Режимите на Ипократис 10

• 24 178
  • 349
  •   1
Отговори
# 240
здрасти на всички
днес съм перфектна просто - да ме разцелува човек - примерна като чавдарче  Joy Joy
трябва да изкарам 2 седмици строг режим, за да смъкна поставените за цел три килца
иначе съм свалила каченото по празниците, което си е успех
днес менюто - половин кофичка кисело мляко с мюсли, ябълка, шопска салата и сега за закуска имам малко плодово млекце, може би и една ябълка ще изям ако не издържа, или по-скоро ми се яде ....., за вечеря - риба тон и кисели краставички
нямам особено апетит и най-хубавото - не ми се яде толков асладко, така че издържам на изкушенията без проблем, засега поне

лек и успешен ден на всички

# 241
за вечеря - риба тон и кисели краставички

леле, каква комбинация  yes уви, по едно време само риба тон ядях и сега ми е страшно омръзнала

днес карах сноуборд и се чувствах страхотно... стяга бедра и дупе и повдига ендорфини самочувствие  newsm03
аз пък - закуска - прясно мляко, обяд ... абе я да не лъжа  smile3506

Aia, ах тези американски... вкуснотии...
кога си идваш?

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 16:33 от SharenaSol

# 242
Здравейте момичета,

Днес деня мина супер.. без никакви издънки   newsm44 smile3521 зак. активия; ябълка; обяд телешка пържола на скара; след. зак. ябълка ; вечеря 2 варени картофа със сирене и зелена салата  Peace спорта съм го зарязала.. хич не ми се тренира  Naughty мога да мина на  hahaha друг  luvbed  luvbed Купих си 2 чифта дънки и 1 панталон и яке..... въобще в последните дни ще има много пазар  smile3532 дори панталона си го взех 1 номер по малък  newsm53 newsm03 да имам стимул да влезна в него   love001

Тарталета  newsm78 и аз знам , че Л- карнитина се пие 1 час преди тренировка...

Проклетница виждам как на 31 ви ще напишеш УСПЯХ УСПЯХ УСПЯХ      - 3 кг съм  Peace  Ох и аз преди много обичах да си правя риба тон с кисели краставички (нарязани на малки парченца )

SharenaSol  браво за спорта... супер е да ти доставя удоволствие... а иначе края на януари  Flutter демек след отчета за свалените килограми  Laughing

# 243
привет!
аз днес не съм много режимна(даже хич),но поне не съм прекалила
за закуска вместо активия - 1 парченце баница
за обяд вместо пил. пържола и зеленчук - пак 1 парченце баница
а сега ще изям 1 ябълка
а иначе цял ден готвя и нищо друго не ме изкуши и то все си наготвих мои любими неща,ама на баницата не издържах
спорта тази седмица беше всеки ден коремни и само един ден 30 мин на кростренажора,нещо много взеха да ме болят краката и може и да мина на 2 -3 пъти в седмицата за по 15-20 мин.
дали ми е много ходенето и стоенето права(като днес почти не съм сядала) newsm78
Аиче,честити придобивки, да си ги носиш със здраве Hug
Солчице, браво за спорта Peace
Проклетница, само така режимна и края на месеца доно всички се похвалим с минуси
 Hug Hug Hug

# 244
 dess76  направи си го днес като почивен ден... а от утре започни с 1ви  Heart Eyes

аз по късно ще се отчета  Hug въпреки , че мисля днес да почна от 1ви ден , че мъжът ми ще прави утре барбекю и като не ям 3 дни от пържолите... пак ще ми се разсърди... Flutter

# 245
    Здравейте Ипократки,

Как сме днес?? Нещо днес освен Деси, никой не каза как е минал деня... дано не е това което си мисля  Mr. Green

Аз както написах започнах от 1ви ден .. и менюто е 1/2 активия, банан, зелена салата със сирене;  банан ; 2 варени картофа със сирене и зелена салата...  Ох спорт няма, но такова ходене днес по магазините направо краката ми пулсират.. ужас...

това е за сега ..утре продължавам...  Hug

# 246
Добро утро и кафе на всички
освен малките издънки в събота вечер, съм съвсем режимна и вече нито приритвам от глад, нито ме изкушават толкова много неща
дай Боже да съм влязла в ритъм най-сетне, че зор си беше
не съм се теглила още тази сутрин, а то май трябваше преди водата, кафето и млякото, ама каквото такова, обаче съм още подута от цикъла и кантара ме гледа невъзмутимо все на едни и същи килограми  newsm78
ще мръдне, няма де да ходи

лек и режимен ден на всички   bouquet

# 247
Здравейте и от мен,

всеки път като кажа , че няма да имам свободен ден се издънвам явно организма си го иска... и вместо 2ри ден (вчера ) имаше потоп... е днес ще съм на 2рият ден... по късно ще пиша как е минал! Аз не искам да се меря понеже и аз съм закъсала..и показанието няма да е вярно  Peace

# 248
dess76 много ми хареса режима ти от последния ти пост  smile3521 жалко че не е съвсем отслабителен, ама поне гледам си вмъкнала и плодове. Браво за готвенето, на мен ми изгоря печката и не мога да се вихря засега   chef

Проклетница, харесва ми позитивното ти мислене. Само така! Извинявай, не съм следяла, ама какви килца гониш и от къде тръгваш?

Aia, абе каквото и да си кажа и да си обещавам, като дойде време за свободен ден, демек, минали са 6 дни режимни, си го правя и туй то

вчера пак народни танци. Екзотичните болести ме преследват като оси на мед. Сега ми откриха единствени и неповторими Розови лишеи. Звучи безумно, но не е заразно и се хваща веднъж в живота, после имаш имунитет. И освен това се лови най вече от пробване на дрехи по магазините?!?!?! (така ми обясни докторката, ама нали уж не е заразно... забравих да питам)

и през нережимната седмица съм качила някакви си 500 грама, и то предменструални  newsm53 сега ги боря.

# 249
Добро утро на всички
и тези, дето не се появяват, също
Гиги, днес да пишеш, убих те
ти вдигна едно кило и се покри, аз кво да кажа .......

Солчице, аз мога да кажа нищо не съм свалила, тръгнах от 73, с цел 58 (иначе съм много добра в пожеланията), по празниците качих 3, станах 76
сега съм 74 и в края на цикъл, та и оттам не мърдам
общо взето напоследък седя гладна заради идеята  Mr. Green
ма не съм и толко гладна, щото първите дни след цикъл съм така, гледй обаче какво става към десетия ден, пак ще пискам че убивам човек за сладко
и така ......
ма аз не се отказвам де, аз диета друга не мога да спазвам
или ще се науча да живея с друга култура на хранене покрай тия режими, или ще си стоя дебела ......това са алтернативите
и тъй като не ща да съм дебела ......си продължавам, все ще се получи в един момент ......общо взето дори и да оплескам режима, гледам да изям една салата на обед, или домати и сирене и вечерта някоя консерва риба тон или малко пуешко филе ....та все се надявам да успея да се дисциплинирам

Айчо, коте, ти след десетина дни се връщаш май .....дано се постопли в твоя чест, щото, имайте предвид, че на студ още повече се огладнява, организма не знам си колко повече калории изгарял

та така с мен
лек и хубав ден на всички  Hug

# 250
Добро утро и от мен!
Аз си направих свободния ден в събота. В неделя се справих добре, вчера също.... Embarassed до вечерта. Ходихме на пицария, но не издържах само на салата. Хапнах от ризотото на малкия  #2gunfire. Сега естествени ме е яд и много съжалявам, но пък съм много надъхана за днес, надявам се и за останалите дни  Praynig
SharenaSol, как бяха танците? Къде ходи? На мен в неделя ми е много трудно ходенето - в 5 следобяд ми е малко късно и много рядко се навивам да ходя. Определено само сряда не е достатъчно като физическа активност и трябва да измисля нещо друго.
Гиги, къде се загуби?

# 251
здравейте!
вчера ми беше първи ден от режима който си спазвам,мина успешно,но днес вместо кис. мляко с мюсли изядох половин банан(детето мисли за фигурата ми Wink)
Солчице,  Hug Hug Hug и вече да те оставят тези болести
хич не е диетично менюто,но пък добре ми се отрази,аз обичам да готвя,но от както реших да отслабвам(вече година) малко взех и в къщи да ги тормозя,най вече гледам да няма сладко.
Гиги, как си мила?
аз изчезвам на разходка,следобед пак ще се включа
лек и успешен ден! Hug

# 252
Понеже Проклетница ме заплаши, че ще ме убива, пък и Деската и mama_V питат де съм, специално за вас момичета ще изляза от нелегалност  Hug
Аз съм си тука и ви чета постоянно, ама кат немога да вляза в ритъм и не пиша, само да разстройвам дисциплината...  ooooh!

Проклетийке, браво че кат оплескаш режима не се отчайваш, ми гледаш да си спазваш след това, супер си! Ей така е най-правилно! Ама требе дупе за тая работа дет се вика  Grinning

mama_V, нема да се ядосваш, то ризото не е толко калорично...нали не хапна пица  Wink Аз откакто съм на режим и отида в пицария...провал...не си поръчвам пица, ама ям от пиците на всички на масата  Grinning

Деска, направо ти завиждам за разходката, какво слънчице е пекнало вънка...   Hug а аз само през прозореца ще го  гледам днеска...  Sad
А ти продължаваш ли с колелото и коремните? Аз вкъщи немога да се накарам да правя нещо и туй то...

Момичета, а да ви се оплача - оказа се, че съм много некадърна с тия ски...нали ходих 3 пъти на ски-училище...най-добре в групата се справя едно детенце на 6 години, и още 2-3-ма дет са карали малко преди...останалите сме жив зян...  Joy

Айде момичета, умната сега с обяда!  Hug

# 253
Гиги, Hug айде и ти в редиците на режимните,то всички си имаме издънки,но продължаваме.
иначе миналата седмица само един път карах тренажора,а коремните всеки ден,но събота и неделя си дадох почивка,а сега си изтеглих нещо,но още не съм го гледала имаше отзиви че стяга корема(та може и това да включа) взех да се побърквам покрай моя корем

# 254
а коремните всеки ден,но събота и неделя си дадох почивка,а сега си изтеглих нещо,но още не съм го гледала имаше отзиви че стяга корема(та може и това да включа) взех да се побърквам покрай моя корем
То корема винаги е проблем, даааа Simple Smile И на мен ми се е е оформило едно коремче... Grinning Айде като видиш филмчето и предцениш че упражненията са хубави - прати линк моля те, може пък и аз да се наканя... поне като така и така тия дни ще седя у нас пред телевизора, да свърша и нещо полезно...

Момичета, като си дойде Айчо може да си организираме една среща на ипократките, искате ли?  Hug На кафе и торти  Joy

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 15:31 от Giggerotta

Общи условия

Активация на акаунт