Режимите на Ипократис 10

• 24 128
  • 349
  •   1
Отговори
# 45
Aia, честита ти племенница. Да е жива, здрава и много палава  Wink
Giggerotta, ходя на танци. Даже в събота ще си правим коледно парти в една кръчма. Стига да стигна до там Praynig. Утре пак съм на работа и не се знае до кога ще откараме. А може и в неделя да ходя  Sad Вече станах разногледа с мойта работа  #Crazy. Дано да издържа до вторник - след това ще е по-леко.
В понеделник мисля да отменя часа при Ипо. Не съм никак режимна. Ако успея да си открадна време, хапвам набързо, каквото е под ръка. Ще се опитам другата седмица да я карам по-сериозно, дано да успея fingerscrossed
Ей, и никой да не взима пример от мен. Бъдете сериозни  Naughty

# 46
Добро утро!
нещо тази сутрин не съм гладна,а и от двете госпожици нямам време за нищо,но хапнах няколко лъжички кисело мляко с мюсли
днес незнам колко ще съм режимна ,че следобед отиваме на хижа,но ще се постарая да са ми малко прегрешенията.
изчезвам,че двете само "шетат"
лек и успешен ден!  bouquet

# 47
Здравейте момичета,

И вчера имах малко издънки вечерта, бяхме на гости и нямаше нищо подходящо. От днес почвам режима на Гиги за раздвижване пък ще видим до къде ще издържа  Mr. Green Считам , че петъчната тортичка и вчерашната вечеря мога да ги считам като свободен ден...  Flutter

mama_V  благодаря  Hug

Много усмивки и приятен ден ви пожелавам

# 48
леле аз с този режим ще стана кожа и кости... умрях си от глад днес  ( 1 банан в повече изядох ) Laughing

ето и менюто зак. 1/2 активия; 2ра зак. 1 банан; обяд голяма салата със сирене ; след. зак.  2 малки банана; вечеря 2 варени картофи със сирене и зелена салата  Whistling ! А защо съм толкова гладна не мога да си обясня?? може би защото си стоях в къщи цял ден  Crazy

Hug Hug ще си лягам по - рано да не реша да нападна хладилника... Crossing Arms

# 49
леле аз с този режим ще стана кожа и кости... умрях си от глад днес  ( 1 банан в повече изядох ) Laughing

абе ние всички се юрнахме на този режим, явно да си подложим за празниците, да не ни гризе съвестта после  hahaha hahaha
ма вярно са си живи пости де  Mr. Green
обаче и аз щото въпреки нарушенията зациклих, ще се пробвам, пък да видим

# 50
Проклетница  най - важното е че успях да издържа 1вият ден  newsm44 1 банан само  е в повече , но те бяха  hahaha  малки! Днес ще ми е 2ри ден дано да издържа  Praynig ! Иначе аз май почнах хранене до 5 часа  Laughing (както има 1 тема хранене до 4) ! Просто съм толкова гладна , че вечерям в 5 и после глад   Whistling ама какво ли не правим , за да сме красиви..дано да издържа на този режим!

Ей момичета пожелавам ви приятен свободен ден... хапнете и заради мен!!

# 51
Иначе аз май почнах хранене до 5 часа  Laughing (както има 1 тема хранене до 4) ! Просто съм толкова гладна , че вечерям в 5 и после глад   Whistling ама какво ли не правим , за да сме красиви..дано да издържа на този режим!

Ей момичета пожелавам ви приятен свободен ден... хапнете и заради мен!!

абе.......аз неведнъж съм го чувала и чела това - след 18 ч. да не се яде нищо, освен в краен случай плод или сокове там, чайове
сигурно има истина в това
за мен особено това е проклятието - вечерта, през деня мога да изкарам на ябълки и вода, обаче вечер ..........
понякога си мисля, че намеря ли начин да се преборя с вечерните издънки, няма да имам ядове със свалянето, обаче точно тогава ме напада лакомията и все едно всички дяволи ме хващат .....и мятам я вафлите, я сготвеното за мъжете.......то за това и врещя че не отслабвам, никаква я няма дисциплината  smile3511 smile3511
а режимите са си супер.......

# 52
Проклетница  трябва да проявиш воля... питай ме вчера как гледах телевизия  а мъжът ми ядеше семки   Rolling Eyes  а аз вече бях гладна  smile3508  Naughty но дори не ги опитах  Whistling а колко ги обичам  Crossing Arms така , че прояви твърдост престави си се - 5 или - 10 кг  Flutter

# 53
Момичета, аз се спотайвам, щото вече 2 дена потоп Sad Немога да се спра нещо...то не бяха тортички, ядки и кво ли не...  Sad  Cry
Айче, ти си мойта гордост!  Heart Eyes

# 54
Giggerotta стоя си гладна и това си е...дано утре ми е по лесно понеже съм на английски и няма да съм в нас около хладилника! Мога да се похваля , че за сега издържах 2рият ден е по- ужасен от първият. Аз казвам , че съм объркала режима 1вият ден ама те наистина си били 2 плода  Laughing а аз си мисля , че повече.. да не споменавам , че не съм си изяла късната активия  Wink

Така, че 2 дни съм супер стриктна  Whistling   bouquet

# 55
Проклетница  трябва да проявиш воля...  престави си се - 5 или - 10 кг  Flutter

права си, мила
аз си го знам - видя ли се поотслабнала, направо минавам на въздух и вода  hahaha ама ......
така, Гиги няма ли да каже колко време се прави това - 2 седмици спомена някой?

п.п. и като си дам сметка, че става въпрос едва за няколко месеца от живота ми, които и без друго ще минат като светкавица, а аз блея и не си налягам парцалите, за да направя нещо хубаво за себе си, а се поддавам на една гадна лакомия, и ми идва да се зашлевя сама

така, посипах си главмата с пепел публично, от днес - глад майка, глад, бач и бой ко трябва  smile3532

# 56
така, Гиги няма ли да каже колко време се прави това - 2 седмици спомена някой?

п.п. и като си дам сметка, че става въпрос едва за няколко месеца от живота ми, които и без друго ще минат като светкавица, а аз блея и не си налягам парцалите, за да направя нещо хубаво за себе си, а се поддавам на една гадна лакомия, и ми идва да се зашлевя сама

така, посипах си главмата с пепел публично, от днес - глад майка, глад, бач и бой ко трябва  smile3532

2 седмици е, да. И си абсолютно права, то времето работи за нас, що се лигавим така?!  ooooh! Успех!  Peace Аз пак потъвам на дълбоко Simple Smile

# 57
до тук съм на една мандарина, два домата и сирене
в издънка съм само с водата, изпила съм от сутринта има-няма половин литър, ама това да ми е кусура
лошото е, че отсега хвърлям замечтани погледи на бананите и ябълките  hahaha hahaha

и като се замислих, ми то баш коледа ми се пада на единайстия ден от тоз режим.....той стомаха ми толкоз ще е свил, че няма да събере пържолките ....... Crossing Arms

п.п. то до там да го докарам де ......

# 58
Здравейте Wink

Прокелтница, недей толкова да се самобичуваш. Според мен човек трябва да освободи съзнанието си, защото иначе става вманиаче, а никоя мания не води до хубаво. Аз много искам да дойде момент, в който примерно прияли са ми се 2 солети, изям ги.. и след това си казвам, край с диетата ми. Просто забавям нещата, но това не е фатално Simple Smile
Колкото до яденето до 5...... не знам, според мен много е важно да има ядене през 4-5 часа. Аз принципно имам проблеми с ОО, а на този режим, когато гледам през 3-4-5 часа да лапна нещо, не съм пропуснала ден. Мисля, че може просто вечерята да е съвсем съвсем лека, примерно един домат и малко сирене, нещо такова. Аз също се чудих дали да не я изключа напълно, но реших засега да я има.
А да се оплача, вчера ми беше първият свободен ден и май се олях Sad Sad ... и сега съм 1 кило отгоре, май малко повече даже .... и се чудя, ми то свободният ден май трябва да е пак със самоограничения Simple Smile иначе просто не виждам как ще сваля, ако постоянно в свободния ден си наваксвам килограмчето, загубено през седмицата.
А иначе.... за да видите колко съм зле и да ме нахокате, та да се стегна: за целия ден (като не спазвах мн-мн 4 яденета, ами когато ми падне се получи май) , 250 гр салата с пиле, около 400 грама ориз със зеленчуци и пилешко, 100 грама кашу, 1 баунти, 1 активия, няколко фъстъка, няколко солети. Пф и сега още ми е тежко Simple Smile и днес си преполовявам предписаните дажби:) другата неделя ще внимавам повече! Simple Smile
Гигерота, айде идвай в редиците, виждаш, че всеки си има кусурите.. без Айа май Simple Smile
Извинете за дългия пост Wink
До скоро!

# 59
то не е до мания, а до липса на елементарна самодисциплина
заблуда е да смятаме, че без воля нещо ще стане
аз затова се тръшкам, иначе дори нямам угризения като си хапна царски  Mr. Green
но времето си върви, и то бързичко, утре ще се стопли и аз пак ще съм си дебела, то просто се искат усилия, няма как
още повече, че е добре и от здравословна гледна точка да сме слабички - цикъла става редовен, няма ги тия болежки в кръста при натоварване и етц
абе.......малко воля си трябва и желание
какво да кажем за нашето слънце Айя, дето е 50 кила с мокри дрехи и пак седи гладна горката ...... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт