Случи ми се нещо странно.. IV part

• 109 751
  • 774
  •   1
Отговори
# 330
  • Кьолн
Като говорите за сънища да ви разкажа и аз какво ми се случи преди двеседмици. Сънувам ,че съм на някакво събиране на близки хора. И изведнъж пред мен изниква бял ,голям леден къс. По- висок от мен. Всъня си се стреснах и си казах, че не е на хубаво. Сутринта ставам с лошочувство, че нещо лошо ще се случи с близките ми. Но си помислих ,че с баба и дядо защото са болни и възрастни. Към един часа след обяд ми се обажда брат ми и ми казва , че майка е паднала както си вървяла и си е счупила ребра и ръкъта. Веднага са я вдигнали с бърза помощ. Така , че вече страшно вярвам на сънищата. Но за жалост не можах да предотвратя този лош инцидент. Cry

# 331
мозила лоша работа наистина,дано се оправи скоро женичката,а и тея сънища съм убедена,че са верни.
торнадо леле ако е последното....незнам,много лоша работа Confused Брадата беше рядка,отвратителна и сякаш токущо ми поникваше,не беше гъста,незнам дано не значи че тепърва ще почват несполуките в брака ми,че тепърва ми предстоят наистина много промени Tired
за да не е спам,сънувах цели камарища с домати снощи сега ще проверя какво значи Laughing

# 332
пазача на бензиностанцията в моето село разказал на комшийката следното: посред нощ в стаичката влязла една жена-с дънкова рокля и дълга коса. Тя го събудила и поискала нещо за ядене и телефон.хапнала и опитала да се обади но не успяла. На въпроса му коя е и каде отива отговорила да не пита много. И излязла. той излязал отвън, но там нямяло никой.  След ден-два една сутрин много рано идва един човек да зареди бензин ама личало, че е много уплашен. Пазача го попитал какво има и той разказал, че идва от Монтана и някаде по пътя видял една жена да ходи по средата на шосето. Когато я наближил тя слезла отстрани в канала. Ставала все по малка и накрая изчезнала. наи-странно е това, че той описал същата жена ,която идвала и при пазача преди няколко нощи.                                                   

# 333
  • Варна
бррр... това е страшно newsm43

# 334
искам да ви разкажа и за майчината клетва, която винаги стига до децата. Когато баба и дядо се оженили решили да живеят при нейните родители където си стегнали нова къща в техния парцел. Майката на дядо се разсърдила че няма да живеят при тях както било редно едно време и го проклела жив да не стъпи вече в нейния дом . Тои починал след няколко години. наистина не се върнал жив при нея а в ковчег.

# 335
Ох, че гадно това с клетвите.  Sick
Бях много палаво дете и нашите ми "пожелаха" да имам две такива като мен, да ме видели какво ще правя тогава. За съжаление нямам деца и се моля и по-палави от мен да са но да имам.
Освен това преди години майка ми имала два спонтанни аборта и след това 5-6 години са се лекували, докато се роди брат ми. Имаме един роднина, който наричал майка ми ялова. Чудех се дали това не е някакво "родово" проклятие, защото и брат ми и аз все още нямаме деца?!?

# 336
Сетих се и друго: дядо като стегнал къщата един съсед му казал:като има нова къща или курбан се прави или стопанина умира. Тои не го послушал и вместо за курбан хората се събрали за погребение. Та може и да има не6то свързано с това или пък с клетвата на майка му.... Незная....                        Межу другото интересно е че и двамата с баба са родени на една и съща дата и се казват Стефка и стефан. Знам и още случки, но другия път....

# 337
Бях много палаво дете и нашите ми "пожелаха" да имам две такива като мен, да ме видели какво ще правя тогава. За съжаление нямам деца и се моля и по-палави от мен да са но да имам.
Освен това преди години майка ми имала два спонтанни аборта и след това 5-6 години са се лекували, докато се роди брат ми. Имаме един роднина, който наричал майка ми ялова. Чудех се дали това не е някакво "родово" проклятие, защото и брат ми и аз все още нямаме деца?!?
трябва да внимаваме какви думи изричаме

# 338
Вярно е, много трябва да се внимава с думите. Преди няколко години баща ми и брат му се скараха много жестоко и чичо ми започна  да обвинява баща ми за разни неща, които не бяхаи верни. Баща ми отричаше и накрая му каза  : Закълни се в децата си, че казваш истината. Чичо ми се закле. На другия ден синът му загина много нелепо. Младо момче на 29 години.

# 339
# 340
Аз съм пример на проклета от майка си. На нея и е хоби да кълне, много пъти съм я чувала. Колко съм била лоша като дете, трудна за гледане, което не е било точно така, но в нейните очи е било преувеличено поради разни др причини. Сега имам 3 трудни деца, несравними по трудност с което аз съм била. И знам, че нейната клетва ме е стигнала. За мен тя е вещица  Twisted Evil #2gunfire

# 341
Аз съм пример на проклета от майка си. На нея и е хоби да кълне, много пъти съм я чувала. Колко съм била лоша като дете, трудна за гледане, което не е било точно така, но в нейните очи е било преувеличено поради разни др причини. Сега имам 3 трудни деца, несравними по трудност с което аз съм била. И знам, че нейната клетва ме е стигнала.

Ако си й повярвала на клетвите, няма къде да идеш, ще те хванат.
Помъчи се да я възприемеш като човек, който му е навик да си говори така, но това са празни приказки, нещо от сорта, че не може да те напсува, за това те кълне.

А бе, не мога да ги проумея тези хора (не се и опитвам де) какво постигат като прокълнат някого?

# 342
За клетвите:не вярвах изобщо ,но така си отиде баща ми-прокълнат от собствената си майка Cry Cry Cry
Нека разкажа случая ,лично е ,много от вас ще си помислят ,че това са глупости вероятно -аз вече вярвам.Когато се роди детето ми ,баща ми отишъл да почерпи майка си и сестра си.
Тогава разбрал ,че нивите на баба ми са ги продали баба ми и леля ми без негово знание ,да не говорим-участие.Наскърбил се и попитал за нивите на баща си ,няма ли поне за мен да остане нещо от тях ,тъй като нося името на дядо си.Баба ми страшно се разярила и започнала да го кълне да умре (баба ми много кълнеше)...месец след това му започнаха страшни болки ,всякакви изследвания ,уж всичко беше наред-ревматологично заболяване ,най-накрая стигнахме до ясновидка ,която също вече е покойница..та тя казала на баща ми ,макар ,че го вижда за пръв път ,че го е стигнала майчината клетва.Оказа се ,че баща ми има рак ,хванат в последен стадий..Така не се разбра как толкова скоростно се разви ,така и не се разбра огнището на рака(доказаха се само разсейките) въпреки ходенето по всякакви специалисти.
На погребението на баща ми баба ми беше абсолютна свежарка ,дори питаше съселяните си ,седнала до главата на мъртвият си син имало ли на село грозде и сливи... Cryбеше жизнена и обикаляше като кон целият град пеша и наистина си беше в отлично здраве (с баща ми нямаха голяма разлика ,родила го е на 16).
Няма и месец след кончината му леля ми сънувала как баща ми я кани да види новата му къща.Същата нощ внезапно баба ми починала в ужасни мъки.
След тази ужасна трагедия вярвам ,че няма нищо случайно на този свят!

# 343
  • Sofia
Межу другото интересно е че и двамата с баба са родени на една и съща дата и се казват Стефка и стефан. Знам и още случки, но другия път....
Странно съвпадение, освен ако не са родени на 27 декември.

Бианка, ужасна история, много съжалявам!!

# 344
След тази ужасна трагедия вярвам ,че няма нищо случайно на този свят!
И че всичко се връща.

Майка ми също ме е клела. Но аз съм я игнорирала. Много е грозно. Чудя се как въобще им идва на акъла да ги изрекат тия думи.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт