Случи ми се нещо странно.. IV part

• 109 657
  • 774
  •   1
Отговори
# 270
И още нещо да попитам, което е по-скоро към тълкуването на сънища, какво значи на сън да се жертваш за някой друг и в резултат на това да те убият.Малко е офтопик, но тук мисля, че може да получа отговор.

# 271
  • Кьолн
Аз знам ,че насън като умираш означава ,че ти умира злото. Ще живееш дълго и щастливо. Или нещо лошо което е щяло да се случи е отминало от теб. А също така ,че ще видиш човек който отдавна не си виждала.Дано съм била полезна.

# 272
Аз сънувах следното, че някакви хора искаха да убият човек, правеха заговор за убийството му и аз им казах по-добре това да бъда аз, а човекът да остане жив, след което ме убиха и сънувах как умирам.И аз се поразрових и открих същото, което е написала Мозила.

# 273
# 274
"летенето" на сън е може би отделяне на астралното тяло и то е това,което лети и наблюдава от страни физическото,което е в покой,не съм много на ясно и за това не мога да го коментирам,но има достатъчно литература,ако се чудите,отворете някоя книга и четете Simple Smile. На сън или по-точно на границата между съня и будното състояние,съм се срещала с някой,два пъти,първия път усетих допир,присъствие,но не видях фигурата,а втория път,ясно видях мъж,който просто си стоеше и ме гледаше и в един момент се обърна и тръгна към мен. Интересното беше,че не усетих никаква заплаха от негова страна,но признавам,че доста се уплаших и даже ходих да ми леят коршум.

# 275
Аз сънувам, че летя над града, не съм си виждала тялото отстрани, какви са тези неща.

# 276
Този път да попитам Ксения сериозно, какво означават тези неща с летенето, защото и аз съм сънувала такова нещо.Също така, че скачам от доста високо и накрая се приземявам на земята без нищо да ми има, а човек определено от такава височина би се утрепал, и това ли е излизане от астралното тяло?
И аз имам подобни сънища, но бяха повече като по-малка, макар че и сега доста често сънувайки виждам местата отгоре, а не сякаш съм стъпила на тях. Сега по-често ме навестяват починали хора, които в съня ми са живи и говоря с тях, контактувам и участваме заедно в разни действия. Като се има предвид, че баба ми почина преди 8 години, баща ми преди 3, а майка преди почти една. И сякаш като наближат празници, те се явяват по-често. В повечето случаи сме на реални места, но някакси изглеждат различно... newsm78

# 277
Този път да попитам Ксения сериозно, какво означават тези неща с летенето, защото и аз съм сънувала такова нещо.Също така, че скачам от доста високо и накрая се приземявам на земята без нищо да ми има, а човек определено от такава височина би се утрепал, и това ли е излизане от астралното тяло?Моля, без никаква ирония , въпросът ми е напълно сериозен.

Това което аз "сънувах" не беше сън, а реално преживяване. Когато се отделяш от тялото се "събуждаш". Тялото си остава да спи, но ти си извън него и си буден. Всичките преживявания са истински и реални.
Не мога да гарантирам че всеки полет насън е излизане от тялото.

Моят полет беше през нощта и не видях нещо такова, което да може да бъде проверено, но хората които често правят астрални пътешествия разказват подробности какво са видяли и след това ги проверяват. Летял примерно в дома на родителите си, които имали гости. Това са факти които реално стават в момента в който извършваш пътешествието си, и които могат да бъдат проверени. От колко до колко са седяли гостите, какво са правили и доколко видяното в съня отговаря на ставащото в реално време (масата е с еди-коя си покривка и еди-кои си чинии, на простора виси червена блузка, а гостенинът е облечен еди-как си). Така се доказва че тези полети не са насън.

# 278
Такова нещо не ми се е случвало, само сън явно е било.

# 279
Като говорим за излизания от тялото и летене, веднъж ми се случи уж да сънувам, че съм в космоса. Просто така се рея и си летя безметежно. Усещането беше много реално, разгледах всичко, което ми попадна. В един момент, обаче, видях към мен да приближава метеор, който така ме прасна в корема, че се събудих супер стресната, не можех да си поема въздух и корема ме болеше.

# 280
 Grinning То можело и в космоса да се излиза. Чувала съм обаче, че отдалечаването от тялото трябвало да става постепенно, защото съществувал риска да прекъснеш връзката с него. Тялото несвикнало да остава "празно" изчерпвало бързо жизнените сили за да поддържа връзката с душата. Знам че мен не ме пуснаха по-надалеч от града и в един момент ми казаха че е време да се връщам. После със светквична скорост прелетях до дома и "паднах" в тялото си което ме и събуди.

# 281
Вашите сънища с летене ми напомниха за един мой сън - значи била съм на по-малко от 5 години, може би 4. Сънувах как стоя пред дълбока кръгла дупка с диаметър горе-долу 10 метра. Вътрешността беше покрита с тухли, а в средата стърчеше огромен дълъг стълб. Аз бях стъпала на ръба на тази пропаст - пръстите ми стърчаха във въздуха. Беше страшно реално. Изпитах лек страх, замислих се, после се наведох напред и полетях надолу. Видях как цимента се приближава с голяма скорост, залепих се направо и сякаш чух звука от този сблъсък.  Събудих се, поемаща дълбоко въздух. Странния момент идва тук - не се чувствах зле, по-скоро освободена. От тогава не съм сънувала такива сънища, обаче много често летя на сън - над планини, равнини, все красиви места.

# 282
Ако сънуваш,че летиш,в живота те чакат много успехи,това е изключително хубав сън,ще се реализираш в професионален план,а личният ти живот ще бъде изпълнен със споделена любов и много щастие. Ако сънуваш,че умираш,също е хубаво,означава здраве,дълъг живот и преодоляване на трудности,които те тормозят от дълго време. ако сънуваш,че някой близък умира,значи ще видиш приятел,който не си виждал от дълго време. Абе с две думи-само хубави сънища  Laughing

# 283
Объркахме темите ........има и тема за сънищата.И аз имах тази нощ  кошмарен сън  но не е тук мястото.  Peace

# 284
Страхотни теми...     bouquet
Нямах време да прочета всичките, но ще наваксам в движение... Wink
Да разкажа набързо една история, че стана много късно...
И така...
Един приятел, таксиметров шофьор, (сериозен мъж, не някой пикльо), ни разказва една вечер на мен и на мъжът ми следната случка:
"Закарах аз клиенти до Панчарево, ама доста далеч от Околовръстното. Оставих ги и тръгнах да се връщам. Тъкмо си мислех колко ли километри ще "набия" празни, докато стигна до някъде, където да има вероятност да хвана клиенти, когато, навлизайки в гористата местност (от горната страна, не откъм язовира), виждам в далечината фигурата на мъж...  Rolling Eyes
Викам си "Егати късмета - посред нощите клиент тук, в нищото. Аз съм егати късметлията".
Започвам да намалявам и вече виждам човекът на около 20-тина метра пред мен. Облечен в черно, с черна, старомодна шапка (с периферия като на онези господа от едно време) стои от страни на пътя и не мърда.
Тъкмо започнах да се замислям "Бе този човек защо не помръдва" и вече съвсем намалих и почти бях се изравнил с него. И в следващия момент мозъкът ми "изтръпна".  Shocked Shocked Shocked
На мястото, където трябваше да е лицето, фигурата имаше бяла превръзка с две дупки за очите !!!  Shocked Shocked Shocked
В този момент фигурата баааааавно вдигна едната си ръка и ми помаха, но не за да ме спре (като такси), а сякаш ме викаше да тръгна с нея нанякъде !!!  ooooh!
Откачих !!! Набих една втора и като стъпих на газта, се спрях чак на караулката ! Ако щете ми вярвайте, през цялото време гледах в огледалото и все си мислех, че този мъж ще ме настигне, нищо, че карах с над 100км/ч."
И сега, като ви го разказвам, пак настръхнах...  #Crazy "
Сигурни сме, че човекът не си измисля, защото го познаваме от много години и не е някой, който ще седне да разправя врели-некипели...
Даже ни помоли да не разказваме наляво надясно за тая случка, че щели да го сметнат за луд...

Общи условия

Активация на акаунт