Режимите на Ипократис 10

• 24 146
  • 349
  •   1
Отговори
# 75

да почерпя,че днес голямата ми дъщеря е именичка

# 76
ЧЕСТИТО на имениците и на моя дребус ДАНИЕЛ в това число.

# 77

Момичета, не ми казахте нищо за киселото мляко, дали мога да го заменя с нещо, че ми писна от него  Mr. Green.

Лек ден на всички  Hug!
Ми не знам с какво да го замениш,май няма алтернатива.Последния ми режим имаше 2 плода за следобедна закуска.Ипо ми сложи по една филийка черен хляб с малко парче сирене за закуска,махна плодовете/по мое желание/и следобед ми даде да ям Активия.Може да я пратиш и ти тогава.

# 78
Честито на именниците, да са живи и здрави и да купите на децата играчки ей!  newsm51 newsm51

# 79
Момичета, честито на именниците и от мен! Да са ви живи и здрави!   bouquet
Сигурно ще има почерпка вкъщи, не се давайте на изкушенията...само по едно парче торта разрешавам, не повече!  Joy
Деска, това за мерките много ме радва! Супер си! Ипо не каза ли, че си задържала вода? Щото май само това е обяснението...на мазнини щом си по-малко и на мерки...  newsm78 А може и да си спортувала повечко и да си заменила мазниниките с мускули, те нали тежат повече? Simple Smile
А то нали и аз съм на свободно хранене и да ти кажа, сега на 19-ти имам час и направо ме е страх да отида...Ей, никой ли няма час за тоя ден, може да се засечем?

bibobi, за киселото мляко - аз не съм го питала, но на своя глава си замених киселото мляко с 1 плод...щото и на мен ми беше писнало...а то така и така имам за закуска един ден плод, един ден кисело мляко, аз  почнах всеки ден плод...и не мисля, че е много по-калорично...даже май е обратното...

# 80
]Деска[/b], това за мерките много ме радва! Супер си! Ипо не каза ли, че си задържала вода? Щото май само това е обяснението...на мазнини щом си по-малко и на мерки...  newsm78 А може и да си спортувала повечко и да си заменила мазниниките с мускули, те нали тежат повече? Simple Smile

Ми чудеше се,може би задържам вода и все ме e уцелвал пред цикъл,не знам.Но аз у дома си се меря същите килограми,не варират.А спорт не съм практикувала от поне месец.Ако не броим Коледното почистване на дома ми. Crazy

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 13:58 от ДесиХ2

# 81
Честито на всички именници и от мен   bouquet! Да са живи и здрави!

ДесиХ2, Giggerotta, благодаря  Hug! Ще пробвам с плод, сто процента не е по-калорично.

# 82
Честито на всички именници и от мен   bouquet! Да са живи и здрави!

ДесиХ2, Giggerotta, благодаря  Hug! Ще пробвам с плод, сто процента не е по-калорично.
Значи,плода той май го влючва към въглехидартите,така че следобед ще трябва да имаш мляко,не отново плод.

# 83
Честито на всички именици   bouquet
Гиги, аз имах час на 19-ти,но го отмених. През изминалите 2 седмици не бях хич режимна и няма смисъл да ходя. Записах си час за 14.01. Дано до тогава да сваля каченото по празниците.
Иначе от понеделник се опитвам да съм режимна. И в понеделник, а и днес се случва така, че закусвам в 7 и обядвам към 14-15ч. Не успявам да вмъкна втора закуска.
Незнам как е при вас, момичета, но аз предколедно за първи път имам толкова много работа. Обикновено при нас зимата е по-спокоен сезон, но тази година нещо се е объркало. Както и да е. Няма да ви се оплаквам повече.
Лека и режимна вечер!

# 84
Ето ме и мен...

закуска : активия, банан; обяд телешка пържола; след обедна закуска банан вечеря 2 картофа със сирене  Mr. Green апетита ми явно отиде в Маями да си почине от мен   grinning039 smile3509

Проклетница  цитат от 1ва страница •първата неделя от началото на хранителния режим, режимът се спазва както всеки друг ден. След това неделята е свободен ден от всякакви ограничения. Може да се яде каквото и колкото искате! Това значи, когато започваш диетата за 1 път нямаш почивен ден, но след това всеки 7ми си е свободен... и понеже аз я спазвам от години значи 7мият ми е free Mr. Green Браво за режимонстта и минуса супер си... аз не знам колко съм минус , но панталоните които едвам ми ставаха сега ми стават широки  Flutter и при мен глада вече си отиде и лесно издържам..само където сутрин то пишело плод аз ям активия  Wink ама карай

ДесиХ2  е супер .. готино е на см да намаляваш това е много важно Peace

bibobi благодаря  Hug а вас с Гиги ви искаме на линия скоро. Знам , че е трудно да влезнеш в режим, но колкото по - рано толкова по - добре. Най-трудно е първата седмица после е по лесно Wink Не знам с какво можеш да замениш млякото, но мога да ти дам режим без мляко. То затова като се ходи при Ипо той разпитва какво ядеш и какво не .. и ако не го обичам не ти слага. Аз преди хапвах натуралната активия вместо кисело мляко

Giggerotta  как е свободното хранене Naughty само не го подкарвай като мен  hahaha човека ми каза сега си на свободно хранене аз го разбрах да се храна все едно всеки ден е неделя Joy

mama_V  при нас винаги е лудница и много изнервено около Нова година (от края на септември до 25 декември ) е ад  #Cussing out , но аз тогава най - много отслабвам понеже нямам много време за ядене а вечерно време лягам и заспивам ... и не мисля за шоколад

dess76 , ДесиХ2  да са ви  живи  и здрави  Hug

Hug

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 04:14 от Aia

# 85
знам го това за седмия ден, ама си мислех, че няма да си даваш почивка щото нали, раздвижваш си метаболизма я

аз моя добре го раздвижих, снощи я оплесках, ама карай, гледам тая сутрин кантара пак ме обича.....

# 86
Добро утро, момичета!

Аз вчера оплесках режима тотално Grinning Вчера нещо много работа и нямаше много време за ядене, след работа отидох на танци, после имахме фирмено парти и пак не ядох, накрая айде и на клуб (там пък нема кво да се яде Laughing ), че да завършим подобаващо...и накрая ядох сандвич в 3 през нощта...  Joy
Днеска ми е едно...абе не съм махмурлия, щото почти не пих, ама с 3 часа и половина сън ми е едно замаяно, а като съм така много ям, че да стоя будна...та ще видим как ще изкараме деня...  Thinking
Успешен ден на всички!  Hug Hug

# 87
Добро утро, момичета!

Аз вчера оплесках режима тотално Grinning Вчера нещо много работа и нямаше много време за ядене, след работа отидох на танци, после имахме фирмено парти и пак не ядох, накрая айде и на клуб (там пък нема кво да се яде Laughing ), че да завършим подобаващо...и накрая ядох сандвич в 3 през нощта...  Joy
Днеска ми е едно...абе не съм махмурлия, щото почти не пих, ама с 3 часа и половина сън ми е едно замаяно, а като съм така много ям, че да стоя будна...та ще видим как ще изкараме деня...  Thinking
Успешен ден на всички!  Hug Hug

днес нямам очи да те сръфам,  hahaha hahahaщото и аз се издъних
ужас, и аз съм така - колкото съм по-недоспала и ми е студено, и ям като ламя ..... Crossing Arms
абе карай, горе-долу да се придържаме към режимите, то се видя че покрай празници и банкети не може съвсем стриктно, ама поне да не прекаляваме

# 88
днес нямам очи да те сръфам,  hahaha hahahaщото и аз се издъних
ужас, и аз съм така - колкото съм по-недоспала и ми е студено, и ям като ламя ..... Crossing Arms Да си измисля и аз некво успокоение...  Joy
абе карай, горе-долу да се придържаме към режимите, то се видя че покрай празници и банкети не може съвсем стриктно, ама поне да не прекаляваме
Проклетница, пък и по тия банкети като има танци можем да считаме, че сме горе-долу на 0-та а? Whistling
Днеска няма парти, ама един колега има рожден ден и ще черпи...мъкааа Simple Smile Дано няма торта!

Момичета, как изкарахте именните дни, устояхте ли на изкушенията или не много?

Айче, милооо, викаш "връщай се в редиците" - аз съм в редиците бе, ама само с единия крак  Joy
А на тебе браво, че пак ти хлопат дрешките, супер си! Кога каза, че ще ходиш на екскурзия?

# 89

Здравейте сладурки,

така ми се спи , че две не виждам ама трябва да карам малкия на детска градина... Sad  мислех после на фитнес да ходя ама май ще се прибера да поспя!

Проклетница  7мият ден е хубаво да се прави, но ще гледам да не прекалявам  Wink пък съм и на гости вечерта а сутринта към 11 часа ще ходим на кино и ще ям пуканки  Rolling Eyes

Giggerotta  е милата покрай партитата ти е простено, но от днес си стриктна  Laughing В събота заминаваме да разгледаме малко околностите (ще има снимки  Wink )

Hug

Общи условия

Активация на акаунт