Коледни еленчета летете, на АВГУСТинчето

• 16 796
  • 306
  •   1
Отговори

Авторското право на ефектния колаж е на Sindarella

"Боже, Създателю на всички твари, Ти ме направи достойна да стана майка на семейство, Твоята благост ми дари деца и аз дръзвам да кажа: те са Твои, защото Ти си им дарувал битие, оживотворил си ги с безсмъртна душа, чрез кръщението си ги възродил за живот, съобразен с Твоята воля, осиновил си ги и си ги приел в недрата на Своята Църква. Изпрати ми Твоята благодатна помощ за тяхното възпитаване за слава на Твоето име. Дай ми необходимите за тази цел търпение и сили. Научи ме как да насадя в сърцата им корена на истинската мъдрост -страха Господен, та през целия си живот да треперят и да пазят Твоите слова. Открий им да разбират Твоя закон. Нека до края на живота си да действат, като чувстват Твоето въздесъщо присъствие. Насади в сърцата им отвращение от всякакво беззаконие, нека бъдат непорочни в своите пътища. Ти, Праведни Съдия, Който наказваш децата за греховете на техните родители, не ги наказвай заради моите грехове, но ги поръси с росата на Твоята благодат. Отче Небесни, устрой съдбата на моите чеда според Твоето благословение, през техния живот не ги лишавай от насъщния хляб, навреме им изпращай всичко необходимо за придобиването на блажената вечност. Бъди милостив към тях, когато съгрешат пред Теб, не им вменявай греховете на тях¬ната младост и незнание, наказвай ги и ги милувай, но не ги отблъсквай от Твоето лице. Не отвръщай лицето Си от тях в дните на тяхната скръб, та да не ги постигнат изкушения, по-големи от силите им. Покривай ги с Твоята милост, нека Твоят ангел да ходи с тях и да ви пази. Не оставяй моите чеда, Господи, и им дарявай полезното за спасението, амин!"

"Преди раждането си дете попитало Бог: Не знам защо ще се появя на този свят? Какво трябва да правя? Бог казал: Ще ти подаря ангел, който винаги ще е с теб. Той всичко ще ти обясни; -Но как ще го разбирам, аз не знам езика на ангелите?; -Той ще те научи на своя език и ще те пази; -А как е името на моят ангел?; -Не е важно как се казва, ти ще го наричаш МАМО!"

Имаме си  74 момченца и 55 момиченца

НАШИТЕ БЕБЕТА

14 Юни

11 Юли

13 Юли
Денис - 3000гр. - Janet80 - първа бременност, Бургас (термин 04.08.)
Румен - 3200гр. - zvezdi4ka_12 - 21г. - първа бременност, Разград (термин 07.08.)

16 Юли
Момчил - - marymadye - (термин 01.08.)

21 Юли

22 Юли
Александра - 2530гр., 44см. - deizy13 - първа бременност, (термин 11.08.)

23 Юли
Никола - 3850гр. – ver4eto32 - 33г. - втора бременност, Варна (термин 01.08.)
Ребека - – chapla - 37г. - втора бременност, Варна (термин 07.08.)

24 Юли
Теодор - 3550гр., 51см. – Baduizm - 19г. - първа бременност (термин 04.08.)

27 Юли

28 Юли

Наталия - 3900гр., 55см. – kristina82 - 26г. - трета бременност, София (термин 05.08.)
Карина - 2300гр. и Максим - 2600гр. – rosalin - 26г. - първа бременност, Варна (термин 15.08.)

Калоян - - beba_bebeshka -София (термин 14.08.)
Алесия - 3550гр., 49.5см. - Rossy32 - първа бременност, Италия (термин 08.08.)

29 Юли
Стоян- гр. - ^kasiopea^ - 36г. - първа бременност, Хасково (термин 08.08)

30 Юли
Борислав - 3300гр. - morska_feq - 23г. - първа бременност, Добрич (термин 01.08.)
Ралица 3050 гр. 48см - albena1970 - г. - втора бременност(термин 08.08.)

31 Юли
Анна-Мария - 2800гр., 48см. – nuni_3 - 27г. - втора бременност, София (термин 17.08.)

1 Август
Дениз - 3020гр., 50см. - snejana01 - 28г. - първа бременност, Турция (термин 25.08.)
Кристиан Белин - 3200гр., 50см. - ondina - 30г. - втора бременност, Бургас (термин 25.08.)

2 Август

3 Август
Лора - 3000гр., 49см. и Емануила - 2880гр., 48см. - magy_m78 - 30г. - трета бременност, Гърция (термин 28.08.)
Милена - 3000гр., 48см. - meranda - 28г. - първа бременност, София (термин 01.08.)

5 Август

6 Август
Сабина - 3050гр., 50см. и Максимилиан - 3200гр., 52см. – emily_r - 35г. - втора бременност, София (термин 10.08.)
Габриела - 3300гр., 49см. – morskafeia - 24г. - първа бременност, София (термин 12.08.)

7 Август

8 Август
Миа - 3000гр., 50см. - ira_d - 28г. - втора бременност, Лондон/Пловдив (термин 03.08.)
Йоана - stelliana_ - първа бременност, София (термин 16.08.)

9 Август

10 Август
Димана - 3350гр., 47см. - buba_85 -  23г. - първа бременност, Враца (термин 10.08.)

11 Август
Димитър - 2950гр., 49см. - меви - втора бременност, София (термин 17.08.)
Владимир - 3220гр., 51см. - gitsa - 34г. - втора бременност, Пловдив (термин 06.08.)

12 Август

Дария - 3150гр., 52см. - agramd - втора бременност, Стара Загора (термин 22.08.)
Максим - 3400 гр., 51см. - dani_shtukova - 25г. - първа бременност, Варна (термин 14.08.)

13 Август

14 Август
Максим - 2900гр., 48см. - Иренка - 25г. - втора бременност, София (термин 27.08.)
Кристина - - kseniq - 23г. - първа бременност, Пловдив (термин 08.08.)
Александра 3850 гр. 52 см - - gabi32  - втора бременност, София (термин 21.08.)
Анна 3100 гр. 46см - - maria.maria  - първа бременност, Пловдив (термин 18.08.)

Теодор - 3400гр., 51см. - буболече - 31г. - първа бременност, Русе (термин 15.08.)
Даниел - 3600гр., 52см. - Danu- Ani - 26г. - първа бременност, Варна (термин 24.08.)

15 Август
Анна Мария - 3420гр., 51см. - micra - 27г. - втора бременност, София (термин 20.08.)
Стефан - 4000гр., - Алфира - г. - втора бременност (термин 22.08.)

16 Август

17 Август
Крум - 2700гр., 47см. - piaf - 36г. - първа бременност, Ямбол (термин 03.09)

18 Август
Николая - 3080гр., 47 см. –sunflower79    - 28 г. Варна  (термин 26.08.)

19 Август
Мартин - 3400гр.,49 см. –bude6tata mama  -  (термин 27.08.)

20 Август
Констанс - 3100гр.,51 см. –apple    - 37 г. София  (термин 18.08.)

21 Август
Станислав-3940 гр.,51 см. –Викито 23 г. първа бременност  София -   (термин 20.08.)
Калин- гр., см. –drugoselec 27 г. първа бременност  Габрово -   (термин 11.08.)

22 Август
Майра - гр., см. –Селена 27 г. първа бременност Darlington /United Kingdom/ -   (термин 11.08
Мина - 3700гр., 51см. –Мика първа бременност Франция-   (термин 26.08.)

23 Август
Микаела- 3200гр., 50 см. –Диди-2 27 г. - първа бременност –София -   (термин25.08.)

24 Август

25 Август
Александър – гр.,  см. –chdiana 25 г. - втора бременност, Холандия /Амстердам/, Варна (термин26.08.)

26 Август
Тамара -3900гр., 51см. - Муциту

27 Август

28 Август

29 Август

01 Септември

05 Септември

БЕБЕШКИ РЕКОРДИ АВГУСТ 2008

Най-нетърпеливо бебе – Калина на kovatcheva, родена 50 дена преди термина
Най-мързеливо бебе – Майра на Селена, родена 11 дена след термина
Най-точни бебета родени на термин – Емил на ssieber, Максим на nadin13, Димана на buba_85, Ева на Kinly, Мая на Si Key, момиченце на Дявосли чаровна, Георги на marian1, Константин на Сонаши
Най-леко бебе – Калина на kovatcheva – 1750гр.
Най-тежко бебе – Димитър на пухи – 4270гр.
Най-късо бебе – Калина на kovatcheva – 42см.
Най-дълго бебе – Наталия на kristina82 и Доротея на Martini_mama – 55см.
Най-рошаво бебе - Виктория на Asija
Най-плодоносен ден – 14, 18 и 20 Август, когато са родени по 7 бебета
Най-предпочитано име за момче –  6 бебета носят името Александър

Най-предпочитано име за момиче – 4 бебета носят името Александра и 4 Габриела
Най-интернационално бебе - Вела на Eya
Най-рано захранено бебе - Георги на tedi_vt_86 захранен на 37-я ден

e-mail: augustinki2008@abv.bg
за парола ми пишете на лични

Как да кача и надпиша снимка за колажа?
1. Влизате тук http://www.snimka.bg/
2. В дясната страна на екрана пише "Вход". На потребител пишете: augustinki2008; на парола : 2008
3. Намирате албум озаглавен "Фотоколаж" и го избирате.
4. След като сте избрали албума, в горната лява част на екрана излиза надпис "Вие избрахте", името на албума и титулна снимка. Под снимката излизат 3 опции: 1. Организирай албума; 2. Качи снимки; 3. Изпрати на приятел. Избирате опция 2.
5. Качвате снимката
6.Връщате се  в албума
7.Цъквате на албума (да го маркирате )
8.После кликвате на Организирай албума (това се намира в ляво където се показва избраният от вас албум)
9.След като ви отвори албума над всички снимки в дясно има едно бутонче Опиши снимките натискате го ,
отивате на вашата снимка, цъквате на нея, пишете си описанието и давате потвърди.
10.МОЛЯ качвайте само по 1 снимка в албума като  в описание да има името на бебето и никът на мама!

ПОЛЕЗНИ ЛИНКОВЕ:

Майчинство, Обезщетения, НОИ и др.

ЗА КЪРМЕНЕТО

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 13:07 от Ellle

# 1
А, първа съм  Whistling

# 2
Само се записвам и отивам да се трупясвам.Малкия дзвер вече по цял ден мрънкоти и направо ми идва да се #2gunfire.
Лек и приятен ден на всички.

# 3
Цоп и аз тук  newsm44

Браво Ел  smile3501 smile3501 smile3501 Страхотна темичка си ни направила  newsm10

# 4
И аз само да се разпиша и се връщам към старата тема.

Ел, темата е направо стра`отна!!!   bouquet Още от онзи ден много ми хареса идеята за снимка при имената ни, но си помислих че е много работа това и е малко нахално да накарам някоя да го направи, при положение, че аз засега нямам време за това. Благодарим за усърдието  Hug   bouquet  Heart Eyes
По-нататък може и поред бременност и термина да махнем, не са вече толкова важни, мисля.

Аз днес пак съм цял ден на черешата, щото Калоян не спря да помрънква, а накрая и ми отказа да яде от гърдата  Sick - представяте ли си. А шишето с водата не отказа... Никаква вода от шише вече, поне засега както съм афектирана. smile3515

Приятна вечер. И дайте все пак да си допишем старата темичка!

# 5
запис. Еллле,  Hug

# 6
Хайде сега аз да взема да почерпя, че днес аз остарявам, а дъщеря ми пораства!  ura Пожелавам на Цвети и на мен повече здраве, а за останалото ще се погрижа аз(до колкото мога).

По една тортичка и по едно малко! абе то малкото стана май голямо...

Днес празнува и Black Eyed ! Честито на астралната близначка! Много усмивки весел празник! Честито и на всички останали, които съм пропуснала вчера , завчера и т.н.

Ел, темата е разкошна!  bouquet

# 7
честито Малчева, да сте здрави и засмяни!!!  smile3525

Ел, темата е върха!  bouquet

Явно всички непослушковци са се наговорили  Twisted Evil Мойта след като заспива и се буди през 30 мин реших че просто не и се спи. Вдигнах я, запалих лампите и оставих да плаче ей тук до мен! Вече и аз изкрейзвам  Twisted Evil. Да не говорим , че мойта винаги си е била такава от раждането. Никога не е заспивала самичка. Разнасяме се с часове. Айде лека вечер и дано поне ваште да спят тази нощ.

# 8
Здравейте мамчета   bouquet
пу за мен на първа страница  Laughing
Елле темичката е страхотна   bouquet
Честита месечинка на всички бебоци  Heart Eyes Hug
Ева е добре  Simple Smile днес или утре ще я водя на консултация и ще пиша  Simple Smile
Приятен ден   bouquet много целувки

# 9
Влизам да ви почерпя за рождения си ден!

k_malcheva  Hug Честит празник и на теб. Много радости и усмивки ти пожелавам.
На моя син му никнат зъбки и от няколко дни се скъсва от плач милия. Засега го мажа с Дентинокс, има ефект, но ми се иска да му взема нещо хомеопатично. Някой може ли да ми предложи нещо?
Целувки от нас и усмихнат ден  Grinning

# 10
  • Бургас
Добро утро!
Честит двоен празник на Малчева! Да сте живи и здрави цялото семейство!
Честит рожден ден на Black Eyed! Много здраве и щастие ти желая!
Честито на малките месечинковци! Да са здрави и много послушни!

И аз да почерпя по едно кафенце, че миналата година на този ден разбрах, че ще ставам мама  Grinning

Ох, като се сетя и ми става едно такова мило, а сега малката мишка лежи до мен и помрънква и ми е още по-готино  Grinning
Следобед сме на консултация и ще се отчета Simple Smile

Ел, темата е страхотна. Браво за желанието   bouquet

# 11
  • В чуден свят с четири Слънца
Ел, браво, много е сладка темата  Heart Eyes
Честит Рожден Ден на Малчева, на дъщеричката и и на Black Eyed!!!Да сте живи и здрави и много щастие ви желая от сърце!!!
Честити месечинки на астралните близначки на Мишката ми (
днес е изцяло розов ден LaughingGrinning Много усмивки, обич и безгрижно детство им желая!!![/color][/b][/size]

Днес Михаела става на 4 месеца, и по този повод искаме да ви почерпим  Laughing

Попи, честит ти празник и на теб Grinning И аз като се сетя, че почти година мина от двете чертички, става ми едно носталгично. Толкова искахме бебче, а то не ставаше, и за Коледа получихме най-невероятния подарък. Аз на 20-ти разбрах, че Боби е "виновен" и мисля да си отпразнуваме този ден с любимия, все пак се потихме година и половина, за да стане беболинка Grinning

# 12
Добро утро момичетаааа, а сега по ред на номерата.

Честит рожден ден на Малчева и на кака Цвети, поздрави и на тати Wink, нека са здрави, много щастливи и да слушкат малкия Марти

Честит рожден ден и на Black eyed, и на нея всичко най-добро и пожелавам

Поздравления на Еллле за темичката Hug

Малкия звяр заспа и чакам да дойде свеки и изчезвам по магазините. Вчера бях и на фризура Crazy, май отдавна не ми се беше случвало. Гого вчера за пръв яде АМ, в началото се мръщел, плюел, ревал, но като видял че мама я няма и ще стои гладен.....
Ами чао засега, че бабата дойде.

# 13
Ел темата е страхотна и идеята за снимките с бебоните е супер!   Hug

Честит Рожден Ден Малчева ,честито и на  дъщеричката ти!

Честит Рожден Ден Black Eyed!

Да сте живи и здрави ,много щастие да съпътства целия ви живот!

Честити месечинки на Михаела,Александра, Димана и двете Габриелки, все да сте усмихнати и повече да слушкате мама и тати!

Момичета благодаря за почерпките!

# 14
Леле, Ел, скри ми шапката с тая тема  #Crazy
Страхотна е!   bouquet

Аз минавам само за запис. Добре сме, нещо ми е мисловно тия дни, седя и си мисля, а понякога... Wink

Честито на всички празнуващи - имен ден (на патерица), рожден ден, месечинки 
Hug
Бъдете живи и здрави, упешни и щастливи  Hug baloni newsm38

Общи условия

Активация на акаунт