Случи ми се нещо странно.. IV part

• 109 673
  • 774
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Аз не мисля, че е луд. Вярвам на историята, макар че може и да има някакво логично обяснение - може този, който е видял да си е бил нормален човек, пък макар и превързан. Друго се замислих и не за първи път - не е ли рисковано, да му се невиди, да качиш клиент посред гората през нощта? Всякакъв може да е, дори и да не е призрак, тези от плът и кръв могат да бъдат къде къде по-опасни. Не мога да се начудя на смелостта на таксиметровите шофьори newsm78

# 286
Ужас! Чувала съм, че смъртта не прощавала на този който и е погледнал в лицето. Sick
Скоро ли му се е случило? Да иде в църква да запали свещичка и да се моли! И много, много да внимава.

# 287
Ужас! Чувала съм, че смъртта не прощавала на този който и е погледнал в лицето. Sick
Скоро ли му се е случило? Да иде в църква да запали свещичка и да се моли! И много, много да внимава.

Ако приемем, че си права май вниманието няма да му помогне кой знае колко. Cry Cry Cry На негово място бих отишла не само да запаля свещичка, ами бих говорила с поп. Кой знае какво е било това същество, смъртта или нещо съвсем реално като престъпник. Засега му се е разминало, но знаели човек.

# 288
  • София
Момичета, имам нужда от съвет.
Майка ми почина преди два месеца. До преди месец нищо не се случваше, но сега съм доста уплашена. Започнахме в къщи да откриваме запалени лампи. Например седим си с мъжа ми в хола, той отива до тоалетната, връща се и ми казва че лампата е била светната. На мен също ми се случва. Вече не помня колко пъти се случва точно това, и на двамата. Последният ужасен случай беше снощи, вече не издържах, много се уплаших. Седяхме в хола и говорехме точно за това. След известно време аз реших да си лягам и го помолих да дойде с мен до банята да си измия зъбите, беше ме страх след разговора ни, да не заваря светната лампата. Отидохме - не светеше (слава Богу). Измих се, оправих се и се върнахме замалко до хола. Казах му, да дойде с мен и до спалнята, да "ме изпрати". Отидохме, обаче там лампата светеше. Точно преди малко се бяхме върнали от банята, спалнята ни е до нея и не светеше, а сега - свети.
Кажете ми какво да направя, вече много ме е страх. Жилището ни е осветено, купено е ново (казвам го, за да изясня, че не са живяли други хора преди нас). Според мен това е майка ми. Но защо ще го прави, та тя много добре знае колко много ме е страх от такива неща.
Дайте ми съвет  Praynig
Свещи ли да паля, с поп ли да говоря, да прекадя ли ... не знам.
Последно прекадихме къщата на Бъдни вечер.

# 289
Тъкмо започнах да се замислям "Бе този човек защо не помръдва" и вече съвсем намалих и почти бях се изравнил с него. И в следващия момент мозъкът ми "изтръпна".  Shocked Shocked Shocked
На мястото, където трябваше да е лицето, фигурата имаше бяла превръзка с две дупки за очите !!!  Shocked Shocked Shocked
Точно вчера ми се случи нещо подобно  - прибирам се към нас от магазина и покрай мене минава една кола - поглеждам и вътре човека беше с някакво зелено и много страшно лице. В първия момент се стреснах и после забелязах, че носи маска   Grinning една от онези пластмасовите, които ги продават по магазините за Хелоуин. Незнам защо този шьофираше с тази гадна маска, предполагам, че е било от лигавня. Разкавам го защото мисля, че може да се е случило подобно нещо.

# 290
Здравейте отново от мен. Ние се нанесохме да живеем в една квартира преди 6 години, където сме и до днес. В този апартамент малко преди да влезнем ние се е самоубил (прострелял с дуло в устата) съпругът на хазяйката ни. Малко след като се нанесохме там започнаха да стават едно след друго в продължение на около 2 месеца 3 наводнения. 100% съм била убедена всеки един път, че кранчето никога не е било оставяно отвъртяно. Още повече, че наводненията не са ставали след като например са спирали водата. Знаете, че тогава е абсолютно допустимо човек да забрави кранче отвъртяно. 2 наводнения бяха станали от банята към коридора и винаги течеше топлата вода, пусната докрай и една нощ ни събуди чешмата в кухнята, която също течеше докрай, но този път студената вода. Въпросния мъж се е застрелял между кухнята и коридора, там е лежал и точно оттам винаги минаваше водата с изключение на третия път. То тогава всъщност не беше станало наводнение, защото се събудихме навреме и чухме, че чешмата тече. Адски необяснимо беше всичко, което се случва. След това всичко утихна. Разбира се в апартамента е влизал поп още дори преди аз да пристъпя прага (когато се нанасяхме бях бременна в 5-тия месец). До ден днешен обаче си ме е страх в това жилище и стоим там, защото обстоятелствата са такива. Но картинката е била страшна, писали са го в 1-ва страница на Нощен труд. Аз вярвам в отвъдния живот, по-назад бях писала по тази тема дори и именно, защото нещата са ми ясни всъщност, напира в мен още по-голямото шубе...  #Puppy dog Та, Вивиан, това за светнатите лампи според мен лично не би трябвало да те плаши, но не смея да давам по-подробни обяснения защо, защото преди време бях леко скастрена тук (явно съм звучала доста твърдоглаво в разсъжденията си) и затова оставам безмълвна по този случай. Виж, в моя случай.... при условие, че живеем в жилището на самоубилия се... си е доста страшничко. Поне знам какво се е случило там и винаги когато отивам към коридора и правя завойчето за към кухнята надничам.... Confused имам усещането, че ще видя нещо... нали се сещате какво? Това си е вече жива параноя според мен и имам нужда от помощ. Абсурд е да оставам сама у дома и вечер мъжа ми не си ляга преди и аз да съм легнала, така че в случая винаги се съобразявам с него или той с мен и лягаме заедно. Това е от мен засега.

# 291
Аз не мисля, че е луд. Вярвам на историята, макар че може и да има някакво логично обяснение - може този, който е видял да си е бил нормален човек, пък макар и превързан. Друго се замислих и не за първи път - не е ли рисковано, да му се невиди, да качиш клиент посред гората през нощта? Всякакъв може да е, дори и да не е призрак, тези от плът и кръв могат да бъдат къде къде по-опасни. Не мога да се начудя на смелостта на таксиметровите шофьори newsm78
Разбира се, може да си е бил и обикновен човек, но мястото (ако го знаеш къде е), само по себе си би те накарало да потръпнеш, ако се озовеш там  по това време на денонощието, а какво остава да видиш някой идиот с подобна маска...
Колкото до таксиметровите шофьори - ами, страх, не страх- нали за това си излязъл ?!
Да изкараш някой лев за семейството, дори и с цената на такива рискове...
Няма начин - живот...
Мен пък не ме е било страх, нищо, че работих почти 3 години само нощни смени...
И съм минавала оттам, но не съм виждала нищо....
И слава Богу де...  Praynig
Ксения, не беше скоро, отдавна беше...
Може би преди около 3 години...
Не му се е случило нищо за момента на човека, добре си е, в семейството му всичко е наред....
Но няма лошо да запали една свещичка де - ще му кажа...
  Peace

# 292
Познавам брат и сестра на които им се случвали странни случки. Веднъж братът се прибирал късно вечерта с колат и вижда пред себе си по шосето да вървят група работници. Като ги подминал се обърнал да ги погледне и те ... нямали лица. След това се преместиха в нашия град и сестрата си купи къща и нанесе да живее, една вечер звъни телефона и чува женски глас който я нарича галено, както майка й я е наричала. А майка им е починала отдавна и никой друг не я нарича така. Жената буквално припаднала.

# 293
Момичета, имам нужда от съвет.
Майка ми почина преди два месеца. До преди месец нищо не се случваше, но сега съм доста уплашена. Започнахме в къщи да откриваме запалени лампи. Например седим си с мъжа ми в хола, той отива до тоалетната, връща се и ми казва че лампата е била светната. На мен също ми се случва. Вече не помня колко пъти се случва точно това, и на двамата. Последният ужасен случай беше снощи, вече не издържах, много се уплаших. Седяхме в хола и говорехме точно за това. След известно време аз реших да си лягам и го помолих да дойде с мен до банята да си измия зъбите, беше ме страх след разговора ни, да не заваря светната лампата. Отидохме - не светеше (слава Богу). Измих се, оправих се и се върнахме замалко до хола. Казах му, да дойде с мен и до спалнята, да "ме изпрати". Отидохме, обаче там лампата светеше. Точно преди малко се бяхме върнали от банята, спалнята ни е до нея и не светеше, а сега - свети.
Кажете ми какво да направя, вече много ме е страх. Жилището ни е осветено, купено е ново (казвам го, за да изясня, че не са живяли други хора преди нас). Според мен това е майка ми. Но защо ще го прави, та тя много добре знае колко много ме е страх от такива неща.
Дайте ми съвет  Praynig
Свещи ли да паля, с поп ли да говоря, да прекадя ли ... не знам.
Последно прекадихме къщата на Бъдни вечер.
Май си в някаква психоза. Обичаше ли майка си? Защо нейното присъствие или знаци ще те плашат? Тя би ли ти причинила нещо лошо?

Иди в църква и плати да я споменават в службата за упокой на душата! Запали свещичка и се помоли за нея. Ако 2 мес. след смъртта е още на земята, това не е добре.

# 294
Не му се е случило нищо за момента на човека, добре си е, в семейството му всичко е наред....
Но няма лошо да запали една свещичка де - ще му кажа... [/b]  Peace

Разминало го е Джуличка. Чувала съм доста подобни случаи. Даже в предните теми бях разказвала май разказа на младо момиче, която я е видяла в метрото. По същия начин изглеждаща, с бяло лице и без очи.

# 295
Вивиан, може би майка ти иска да ти покаже, че е край теб, че те обича и не иска да я забравяш. Ксения е права, помоли се за душата й. Може би ако си поговориш сама на глас у дома и обясниш, че те стряска, така може би ще те разбере и няма да го прави. Мисля го като вариант.

# 296
Здравейте отново от мен. Ние се нанесохме да живеем в една квартира преди 6 години, където сме и до днес. В този апартамент малко преди да влезнем ние се е самоубил (прострелял с дуло в устата) съпругът на хазяйката ни.
Елви, махайте се от това жилище! Носи лоша енергетика за семейството ти.

# 297
Но няма лошо да запали една свещичка де - ще му кажа... [/b]  Peace

Разминало го е Джуличка. Чувала съм доста подобни случаи. Даже в предните теми бях разказвала май разказа на младо момиче, която я е видяла в метрото. По същия начин изглеждаща, с бяло лице и без очи.
Ужас !  Shocked
Настръхвам...
  Sad

# 298
  • Linz
Вивиан, моя близка ми разказа преди време, че след смъртта на майка й лампите често са светвали сами. Познавах жената преживе- много добър човек, вярваща беше... Скоро след това и при нас имаше необяснимо светване на лампа- с мъжа ми си говорехме в леглото в 4 ч. сутринта и ненадейно лампата пред нас светна.
Аз не вярвам в такива неща, но това съвпадение ми направи впечатление- за това го споделям.

# 299
Здравейте отново от мен. Ние се нанесохме да живеем в една квартира преди 6 години, където сме и до днес. В този апартамент малко преди да влезнем ние се е самоубил (прострелял с дуло в устата) съпругът на хазяйката ни.
Елви, махайте се от това жилище! Носи лоша енергетика за семейството ти.
Аз съм си мислила същото, но все пак е минал поп и осветил къщата.. Пак ли остава енергията там? Между другото синът ни е винаги много изнервен в този апартамент, а когато е при баба си е крайно спокоен. Дали това може да е една от причините...   Thinking

Общи условия

Активация на акаунт