Режимите на Ипократис 10

• 24 137
  • 349
  •   1
Отговори
# 30
Аиче, честита племеничка!Да ви е жива и здрава!   bouquet
ето снимки от преди да забременея 2003г.(малко са кофти,но са ми на хартия и ги снимах):
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=93515&pid=9345446

# 31
Айче, честита кукла, да е жива, здрава, палава и много щастливо детство пожелавам  newsm51
Деско, мацка си, мило  newsm10

# 32
Направо днес съм много развълнувана... сутринта цялата треперех и плачех от щастие... аз много исках момиче  Heart Eyes на леля слабостта ще е...

Проклетница филма Дяволът носи Прада е  супер... и аз съм го гледала  Mr. Green а как си днес?? А относно кльощави... 20 кг се свалят за максимум 1 г.  Heart Eyes така че действай ... а може и за 6-7 м.

dess76  а тогава Ипо какво каза?? я го пратете да го видя.. какъв беше! Аз се чудя дали да не почна моя режим сега , че до сега карах на майка понеже от тази шумка ми се повръщаше преди... ама нали не съм я яла от 1 г мога пак да почна моя!! Деска мн готини снимки.... действай и за лятото да те видя в същата форма

bibobi пожелавам ти скоро да влезнеш в режима... като се прибереш почни да пиеш вода... и вечеряй сама ако можеш не с компания

Giggerotta  я прати режима... а иначе съм много щастливааа Heart Eyes

Благодаря за пожеланията...  Днес ще излизаме.. и ще има парти...Гиги ще има снимки в фейсбука

# 33
Добро утро, кафе
Айче, как ще се казва племенницата?
стрелче е тя, голяма бандитка ще е, да знаеш  newsm51
а що се отнася до килата, засега съм си заплюла 15, и като се познавам, ако си седна на задника и не ям вафли вечер, точно за 3-3,5 месеца съм ги свалила
ама де да видим, зимата винаги е било по-трудно .....
айде поне празниците да минат, че е голям зор с тия маси и да обясняваш че тва не ти се яде и онова ..........
ама поне вече не мога да ям както преди  hahaha hahaha

# 34
Добро утро!
Благодаря за кафето Hug
Благодаря ви момичета,ама тези снимки са от преди 5 години,то ясно че няма да съм пак така,но поне нещо близко.
Проклетница, и аз така си викам след празниците още по сериозно и без издънки и до лятото ще сме готини мадами. Peace
Аиче, аз при Ипо не съм ходила.
Щях да се тегля тази сутрин и забравих,нищо утре сутринта ще видя как е положението.
Лек и успешен ден!  bouquet

# 35
Благодаря за кафето Hug
Благодаря ви момичета,ама тези снимки са от преди 5 години,то ясно че няма да съм пак така,но поне нещо близко.
Ааааа, Деска, не съм съгласна!  fight
Много си хубава на снимките, обаче аз съм сигурна, че станем по-хубави от преди 5 години! И ти и аз, гаранция!  Joy Само да сме сериозни с диетката и спорта...  Hug
Момичета, днеска как сте бре? Айде не се преуморявайте, че нали знаете -  smile3558

А аз снощи бях на кръчма с групата по танци и не се спряхме цяла вечер да играем хора и сега не съм се наспала и ми е едно замяно и уморено Simple Smile Абе аз ако не се оплача, нема да съм аз нали знаете  Wink

Айче, мило, коя диетка да пратя, тая за засилването на метаболизма ли?

Айде целувки на всички и да сте примерни днеска с режима! Като мене - аз закусих шоколад!  Crazy

# 36
искаааааааам и аз,но нарочно гледам в къщи да няма такива изкушения(малката не ме оставя да пиша)

# 37
МОмичета, здравейте!
Само набързо пиша.. поздравления на режимните Simple Smile  Peace
и на Айа.. честита племеница.. жива и здрава да е.. и вас много да ви радва!!!!!! Simple Smile

Въпрос: в режима ми пише 100 гр шунка. Аз съм си взела пуешко филе от бяло месо, до 3 процента мазнини. Дали мога да го излапам вместо шунка?

# 38
Въпрос: в режима ми пише 100 гр шунка. Аз съм си взела пуешко филе от бяло месо, до 3 процента мазнини. Дали мога да го излапам вместо шунка?
Според мен - да!  newsm10
Той Ипо нали дава да се заменят взаимно риба, шунка и пиле Simple Smile

# 39
Здравейте момичета.

Айче, честита пламенница   bouquet! Да ви е жива и здрави и много да ви радва!

Деска, и аз бях точно като теб преди да забременея.

Момичета, и мен ме интересува режима за раздвижване на метаболизма. Моля ви да го пуснете.

Иначе за днес съм режимна /като изключим един бонбон  Wink/.

Лек остатък от деня на всички!

Hug Hug Hug

# 40
Момичета, това е режима за раздвижване на метаболизма, Ипо ми обясни, че има по-голяма разлика между калориите единия ден и другия ден и това всъщност е хватката.

Ден  1

Ранна закуска: Кафе или чай . ½  голяма активиа по избор
Втора закуска: 1 плод по избор
Обяд: Голяма салата по избор .1 малко парче сирене
Следобедна закуска: 2 плода по избор
Вечеря: 2 средно големи варени картофа, зеленчук по избор, 1 малко парче сирене
Късна вечеря: ½ голяма активиа по избор

Ден 2

Ранна закуска: Кафе или чай 1 плод по избор
Обяд: 1/2 кофичка кис мляко,  един зеленчук по избор
Следобедна закуска: 1 плод по избор
Вечеря: 2 варени яйца, един зеленчук по избор
Късна вечеря: 1 плод по избор

Ден  3

Обяд: Пилешка пържола на скара/150 гр/ 1 зеленчук по избор.

Ден  4

Обяд: 2 варени яйца един зеленчук по избор.
Вечеря: 1/2 кофичка кис мляко, един зеленчук по избор

Ден  5

Обяд: Пилешка пържола на скара/150 гр/ 1 зеленчук по избор

Ден  6

Обяд: 1/2 кофичка кис мляко, 1 зеленчук по избор
Вечеря: 2 варени яйца, един зеленчук по избор.

bouquet

# 41
Гиги (може ли така накратко да ти викам, Гигерота?), много мерси за режимчето.. аз съм още на втората седмица, ама май вече зациклих Simple Smile само че се чувствам добре, което е най-важното и което ме мотивира, кантарът да си гледа работата Simple Smile))
А пък въпросът беше, че това не е нито пилешко, нито шунка (макар че аз го помислих за шунка нарязана, затова го взех), ами ПУЕШКО ПУШЕНО.. и сега не знам, пуешкото май е диетично.. ? Thinking а и не мога да преценя три процента мазнини много ли е??  Thinking
а тоя режим за метаболизма кога се почва, той ли го препоръчва или.. ?
айде, после ще се отчета.. засега още пия водата преди обяда и умувам дали да нагъна пуешките резени Simple Smile)

# 42
между другото.. на тоя режим май сме все джобни мацета (за момента оширочени, но в дългосрочен план - баш готините миньончета  Laughing ) четох сега по-горните постове.. та и аз съм 1.60, даже нямам толкова, ама това заявявам официално. Някъде 158 съм. и почнах от 62 (на Ипо кантът показа 64.5  Shocked  Shocked  Shocked ). Сега съм по моя 58-59. Като ме попита док за желно тегло.. мислех за 52-53. Но той отсече, че при мен не си струвало такива компромиси да се правят и каза, че 48 ни е целта поне, която била РЕАЛНА  Shocked  Shocked  Shocked Praynig
Аз лично съм била 52-53 и се чувствах прекрасно тогава.. не знам 48 ще стигна ли, но бих желала Simple Smile за РД-то искам да си облека полаааааа!!!!!
нещо се отплеснах Simple Smile мацки, успееех! Simple Smile)

# 43
Giggerotta, мерси много за режима  Hug, най-вероятно ще го пробвам след празниците.

AwayFromOmelas, не се притеснявай, сигурна съм, че с този режим ще постигнеш желаното.

А, между другото и аз май спадам към групата на "джобните мацета"  Laughing с моите скрамни 162 см. /ама и аз като теб все викам 165  Mr. Green/.

Hug

# 44
 Здравейте сладурани,

Вчера ходихме на новогодишно тържество, прекарахме си супер  Heart Eyes е имаше и 1/2 торта в нарушение ама какво да се прави умрях от глад докато донесат яденето  Mr. Green ! Днес съм диетична! Менюто е : закуска активия; обяд шунка ; следобедна закуска банан

Проклетница  много е сладка малката пратиха ми я на снимка  Heart Eyes а иначе наистина ще е бандитка  Whistling като си помисля какво ще правят със сина ми  ooooh! да са живи и здрави !!Давай от сега да свалиш малко... после на празниците гледай много да не прекаляваш и до морето с къси поли!  Hug

dess76  да бе няма да си така ако ми видиш снимка 2 г. след раждането (или по точно като почнах режима ) каква съм  Heart Eyes ако си стриктна ще си пак същата Peace

Giggerotta   hahaha ние като чели сме се наговорили  Joy права си!! Подкрепям те ! САМО ВОЛЯ ДА ИМАМЕ!! Сега ще си принтна режима и мога да мина на него от понеделник! 2 седмици ли се правеше? Много благодаря , че си го публикувала Hug  bouquet Ти видя ли снимките  Party

AwayFromOmelas ; bibobi  благодаря   bouquet

AwayFromOmelas  не го почвай сега , карай си на старият и когато започваш да задържаш килограми тогава го направи  Peace Не забравяй , че при Ипо винаги ще си минимум +1 кг в зависимост какво си яла и пила преди да отидеш при него и в колко часа отиваш (да не споменавам и дрехите и обувките) . Иначе и аз мисля , че трябва да се борите за 48 кг. то аз при 164 се боря за тях  Mr. Green

Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт