Режимите на Ипократис 10

• 24 146
  • 349
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета!

Проклетница и аз съм така - вечер почти ми е невъзможно да съм стриктна, просто все правя издънка с нещо, докато в службата съм на другия полюс - супер стриктна. И ме е яд, че и вкъщи не успявам да съм толкова сериозна.

Момичета, кажете мога ли да заменя киселото млякото с нещо, че вече ми се гади от него. Или направо да мина към друг режим, в който няма мляко, незнам  Thinking. Дайте съвет!

Лека вечер  Hug!

# 61
  Здравейте милички,

Ето го и стриктното момиче  Laughing направо не мога да се позная ... днес си минава и 3тият ден ..леле Гиги ама този режим си е още по - голям глад  Naughty но се държа  Mr. Green ! Днес съм на 1/2 активия ; 1 банан; обяд телешка пържола със зелева салата (е пишеше 1 зеленчук ама станаха 2-  зеле и морков..ама няма значение...) след.зак 1 ябълка; вечеря 2 картофи със сирене ..по късно ще хапна 1 банан.. а може и да не го ям  Thinking ! На моите им направих спагети smile3508 ама реших , че са доста гадни... и дори не ги опитах Whistling  smile3534  А днес да се похваля вечерях в 6 часа..

Проклетница  - най - трудно е да започнеш после става по лесно.. на мен ми трябваше доста време , за да започна да съм стриктна като сега ! То май най-много ми помогна огледалото hahaha и като видях , че всичко ми е прекалено малко дори и дрехите , които преди ми бяха доста големи Rolling Eyes ! Аз ти предлагам погледите ти да са към някой колега а не към плодовете Joy (само да не ме чуе мъжът ти... ама все пак менюто е затова да се гледа , никой не е казал , че ще опитваш Laughing )

AwayFromOmelas  съгласна съм че трябва да има ядене през 3-4 часа (това е и основното на режимитеPeace след вечерта трябва да има късна закуска ама аз като чета и 2 не виждам Shocked явно е от глада и не съм видяла ,че има късна закуска! Не знам защо много рано ми се дояжда вечерно време а не съм на този режим от вчера?? + 1 кг е супер резултат не си се оляла ОК е.. и моля не се мерете след свободният ден   поне след 2 дни (минимум) ! Определете си деня преди потопа да се мерите , дори на 2 седмици 1 път  Sunglasses

Проклетница  55 кг си седя  ... мечтая си за 50 кг и малко под 50те  Wink Но честно казано слабите девойки малко или много не ядът... И аз като бях 48 кг си хапвах голяма пица... пък после диетично и хората като ме гледаха гърчаво и гледат каква пица ям сигурно си викаха леле това е толкова слабо а колко яде...абе яде ама и то се лишава...  Wink

А иначе не знам колко кг съм не съм се мерила още  Wink моя кантар хич не е верен а не съм ходила скоро до фитнеса .. и си нямам и на идея  Flutter

Hug Hug

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 03:19 от Aia

# 62
Добро утро, кафета и води на всички
искам цалуФФФка и поздравления пред строя  Mr. Green
вчера бях същинско ангелче - закуска - мандарина, кафе, обяд домати и сирене, следобед - 2 ябълки, вечерта картофи със сирене и домати, е, до 1 часа като си легнах изядох още 1 малка ябълка и 3 мандарини, ама това са ми нарушенията  Praynig, като за 19-часов ден ми се вижда добре
засега си изпих водата, кафето, млякото с мюслите и съм готова да събуждам малкия и да изчезвам
да видим как ще изкарам на обед на половин кисело мляко и краставица  newsm78
Айчо, права си коте, трудното е да влезеш в крачка.....после свикваш някак

диетичен и гладен ден на всички  Mr. Green
и успешен, разбира се Simple Smile)))

# 63
привет!
не съм ви чела,че нещо нямам време и ми е едно скапано,но поне започнах седмицата режимна надявам се така и да я завърша
лек и успешен ден!
дано имам време днес да ви прочета

# 64
ейййййййййййй, само аз ли си седя гладна бря?
дето викаше Айя, втория ден е още по-ужасен  Mr. Green
тва за режима на Гиги за метаболизма ми е приказката де
той горкия ми метаболизъм има да се звери какво става
отново съм примерна засега, сутринта мляко с мюсли, после банан, сега след малко ще нападам краставицата и половинката кисело млекце ...... леле ужас!!! Mr. Green
ама ще преглъщам до довечера, поне има 2 яйчица ...... #Crazy

# 65
На мен пък като ми се е завъртяла една идея за торта из главата, пфууууууу немога да я изгоня  #2gunfire
Направо...незнам момичета, положението много зле...а иначе втория ден е убийствен дааа Simple Smile Аз добре, че не съм на тоя режим вече  Grinning

# 66
На мен пък като ми се е завъртяла една идея за торта из главата, пфууууууу немога да я изгоня  #2gunfire
Направо...незнам момичета, положението много зле...а иначе втория ден е убийствен дааа Simple Smile Аз добре, че не съм на тоя режим вече  Grinning

кажи за тортата, за нова година ще я направим
лично аз, ако издържа на тоз глад, са пада да приключа някъде към 28-29, оттогава до 01.01. съм свободно  Mr. Green
отсега си точа зъбките за пицата на 29-ти, смятайте за кво става на въпрос
на обяд вместо зеленчук и кисело мляко, ядох само 2 домата, то не стига че млякото е половинка, ами го и пропуснах
и сега вече гриза следобедната ябълка
ама добре, че в офиса е лудница, та ще изкарам с нея докато си тръгна
а вечерята си е цяло пиршество - цели ДВЕ яйца, охххааааааа  Sunglasses

# 67
Проклетница, мен идеята ми не е да я правя тортата, а да я ям  Joy
Понеже оня ден в свободния ден - събота - си взех от "Неделя" 2 вида дето много обичам - "Наоми" и "Бяла неделя" и си излапах и двете парчета като стой та гледай и днес - вторник! - вече пак си мисля за ядене на торти...
Но ти ме кефиш колко си сериозна, браво!  Hug
Деска, Айче, и вие сте за похвала!  Hug Май само аз съм несериозната тия дни ма кво да се прави, трябва да има и такива дето са за бой, неможе похвали за всички я  Crazy

# 68
  Ето ме и мен,

Започвам 4ти ден май вече свикнах с режима и съм ОК  Mr. Green

Проклетница  браво  smile3501  ако ще те успокоя и аз си седя гладна ! Твоето пиршество аз го имам за обяд  Laughing ще има да ям да ям  и да се чудя дали да не си оставя за утре  Blush

dess76  браво дес само така  Peace

Giggerotta  а Гиги тортичките само за колегите.. ти си хапни 1 ябълка  Hug

прегръдки и режимни

# 69
Проклетница, мен идеята ми не е да я правя тортата, а да я ям  Joy
Понеже оня ден в свободния ден - събота - си взех от "Неделя" 2 вида дето много обичам - "Наоми" и "Бяла неделя" и си излапах и двете парчета като стой та гледай и днес - вторник! - вече пак си мисля за ядене на торти...
Но ти ме кефиш колко си сериозна, браво!  Hug

Naughty ааа никакви торти моля  Thinking само в свободният ден  Wink

# 70
на мен ми се иска пък хубава домашна торта за нова година, що не ми измислите една добра рецепта?
Бялата неделя е хубава, да, другата не съм опитвала
Айчо, пиршеството приключи преди половин час и сега ми свири виенската филхармония в стомаха
ейййййй, майка му стара, то по-зор се издържа с малко ядене, отколкото без хич  Crossing Arms

# 71
Проклетница  току що и аз завърших с пиршеството  и направо  hahaha ще се пръсна  Mr. Green много ми е тежко  Rolling Eyes 2 яйца и салата от зеле (без моркови) уффф направо преядох  Mr. Green ама няма как! Аз ще я направя 1 седмица понеже в събота заминаваме на пътешествие и едва ли ще мога да ям точно по диетата , но ще се опитам горе долу да съм по режимите  Crossing Arms

за тортата по късно ще напиша бисквитена торта ама май не е за НГ

P.S.
ето и менюто за днес зак. 1 активия, 1 банан; обяд  2 варени яйца и салата от зеле , след обедна зак. банан; вечеря зелева салата (а трябваше кисело мляко със зеленчук , но нямах мляко   ) . В петък ми се пада свободният ден и по - добре понеже вечерта ще съм на гости а не знам какво ще е менюто  В събота ще си прави ме пак екскурзия и няма да ме има около 1 седмица , но мисля да съм на диетично хранене   а сладко не съм яла....ехеееее не помня от кога  май сега ми е 3 седмица  !

Naughty но това , че ще ме няма не значи , че не трябва да сте режимни  Flutter  Hug Hug

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 02:37 от Aia

# 72
какъв свободен ден, кви пет лева бря?
тоз режим не се ли прави 2 седмици и тогаз почивка  newsm78
как да е, първо добро утро, кафета
ама като гледам няма никой.....
аз да си кажа - от два дни режимна и примерна тая сутрин съм с 1 кг надолу  newsm44 newsm44
вчера пак единствено прегрешение две мандарини повече
тази сутрин трети ден, сутринта си изядох чашата мляко с мюсли и днес пак режимна - така де, ефект има
и не било толкова трудно, в един момент чувството на глад се притъпява и дори не се и сещаш за ядене

Айчо, аз много обичам бисквитена торта, и мойте мъже я ядат, пусни рецептата на лични, да не спамим излишно

# 73
Ето меееееее Simple Smile

Слушайте най-големия майтааааап:Преди 2 седмици Ипо бе така добър да ме сложи на режим"Споделена отговорност".Както можете да си представите,не съм била стриктна,както трябва,но какво беше учудването ми,вчера, на поредния преглед,че съм свалила 3 сантиметра от талията,и 6% мазнини,до 24.7,а килограмите са същите.Даже той се учуди и ми вика:Да не си глътна корема,докато те меря? Simple Smile Та,странна работа,килограмите не мърдат,но мерките и тлъстините-да.Дано продължава.

# 74
Здравейте момичета!

ДесиХ2, Проклетница, Aia,  dess76, браво на вас  Peace! Вие сте нашата гордост   bouquet!

Giggerotta, не си сама мила  Laughing. И аз съм същата. Уж режимна до някое време и после все правя някаква издънка. Явно докато минат презниците няма да успея да вляза в релси, дано поне след това се амбицирам повече.

Aia, приятна екскурзия! Забавлявай се и не мисли за режима, после пак в редиците  Wink!

Момичета, не ми казахте нищо за киселото мляко, дали мога да го заменя с нещо, че ми писна от него  Mr. Green.

Лек ден на всички  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт