• 24 182
  • 349
  •   1
Отговори
# 285

А аз събота и неделя нали ви казвам, че ходя на ски-училище, и хич немога да си спазвам режима... то верно че оправдания винаги можеш да си намериш де...то аз и не се и опитвам да го спазвам, че да не се затормозявам и с това, ям на обяд 2 сандвича, че един не стига и това е...вечерта пак не спазвам...но ски-училището свърши днес и от утре мисля да съм на линия...стискайте палци да успея!

много, много е трудно да си на подобно училище и да не зареждаш с бързи въглехидрати. С честото падане/ставане и цялата сила която използваш имаш нужда от тази енергия,за да продължиш

в събота си разбих коленете на Боровец от каране и падане. После голям красив и обилен обяд и режимна и примерна неделя.

Аia, завист благородна за шопинга ама с ограничението за 40 кила (май толкова беше) внимавай:) Моят ръчен багаж от щатите беше нещо уникално - представи си една купчина неща и отзад се вижда едва едва моята глава. Глобиха ме с 50$ щото ми беше с 3 кила отгоре багажа, не ръчния, а чекирания. Абе, мъка, мъка...

# 286
Здравейте,

Неделята започна добре зак. 1/2 активия ; банан; обяд зелена салата със сирене; след обедна зак. 2 банана .. след 2 часа (демек в 5 часа) Rolling Eyes вечерях 2 картофа със сирене и зелена салата... след 2 часа в 7 изядох 1 банан.... и към 9 още 1  Rolling Eyes е малко в повече ... ама иначе можеше пастите  на синът ми да нападна  Confused

Днес положението е по добре зак. 2 банана (в 7.30 ч. - 11 ч ) ; обяд 14 часа 1/2 бур. кисело мляко с 1/2 краставицa;  вечерa 2 варени яйца и зелена салата , късна закуска  1 бананче

Иначе нали са ми последни дни шопинг  Wink 2 рокли , 2 панталона ; 2 блузки  Joy спирам  Whistling

SharenaSol  а иначе за багажа имам право на 4 куфара (понеже съм с малкия  Wink ) а то като са само дрехи трудно стигат до 23 кг. отделно каквото не успея да взема  Joy ще го остава съпругът ми в колата да го сложи  Heart Eyes А иначе си права.. който идва да знае... да дойде или без дрехи.. или с някакви , който ще ги хвърли тук Mr. Green

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 04:16 от Aia

# 287
Здравейте, момичета.
Да се отчета - след потопа +1, но за 2 дни вече го няма Grinning. И то не много режимни - в неделя вечерта ме налегна зверски глад за нещо сладко и изядох 2 филии хляб с масло и мед Whistling. Да се надявам, че това беше само моментно състояние и няма да се повтаря до събота  Naughty

# 288
 smile3518 smile3507 smile3506
нережимно-тъжна съм.

Не мога, не мога... все нещо става и падам...

мн гадно. Май че с това ми мислене няма как да ги сваля тези 20 килограма.

Sad Имам си идеалния режим, какво ми липсва... воля ли или и аз не знам...

# 289
Здравейте!
аз съм режимна и  направих  35 мин на кростренажора
да ви се оплача, че от неделя почна да ме боли един зъб и утре ще ходя и аз на зъболекар(дано е нещо малко)
Аиче, честити покупки,действаш ми много добре с тоя шопинг.
Солчице, стягай се мила,недей се дава, въпреки че и аз на моменти съм така и то не за друго ами взе да ми писва да се лишавам, а от доста време си стоя на едни и същи килограми и можа и да сменя режима на който съм с някой друг.
лека вечер! Hug

# 290
Хм....

Вижте какво открих отпреди 4 години - когато бях 70 кила:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=325378&pid=10248727

сега:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=325378&pid=9751329

Не трябва да се отказвам мисля. Тогава съм си била добре...
Амаха. Ето сега тук казвам официално и отговорно. До 7ми февруари включително ще съм си на режим. На 7ми заминавам за 7 дни в Египет ама не по плажовете а на екскурзия с нон стоп ходене и разглеждане. Там ще си позволя да ям и после се прибирам и още на другия ден съм на режим. Няма мърдане. Тази година искам да стана ей такава слаба като на първата снимка. (и като приказките - речено - сторено Whistling)

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 22:09 от SharenaSol

# 291
  Здравейте момичета,

От вчера ме гони едно разтройство Toilet направо не излизам  smile3550 изцеди ме до n - та степен! Вечерта реших , че няма да нарушавам режима... през нощта само едни пасти ми бяха в главата а корема скърца ли скърца,  Naughty но аз твърда. Сутринта ставам... никакви 2 чаши вода направо си взех активията и цялата, по - късно 1 банан ... няма да споменавам пак Toilet  на обяд хапнах 1 голяма телешка пържола със зелена салата и сега се чувствам по - добрe. Следобедната закуска е банан.. вечеря 2 варени картофи със сирене и зелена салата и най -много още 1 банан  Mr. Green

mama_V  и аз бях така + 1 кг (даже май и 1. 300 кг) ама изчезнаха ... давай режимно.... и чакам да се похвалиш скоро

SharenaSol  има такива моменти.. вземи чантичката и малко по магазините... после отиваш на спорт ... сещаш се как след 4 м идва лятото... и колко ще е хубаво да сме слаби  Heart Eyes  Лелееееееее разликата е супер на снимките... закачи си слабата снимка на хладилника...  ааа стягай се... никакво мърдане  Wink

dess76  браво за режимноста и спорта.. аз съвсем го зарязах спорта !  Ох за зъболекаря не ми се сеща  Tired  дано наистина да е нещо дребно  Hug

гиги  newsm78

Hug

# 292
Ау, Солчице, ти си била голема убавица!   bouquet
Ти и сега си хубава, но като отслабнеш лелей Simple Smile А важното е, че си била слаба преди, тялото си помни тия килограми и като си ги върнеш нема да качваш пак...
А за Египет как ти завидях... голям кеф ще е  Sunglasses

Айчо, спри да ядеш активия мило, така само влошаваш положението мисля  Thinking А за режимността - браво!! Аз ако мисля за пасти цяла нощ...на другия ден ям Simple Smile

Аз не съм режимна, нямам оправдание, просто нещо вечер се издънвам...

# 293
Гиги, и аз като теб. Цял ден съм режимна, но вечер вкъщи се провалям тотално. Снощи нападнах едни шоколадови бисквити.  #2gunfire А след една седмица съм при Ипо...

# 294
mama_V какви шоколадови бисквити, да не са като които аз нападам??Simple Smile

dess76 страхотно!!! 35 мин кростренажор не съм правила от година, не издържам щото нямам сили и защото ми е скучно. но ти си намерила сила и мотивация и това е страхотно. Зъб ли... недей. Не, повечето ипократки ни нападат зъбите. Дано мине бързо и с най малко болка.

Giggerotta , Aia, Дес Two Hearts благодаря са окуражаването. Важно е за мен, ей!

Aia, верно с тези банани и Активиата добре си се наредила  newsm25 Ама нали разстройството прочиства та като ти се изчисти стомаха и се стабилизира ще си по добре и отпреди, лекичка smile3531

Ей, наистина ще се радвам да се видим пролетта.

А сега да ви разкажа отпреди малко:

Имаме си зевзек колега идва той при колегата в съседство с мен и му гледа в монитора.
Казва: "А такаа... може ли да четеш такива глупости... как да си уголемим пишката..тцтцтц"

Паднах от смях. (колегата разбира се нищо такова не четеше, и се получи  забавно)

# 295
Айде кат сме почнали да се смеем, да ви пусна линкчето, от което преди малко ме заболя корема от смях:

http://www.mediashare.bg/videos/564/jeni-zad-volana---unikalna-kompilaciq.html

Joy Joy Joy

# 296
Айде кат сме почнали да се смеем, да ви пусна линкчето, от което преди малко ме заболя корема от смях:

http://www.mediashare.bg/videos/564/jeni-zad-volana---unikalna-kompilaciq.html

Joy Joy Joy

aaaa жестокооооо Laughing

аз пия големи количества вода, за да не ям и се ядосвам как от amazon.co.uk човек нищо не може да си поръча за България, защото не сме Западна страна, ама това не важи за Гърция  Twisted Evil

# 297
Здравейте момичета,

Embarassed днес напълно не режимен ден... по зле е и от потоп забравих си закуската сутринта и като почнах с един ...... и не спрях до вечерта  #2gunfire мразя се  Embarassed няма да спомена какво и колко изядох  ooooh!

Giggerotta  въобще не исках да спра .... понеже обикновено имам запек и нямах нищо против 1 прочистване... Милата от къде го намери това с шофьорките  newsm78 на мен ми го пратиха по скайпа и го сложих в фейсбука... и тъкмо бях решила да го пусна и тук  hahaha ама ти си го публикувала...леле така съм се смяла не е истина  Hug

уфф спирам за днес , че съм в ужасно настроение

Hug ви

# 298
  • Банкя
Извинявам се за вмешателството в темичката ви, но бих искала да поздравя една мама с порастването на малкото и вече голямо момче. Wink

mama_V Честит Рожден Ден на Краси!
Да ти е жив и здрав, винаги засмян и игрив,
кога послушен, кога не чак толкова!
Весело и безгрижно детство!

# 299
Изпревариха ме  Embarassed
Дами, да ви почерпя
и
Моето малко съкровище днес става на 2 години.

Общи условия

Активация на акаунт