Коледни еленчета летете, на АВГУСТинчето

• 16 701
  • 306
  •   1
Отговори
# 30
Stella,

1. Продължавам да гладя всичко, ама аз обичам да гладя и не ми е проблем.

2. Досега сменях залъгалките на 30 дни, но аз ходих на училището на 9 месеца и са ми оттам. Като почна да ги купувам, ще ги сменям по-рядко.

# 31
Стелка,гладя ,когато имам време и то само долните бодита и дрехите "за парад " вкл.и на каките.Преди гладех всичко ,но с всяко следващо  дете - все по-малко и по-малко.
Биберони не сменям ,защото нашите са нови-новинички!Не сме ги използвали още.А залъгалките няма и да влязат в употреба.
Миши още си смуче залъгалка ,а бебето - не ! Laughing

# 32
Здрaвейте!

Елле, темата е страхотна. Поздравления за труда и старанието, което си вложила   bouquet

Отивам да спинкам с Жаки, но първо да драсна 2-3 реда.

Нещо смешно - сутринта отивам да й оправя количката, дърпам зимния калъф и какво да видя вътре - 2 кутии цигари и една запалка  Shocked Много ми стана смешно и се обаждам на мъжа ми и го питам "Да знаеш Жаки от кога е пропушила", той умря да се смее. Още по смешното е обаче, че ги е скрил там, за да не ги изяде кучето, защото и то явно понякога страда от никотинов глад и дъвче цигари  Mr. Green

Жаки напсоледък се буди всяка нощ за ядене  Tired Много лакомо ни гледа като ядем и след нова година вече ще почна да й давам да опитва пюренца.

Стеле по въпросите:
1. Гладя дрешките само от вътре и то тези които и се допират до тялото - бодита, ританки гаширизончета...Отвън само за фасон, тези които имат нужда, но тя такива много няма, поне не за този сезон.
2. Миналта седмица и смених бибероните на шишетата /нали аз винаги й додавам кърма/ с такива за 4м+. Нашите биберони са каучукови.
Залъгалката все още не съм, но и нея трябва.

А да ви кажа установих, че имам някъде към 10 л. замразена кърма  #Crazy. Ама аз още от началото замразявам по малко и така вече свикнах и то се насъбрало, въпреки че я използвам, но всеки ден слагам нова.

А за съдовете и приборите - мия ги с препарат на Бочко, а шишетата и бибероните със стерилизатора на Авент в микровълнова и така...Честно да ви кажа, такъв навик ми е станал, че дори не се замислям да спирам или не...

А ето и една снимка:

Айде бягам, че докато се наканя и тя ще се събуди.

# 33
Мацки направих резервация(по точно съпруга)в Брилянтин за 18.12 в 11.00ч на мое име (Стела Арищиева) за 10 души!!!Да не ми вържете тенекия ей!

Светле страхотно ти е еленчето и в синхрон с темата  Grinning

# 34
Стели, имаме страхотни мъже-нали знаеш, че много от българите все още не са се отърсили от балканския(конкретно -турски) манталитет и за някои е непонятно това ходене на жените по "малките" часове в клубове; моя мъж също с готовност беше предложил да направи резервацията за "Брилянтин", с такава готовност, че дори го заподозрях, че иска да се отърве , макар за малко, от мен Joy Joy Joy

# 35
ето ме пак нали днес спамя Laughing
Стелка  Peace там сме как ще те вържем, на мен другата седмица ми се очертават само партита-фирмено, рожден ден на мъжа ми, женско ехеййй ще си поживея!

На всички благодаря за съветите, но май реших да оставя бебока, защото както казва Бланш аз ще прекарам цялото време в притеснения около него то е ясно, но по-ме притесняват условията, най-вече студа/колкото и да топлим, това е необитаема къща в планината/ и това, че ако вземе да завали както миналата година изненадващо сняг и ни блокира например какво правим, защото видиш ли г-жа Емел Етем е във Швейцария на разкрасителни процедури а всички други са се напили и няма кой да разреши кризата и да изчисти снега.. #Crazy

иначе бабите вече са въдворени-Мамадона права си-ми те имат един внук ! моята майка е в стрес как щяла да се оправя  newsm78 а две деца е отгледала почти сама..а свеки пък е в голям възторг, сигурна съм че целия квартал там ще разбере че сме й оставили бебето  Laughing

Бланш аз да ти кажа все още гладя,но за кеф Peace но никога не съм гладила дрешките отвътре.. Embarassed Embarassed не знаех че трябва
Изварявам шишетата през няколко дни, ама ние не ги ползваме..иначе с веро и вода ги мия и после в тенджерата за преваряване, вчера и аз се усетих че моите биберони за шишета са 2ка/от Авентската номерация, аз не знам как върват но трябва да ги сменям..а колко големи да купя?? бях забравила че и залъгалките са на номера, моите май са до 6 месеца, ама и без това не го дъвче; а моя мъж много се забавлява с моето форумстване и само ме бъзика : "и кво казаха бг мамите??" Mr. Green

и един въпрос от мен-някой ползвал ли е шишета на ХИП? защото ми подариха едно, но не знам откога мога да го ползвам-то е голямо-200мл, с каучуков биберон, който не е с дупки, а в началото преди продълговатата част на самия биберон има цепка, някой знае ли за какво иде реч и за какво и кога се ползва???

# 36
  • Бургас/Пз
И аз да се разпиша в новата тема, ЕЛ, големи овации и аплодисменти!!!!

Стелче, на малкия всички дрехи минават през ютията /ама и нашите същи, включително и бельото/. Добре че имам жена да ми помага в домакинството , иначе не знам как ще се справям Sad
Залагалката вече я смених един път, но той рядко я ползва и затова я смених като беше на два месеца и половина.
Бибероните на шишетата още не съм ги сменила защото се храним много рядко със шише, през два-три дни, а понякога и веднъж седмично Laughing

За Брилянтин направо ви завиждам. Ние имаме традиция с няколко приятелки да се събираме всеки петък на женско парти. А предвид раждането на Калоян, бях започнала да пропускам, но последно време пак съм много редовна. На мене лично много добре ми се отразява. Аз съм много сводолюбив човек и 24-часов режим с бебето е в състояние да ме довърши.

Буби, спокойно ги обмисли нещата, но и за мисля като Бланш, че бабите трябва да помогнат в случая...

# 37
Не си само ти, дето спамиш JoyДа вземем да се видим тея дни, а? newsm78Днес щяхме да излизаме уж, ама докато въдворя малко ред у нас, то стана 3 и сега вече няма за кога...добре, че малко Мари пак повися самотно на терасата Rolling Eyes; А ако искаш, и за "Брилянтин" може да се разберем двете да ходим натам, че не ми се ще в 11 ч сама да се разкарвам, а съм без кола(освен ако не реша да взема такси)

# 38
Не си само ти, дето спамиш JoyДа вземем да се видим тея дни, а? newsm78Днес щяхме да излизаме уж, ама докато въдворя малко ред у нас, то стана 3 и сега вече няма за кога...добре, че малко Мари пак повися самотно на терасата Rolling Eyes; А ако искаш, и за "Брилянтин" може да се разберем двете да ходим натам, че не ми се ще в 11 ч сама да се разкарвам, а съм без кола(освен ако не реша да взема такси)

и за двете съгласна  Peace утре да излезем? ако не вали ест, щес ти пиша сутринта на лични Grinning

аз влизам да ви кажа, че Борис токущо се обърна от гръб по корем съвсем сам Laughing
от няколко дни се завърта настрани сам и сега ме изненада приятно, и изненада и себе си де  Joy

# 39
ТЕМАТА Е НЕПОВТОРИМА Ел ти си N1

# 40
оф 2 часа правих клипче с елфчета като на Граци и накрая само това ми остана от него

как да си запеметя клипчето?Иска ми сметка?

# 41
утре да излезем? ако не вали ест, щес ти пиша сутринта на лични Grinning
Става-ще се разберем сутринта Simple SmileБраво на Борис, Мариела и тя е постоянно настрани и скоро очаквам "включване" и от нея в тази посока Wink

# 42
Малкабуби, аз Лотето я гледам при 13-16 градуса  Embarassed Влача я навсякъде с мен. По принцип мжду 16-20 градуса е перфектно.

Отчет Simple Smile
Точица е 7 кг   newsm44 (+1400 гр за 40 дни) дълга е 63 см (+5 см) и обиколката на главата е +4 см. На ваксина сме в петък. Питах педиатърката какво мисли за захранването, тя каза до 6 месец, само кърма когато и колкото детето поиска. Почти я убедих за педагогическото захранване, но според нея то било от 9ти месец. Спря ни и Вигантола (аз го бях спряла миналия месец още де)
Фотосесия от нас :
Лотето говори по телефона

Новата холандска рокличка, която татко загащи в ританките   ooooh!

Схемата за захранване на тати:

Интересни продукти за коса по телевизията

Излизаме навън

Гладя дрешките, за да съм сигурна, че са изсушени. Ние имаме вссичко на всичко едн шише, което сега напоследък ползваме за преварена водичка да изтегляме със спринцвката и да разреждам ентерола.  Не го преварявам, а го мия и го пълня с вряла вода от каната за топлене на вода. Залъгалки нямаме.

Честит Рожден Ден Малчева !

Честит Рожден Ден Black Eyed!

Честити месечинки на МИхаела на мама Галка, Габриела на Цветелинка, Александра на Хавга, Габриела на Викибг и Димана на Буба85!

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 17:04 от Britt

# 43
  • Бургас
Хайде и аз пак днес Simple Smile
Малкият е станал 6,400кг и 61см. (качил е 400гр и 3см).  newsm78 Нещо малко ми се струват кг ама педи каза че е много добре. Пак ме питаха с какво съм захранила и аз не се сдържах и им казах "С кърма". Мрънкаха малко, ама поносимо  Laughing  Ще видя колко ще качи следващия път и 5 месеца и половина някъде като стане ще започваме пюретата. Сложиха му последния Пентаксим - изобщо не го усети даже се смееше маймуната. Аз се наиграх че не ги купих наведнъж и днеска съм обикаляла Бургас да търся, намерих де чак в аптеката на Метро.
Иначе и той продължава да се дере, че и мен като ме хваща и цялата ме надира  Laughing
Галка, заслужава си празнуването  Party
Дони, мерси мила, чул те Господ Hug
Стели, и аз гладя всички дрешки. А шишета не ползваме, така че не съм ги сменяла. Само залъгалката смених на 2 месеца и нещо, скоро май пак трябва да я сменям. И аз не стерилизирам вече всеки ден. Помпата и залъгалката мия с препарат и гореща вода и на няколко дена ги слагам в стерилизатора.

# 44
БРИТ
Изяждам го това Лотхенче.... леле какви бузки, лелел милото като китайче е. Само бузи. Страхотен сладкиш е незнам ти как се удържаш да не я нагризеш?  newsm78  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт