Случи ми се нещо странно.. IV part

• 109 734
  • 774
  •   1
Отговори
# 360
http://www.bgpentagram.com/index.php?option=com_content&task … =157&Itemid=1 прочетете това. По-назад бях писала за такава случка. Станала е на този път. НАСТРЪХНАХ

# 361
  • София
Онзи ден вечерта си седя в хола и гледам телевизия! Дъщерята и внука бяха извели кучето!Чувам,че входната врата се затръшва,както само дъщерята си я тръшка. Поглеждам към вратата и виждам висока( дъщерята е висока и ходи с черни дрехи) , тъмна сянка минава през коридора към нейната стая. Провиквам се да я питам, кога ще действа по въпроса с картата, която банкомата и глътна и никакъв отговор.Питам втори път и пак никакъв отговор.Ставам ,обикалям целия апартамент - няма никой.Настръхнах, но изобщо не ме хвана страх.Чак след половин час дъщерята се прибра, но аз нищо не и казах.Така и не разбрах кой или какво беше това.

# 362
http://www.bgpentagram.com/index.php?option=com_content&task … =157&Itemid=1 прочетете това. По-назад бях писала за такава случка. Станала е на този път. НАСТРЪХНАХ
Ти да не би да си авторът на разказа,съжалявам,ама не вярвам на такива нагласени  историйки с препратки и линкчета,не търсете под вола теле.И  да ако си тийнеиджър и  те влече мистиката и паранормалното ок,но трябва да ти кажа,че не е добре човек да се бърка насила в такава енергия,повечето е черна и може да бъде много опасна...Говоря ти от личен опит,но не смятам да да разказвам  истроийки от 1001 нощ за да забавлявам и плаша потребителите с нагласени нещица и да се правя на интересна,шега не бива с такива работи...

# 363

аз пък вярвам Twisted Evil
и не мисля, че задължително "се бъркаш", понякога тази енергия сама се появява от нищото...
Стемили, моля те дай линк към твоя разказ, забравила съм го

# 364
върни назад 2-3 страници и ще го видиш. а това за линкчето-намерих го днес като търсих в гугъл за случки с духове в монтана и не съм го писала аз-просто си убивах времето. Който не вярва да не чете.

# 365
пазача на бензиностанцията в моето село разказал на комшийката следното: посред нощ в стаичката влязла една жена-с дънкова рокля и дълга коса. Тя го събудила и поискала нещо за ядене и телефон.хапнала и опитала да се обади но не успяла. На въпроса му коя е и каде отива отговорила да не пита много. И излязла. той излязал отвън, но там нямяло никой.  След ден-два една сутрин много рано идва един човек да зареди бензин ама личало, че е много уплашен. Пазача го попитал какво има и той разказал, че идва от Монтана и някаде по пътя видял една жена да ходи по средата на шосето. Когато я наближил тя слезла отстрани в канала. Ставала все по малка и накрая изчезнала. наи-странно е това, че той описал същата жена ,която идвала и при пазача преди няколко нощи.                                                   

на твое място бих се свързала с автора на сайта, наистина е странно Peace

# 366
Преди три години на майка ми й се случи нещо много странно, което доста я беше уплашило.
Брат ми имаше здравословни проблеми . Къде ли не го водиха, нищо. Майка ми се беше изтормозила горката. Накрая й препоръчаха лекар в София.

Пътуват те с автобуса. И изведнъж майка ми усеща успокояващо присъствие до нея. Не вижда  никого, но го усеща . И знае, че това е баща й (дядо ми почина преди 15 години).Тя така ми каза : От ляво усещах някаква топлина и успокоение.  Била е в някакво полубудно, полузаспало състояние. В един момент вижда една много светла жена, цялата в бяло. Гледайки я, изпитва същото облекчение и лекота, сякаш няма никакви тревоги.

И така, пристигат в София. След прегледа при лекаря, решават да се обадят на братовчедка ми, която живее там. Отиват у тях, а тя била с някаква нейна колежка. Като я видяла, майка ми направо замръзнала – същата жена от съня й. Тази жена се занимавала с рейки и предложила на майка ми да се опита да помогне на брат ми. Останали в дома й няколко дни. След като се върнаха от там, брат ми беше като прероден. И започна подобряване на състоянието му. И сега си е добре. Той страдаше от тежка депресия – болест за която няма хапче, трудно е да се лекува душата.

Докато били при тази жена, майка ми каза, че е имала още няколко странни преживявания. Едното от тях е че, както си говорила с тази жена, изведнъж майка ми погледнала към дланите си и видяла светлина. Каза ми, че сякаш е имала злато в ръцете си. И пак усетила това успокояващо чувство. Гледала в тази светлина и не искала да отлепи очи от там. Изведнъж усетила, че жената до нея я дърпя, сякаш да я събуди, а майка ми не искала – толкова хубаво било усещането. Като се посъвзела попитала жената : Защо ме дърпаше, аз не исках. А тя й казала: Трябваше, защото щеше да отидеш на друго място.

Още докато беше в София майка ми ми се обаждаше и ми казваше : Няма да повярваш какво ми се случва. Като се върна и ни го разказваше, тръпки ме побиваха, но и тя доста беше изплашена.

# 367

Всъщност, това е доста разпространена история, случва се често на места с катастрофи. Неспокойни духове си бродят на мястото. Това момиче явно не може още да разбере какво и се е случило и че е мъртва, опитва се да търси помощ. Аз съм чувала много подобни истории.
Ако жената с дънковата рокля която търсела телефон да се обади е същата, това се връзва. Явно духът и не подозира че тя всъщност е мъртва и просто опитва да намери помощ. Не е зле да се разбере кое е това момиче и да се освети мястото. Такива неспокойни духове могат да предизвикват и други катастрофи.

# 368
xenia , да не си гледала оня филм с Брус Уилис наскоро, не помня как се казваше, ама не знаеше че е мъртав  Wink

# 369

Всъщност, това е доста разпространена история, случва се често на места с катастрофи. Неспокойни духове си бродят на мястото. Това момиче явно не може още да разбере какво и се е случило и че е мъртва, опитва се да търси помощ. Аз съм чувала много подобни истории.
Ако жената с дънковата рокля която търсела телефон да се обади е същата, това се връзва. Явно духът и не подозира че тя всъщност е мъртва и просто опитва да намери помощ. Не е зле да се разбере кое е това момиче и да се освети мястото. Такива неспокойни духове могат да предизвикват и други катастрофи.
Това ми звучи доста страшно, тръпки ме побиха  newsm43

# 370
xenia , да не си гледала оня филм с Брус Уилис наскоро, не помня как се казваше, ама не знаеше че е мъртав  Wink

Не съм и не се сещам за кой говориш. Сети се да го изгледам.

Нагледала съм се с много документални филми на тази тема. Де що ми падне такова, не го подминавам. Mr. Green
Разни свидетелски разкази и мнения на експерти по тези въпроси. Не ви ли разказвах в някоя от темите за онзи който се беше влюбил в привидението на имението, което искал да купи? Без да знае че жената която го посещава нощем е привидение, я беше ухажвал, бонбони и цветя и носил. После като разбира че е привидение на жена вкопана жива в стените, и изравят костите за да я погребат и там край костите и намират цветята и бонбоните.

# 371
"Шесто чувство" ли имаш предвид? Това открих като мистика с Брус Уилис. Включих да го гледам.

# 372
Ох, цяла вечер трака вратата на другата стая, течение не става, но има навън вятър. Колко пъти е имало вятър, ама такова тракане не съм чувала и за капак да вляза в точно тази тема   #Shocked

# 373
Изгледах филма. И даже с предупреждението не можа да ми мине през ум края. Crazy Страхотен филм.

Явно става нещо подобно НикиФин. Има някакъв такъв феномен с някои внезапно починали хора.

# 374
Филмът е страшен, да  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт