Режимите на Ипократис 10

• 24 174
  • 349
  •   1
Отговори
# 225
  Мина и 2 режимен ден ,

ето и отчета - зак . банан, по късно 1 ябълка, 1/2 бур. кисело мляко с 1/2 краставица, след. зак. 1 ябълка; вечеря 2 варени яйца с зелена салата; късна вечеря 1 банан

ianape  на 1. въпрос мисля , че трябва да си е някакъв вид салам по - добре... (например телешки) ако го замениш с месо на същото количество  за 2. ако няма тонус или бонус си вземи някакъв черен хляб... без значение! Приятно изкарване на сбирката... и умната  Hug

# 226

Добро утро!
Aia, направо ме стресира. Знам, че в щатите здравните услуги са скъпи, но чак пък толкова....
Giggerotta, незнам за теб, но аз днес ще си умра от срам  Embarassed. Още не съм свалила всичко натрупано по време на празниците. Crossing Arms Довечера или утре ще дам отчет.

# 227
Здравейте!
благодаря за кафенцето Hug
Мама В, Гиги успех при Ипо днес и чакаме отчет.
Аиче, страхотни цени имат.
Солчице, стискам палци.
аз съм примерна,само не знам довечера как ще е,че ще имаме гости, а аз трябва да ям яйца и зеленчук,май ще заменя яйцата с малко месо
лек ден! Hug

# 228
Деска, благодаря!  Hug Ще стискам и аз палци за довечера, да не си развалиш режима с гостито!
mama_v, и аз съм се подготвила да бера срам...  Embarassed Довечера ще стане ясно кви сме я свършили Simple Smile
Айче, ти си супер стриктна, браво!   bouquet Май само ти остана на тоя гадния режим... Simple Smile
Момичета, спортувате ли?  Wink

# 229
и аз все още се мъча на него, но мисля до събота ,в неделя потоп и започвам предния на който бях
аз в понеделник карах крос - тренажора 30 мин,след това малко от коремните преси, вчера пак коремни преси,за днес мисля да е пак коремни, пък може и да почина
 все едно не съм аз, ако някой преди години ми беше казал че ще тренирам толкова щях да му кажа да си гледа работата,а сега тренирам без даже да ме юрка някой

# 230
dess76 променят се хората, а Crazy

Абе вярно че изчезна тоя Бонус, чудех се сега какъв хляб ще ям
Бонус имаше успех, защо го махнаха.......... вие какъв хляб ядете

извадиха го зъба, оставиха един корен та все пак ще сложим коронка...

И понеже сме подхванали тема за цените, ето какво си писах с един колега от Тексас, където е нашата Aia:
"I heard that dental care in USA is veery expensive compared to ours - with us a small caries would cost about 40 $, but in USA I heard it´s much more expensive?

-Yeah, add two more zeros to make it $4,000."
Един вид при нас да ти сложат пломба може да ти излезе 40 $ а той ми казва че в Америка може да е и 4000$  Shocked Има предимства да си живееш в Бг.

Сега ще съм само на кисело мляко до утре. Зъбиии, о зъби.

# 231
Момичета, резултата от прегледа при Ипо - 1 кг. отгоре и 1,5 % мазнини  Sad

# 232

Здравейте милички,

менюто  Confused Rolling Eyes зак. 1/2 активия, малко соленки , обяд телешка пържола; 1 кутийка тик так портокал ; 1 банан ; 1 ябълка, 2 картофа и малко зелена салата  Rolling Eyes но по - хубавата новина е че се прибирам  Whistling

mama_V , dess76 да ако не си здравно осигурен е нещо страшно  #Crazy но хората си се осигуряват и нямат тези проблеми Rolling Eyes а чужденците си имат сериозни застахотавелни компании (не като нашите измислени... да платиш почти 500 лв. и да ми осигуряват само едва ли не ако умра... ) ! Например Французойката си има застраховка и не се притеснява правят и ги без пари... кога ли и ние ще се оправим не знам???

Giggerotta  абе режима си е супер ама днес се издъних с едни смучещи бонбони... и малко повече като кол. храна... ама продължавам ,... все пак до 31ви трябва да съм - 3 кг, че за американка ставам  Joy ама в БГ ще ме спукат от майтапи...  Пожелавам ти много минуси... и повече няма да се червиш пред Ипо

SharenaSol  аз не съм в Тексас .. там бях за НГ  Mr. Green а иначе зависи.. ако си осигурен не плащаш толкова... Предимствата да живееш в България са много нищожни... като сложиш всекидневните разходи само... например гориво ( 3 пъти по ниска цена 1.5 $/ 3.8  Х 1.4 =  0.55 лв на литър  Shocked  ); дрехи 75% - 90 % офф ..( към края на сезона си купуваш панталони по 5-6 до 9 $... блузите по същият начин ) , бяла техника и каквато се сетиш техника на деня на благодарността от -25 до -50 % (например лап топ 400$ ) а и по принцип техниката тук е по евтина... да не говорим за заплати... мин. на най-бедните е 1500-2 000 $ на фона на нашите няма и 200$..   не ми се продължава нататък.. И въпреки всичко искам да живея в БГ... особено ако дойдат от някоя цивилизована държава да ни управляват или младите и умни хора на БГ (който искат да оправят страната ни ) Hug

много  Hug

# 233
Добро утро
вчера бях режимна, без апетит и вечерта изядох една кифличка с шоколад и кисело мляко
ама майната му, днес поне пък ми дойде, така че утре най-сетне ще се отдуя и ще видя имам ли нещо смъкнатичко, щото то издънките едно на ръка, ама и си поседях гладна де ......
така или иначе, днес пак продължаваме с опитите  Joy, щото и аз до края на месеца трябва да съм - 3 килца (това по план)
Айче, радвам се, че се връщаш мила, макар че повода не е добър (за зъба предполагам)
еййййййййййййййййй, пък да ви се оплача - и мен ме щрака покрай вас един зъб, ама на мен ми се поду венеца и бузата, не много де
така че сега спря да ме боли, ама ще чакам да спадне преди да ида да го видят
Гиги, слънчо, не се отчайвай, аз като чета, ние с тебе сме най-големите несериозници и издънки
знайш ли, то трябва  някак .......абе трябва да улучиш момента
ей като Дес, тя нали така казва - че преди години ако някой й бил казал как ще спортува, щяла да му се смее
ам .......ще продължаваме, нещата ще си дойдат по местата, поне сме все още януари, виж, ако до май сме все така - ще взема по-груби мерки ........ fight fight
то и за двете ни се отнася де....
хайде, мило, днес гладни и хубави )))

на всички хубав и диетичен ден   bouquet

# 234
аз ли само ще пиша днес?
а пък такова хубаво време се е отворило при мен, жалко, че съм на работа и не мога да изведа малкия на разходка
аз съм съвършено режимна - на една шопска салата и една ябълка досега
е, салатата трябваше да е за вечеря, а на обяд пържола със зеленчук, ама отскочихме с колежката до едно заведение наблизо и предпочетох да разменя обяда и вечерята вместо да наруша режима
рахат съм откак ми дойде, не съм гладна хич, доживях демек и аз да нямам апетит и да не ме тормози онзи зверски глад за сладки неща
и месо не ща да ям, пържолата ще е две яйца с кисели краставички
имам и плодово мляко за закуска, вероятно и него ще изям по-късно следобед

лек ден на всички   bouquet

# 235
спи ми се ужасно и чакам малката да заспи и лягам
иначе съм режимна,мислех да карам крос-тренажора,ама ще пропусна днес
Гиги, не се отчайвай мила :hug
лек и успешен ден! Hug

# 236
Момичета, резултата от прегледа при Ипо - 1 кг. отгоре и 1,5 % мазнини  Sad

1 кило за след празниците си е постижение, ей!!

Проклетничке, абе ако не спада ходи да те видят, няма какво да го чакаш!!

Днес съм на една сусамова разядка и на зеленчукова супа със зехтин. Добрата новина е че утре край с антибиотика и съм на линия в неделя. А още по-добрата е че ей така от само себе си се спрях да си купя от ония пици на Аптека на Витошка... бях на крачка, ама си викам, айде и без вас ще мина

Two Hearts за всички и

smile3501 на режимните

# 237
Уф! Днес ужасна лудница в работата #Crazy. Чак сега успявам да се включа.
Добрата новина при мен е, че съм смъкнала онези гадни 3 кг Mr. Green. Ипо ме успокои, че за след празници съм ОК. И естествено ме надъха. Вчера се бях спекла нещо и бях готова да се отказвам от режима и да опитам нещо друго, но след срещата си с него реших, че продължавам. И ми обеща, че следващия път ще сменим малко режимчето така, че 3 седмици строг режим  Naughty.

# 238
   Здравейте и от мен,

За сега и аз съм режимна надявам се и до края на деня да е така.. мисля си за едни работи , но се опитвам бързо да ги забравям... за да не си разваля режима  Rolling Eyes ! Днес менюто е : 1 ябълка ; 1 банан; 1 зелена салата с 2 варени яйца ; 1 бананче ... за вечеря кисело мляко с краставица... ( уфф това мляко с краставица на мен ми звучи повече като 1во ядене.. нали знаете преди хапвахме 1 , 2 и 3то... и това ми е все едно таратор... след него  newsm55 отварям хладилника... затварям го... ужас хич не мога да го излъжа моя стомах , че съм вечеряла... сигурно плода ще хо хапна малко след вечерята  Mr. Green

Проклетница  ааааааа моля моля... повече не искам да чувам за проблеми със зъбите   Mr. Green  много хубаво си направила като си заменила обяда с вечерята... по - добре така  Hug

# 239
  • Mediterraneo
Аз утре свършвам втората седмица. За мой срам не бях съвсем стриктна, но каквото- такова. Колкото- толкова.
Тъпото е, че вечер се прибирам толкова изморена, че изобщо не ми се яхва велоергометъра. А знам, че без него при мен нещата няма да се получат  Crazy
Едно нещо ме хвърли в джаза обаче. Зачетох се в листовката на Л- карнитина, който пия, и се оказа, че трябва да го пия вечер, на гладно, час преди лягане  Rolling Eyes Винаги досега на другите опаковки, които съм изпила, пише да се приема половин- един час преди тренировка...

Общи условия

Активация на акаунт