Случи ми се нещо странно.. IV part

• 109 730
  • 774
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте,
много интересна тема  Peace
аз по принцип съм си бъзла и такива истории ме натоварват много но пък са ми и много интересни Peace
Много от историите ми напомнят тези от "Шепот от отвъдното" - може би наистина за да намерят покой душите е нужно освещаване от поп  Thinking                                             

# 391
Говориш така сякаш си сигурна, че нещата се случват по този начин на 100%.

Имам чувството, че дамата вчера се е върнала от там. Дано не прозвучи като заяждане, но никои не може да твърди(както и ти си писала), какво се случва и въобще случва ли се нещо. Никой не се е върнал оттам за да каже. Rolling Eyes

# 392
Тази тема има навика да бъде трудно откриваема.

Какво ще кажете да се върнете на сън толкова назад във времето, че дори преди раждането си?
На сън вяра може ли да се има изобщо, но все пак ще ви разкажа, мисля че не сънува всеки втори ангели.

Дъщеря ми се е сънувала в момента след смъртта от предишното раждане. Била млад и хубав мъж, нямащ още 30. Не усещала да имал семейство или някой когото да е оставил на земята и не бил разстроен по повод смъртта си. Посрещнала го млада жена с дълга коса в стая с бюро и папки. Извадила нещо от него. Shocked Дъщеря ми не може да обясни какво точно е било това, но със сигурност били 2 предмета и съвсем физически. Извадила ги някъде от областта под ключицата близо до сърдечната област, погледнала и казала с лека досада -не може да бъде, вече два пъти умираш. Заменила двете неща с едно ново и му връчила папка пак с досада като че ли и е писнало вече- ето ти, чети, това е новият ти живот. Отворил мъжът папката и видял сегашният си живот като жена. Името, датата на раждане, родителите били там написани. Спомени за събития от този "сценарий" няма. Каза че нямала особен избор, това и било нещо като последен шанс и като връчен "сценарий на пиеса която трябвало да изграе". В съня не са и искали мнението или съгласието харесва или и приема ли този живот. И избор с варианти също не са и предлагали.

Такъв сън...какво ще кажете? Направо ме хвърли в пета глуха с този разказ. Shocked

# 393
Записвам се в темичката, защото много трудно я отрих Blush
На един дъх прочетох последните 2 теми, само да ми остане време ще напиша всички неприятности, които се случиха на моето семейство Sad

# 394
Отново съм аз. Ще започна с малко предисловие. Преди доста години баба ми решава да препише къщата на село на баща ми ,който има  и брат. Ей така без да пита никой, баща ми дори не иска въобще, ама тя упорито го прави. Брат му, който има ужасна, зла жена изведнъж почва да прави скандали, разправии заради това. Баща ми не обича таквиа работа и казва,че за него е без значение и ще му помага цял живот да не се карат заради къща, но брат му е непреклонен. Прекъсва връзка с нас, само жена му чуваме ,че прави някакви магии.
Минава време с каквото и да се хванат майка ми и баща ми , не им носи успех. Трудят се честно, много тежка работа свързана със земеделие,но все не върви. Майка претърпява гинекологична операция, обезверяват се, духом падат. Сякаш има някаква зла магия. През цялото време се грижат за баба ми, в болница, всеки ден са при нея. Майка поема цялата грижа за нея, даже хората постоянно я хвалят. Гледа я като бебе години на ред.Баба ми казва,че я обича по-вече от дъщеря и не може никога да и се отблагодари. За 40 години лоша дума не са си казали. Ноември месец баба ми почина на 90 години. Точно на 31.12 слагах 40 дена, тъкмо са сготвили и подали на хората.Загасят печкат и се прибират в града да ни посрещнат .Когато къщата изгоря, пожарникарите се мъчиха да я спасят, но ни изгоря пред очите по-старата част. Майка  и татко казват ,че си я взела с нея, но защо като ги обичаше Confused
Сънувах същия сън, че нашата къща изгоря преди близо половин година, но не му отдадох значение. Сега разбирам ,че може би е бил някакво знамение Rolling Eyes
Майка отива на врачка и тя и казва,че има ужасна магия. Заровено яйце до къщата, познава за жената на брата на баща ми. ТОв аме ужасява незнам как да процедираме, кажете какво да направим. Хора от селото казват,че са чували брата на баща ми да кълен децата му, т.е. аз и сестра ми за болести. Миналата година забременях , много искано беб,но го загубено бебе. Сега съм пак бременна  и изпдам в паника, може л инещо за закрила да се направи

Извинявайте за дългия разказ и предварително благодаря, но искам да помогна по някакъв начин на семейството си Praynig

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 16:04 от *Jeny*

# 395
  • Linz
... може л инещо за закрила да се направи
Може. Да не слушаш врачки и да не се страхуваш от магии. Вярвай, че след половин година ще прегърнеш детето си.

Някои придават много голямо значение и тайнствен ореол на съвсем нормални ежедневни неща.

# 396
Рени, благодаря за подкрепата Hug Но пък толкова съвпадения при моето семейство и то все лоши наистина ме карат да търся някаква намеса Rolling Eyes

# 397
Ако ви се прави магия, трябва да потърсиш професионална помощ. Ще ти се направи защита, и всичко което се прави срещу вас, ще се връща към този който го прави.

# 398
  • София
Ако ви се прави магия, трябва да потърсиш професионална помощ.

Ох, разсмя ме. Разбрах какво казваш, ама долових малко двуяк смисъл на пръв прочит.

# 399
 може л инещо за закрила да се направи

Извинявайте за дългия разказ и предварително благодаря, но искам да помогна по някакъв начин на семейството си Praynig
[/quote]

ами дайте им половината от тази къща

# 400
Може би тук е темата в която мога да споделя нещо което ме мъчи цял ден....
Баща ми почина преди 2 месеца и половина. Снощи го сънувах. Така както е болен, много изнемощял седеше на масата в къщи, в гръб. Само в гръб го видях. За секунди. Нищо не ми каза , нищо не направи, и не го и сънувах повече. После веднага след това сънувах детенцето си, което е на 4 годиники, на площадката на някаква болница с една пързалка. Дойде някой и ми каза че то е тежко болно, и аз започнах да викам, да крещя, да се моля и да плача силно. После чух някакъв глас на същата тази площадка, който ми каза "Спокойно не е болно....нищо му няма...
 Събудих се задавена от сълзи, мисля че на глас започнах да викам, не помня точно как се събудих, обляна бях в сълзи , сърцето ме болеше........Опитах се да се успокоя че това е само сън....
Цял ден се чувствам зле.....чувствам се изцедена.....спи ми се, изнемощяла съм..... Не свързвам съня със нищо ! По принцип имам един проблем...страх неописуем за детето, мъжа и себе си. Понякога се превръща в тотална параноя. Скоро обаче нито съм имала какъвто и да е повод за притеснение, нито съм го мислела. Общо взето от скоро живея доста спокойно и бих казала щастливо....... В началото като се роди малкия сънувах само на няколко пъти че падам с него....това е мой голям ужасен страх. Опитвам се да си обяснявам сънищата именно с това че са плод на най-големите ми страхове. Но и немога да отрека че много се страхувам.......
 Преди седмица отново сънувах баща си, пак не ми каза или направи нищо, пак го сънувах само за секунди, но в този сън пък някой ми каза че майка ми има рак на матката......
Незнам какви са тези неща наистина......плашат ме и не се чувствам добре. Всичко ходим на лекар, правим си прегледи......абе нямам повод за притеснения, симптоми или т.н....но тези сънища ме плашат. Незнам и какво означава присъствието на баща ми в тях. Мисля че все още немога да свикна да го вождам само в съня си.....и се страхувам от него......ПОнякога дори си мисля че........................срам ме е да го кажа......
понякога си мисля че той ни обича толкова много че иска да се видим по-скоро Cry И започвам да се ослушвам за болести и симптоми......
 Някой може ли да ми каже нещо за този сън...? Много, много, просто ужасно рухнала и изтощена се чувствам.

# 401
niama_me   Hug , и аз сънувам татко, загубих го лятото на 2008г. и много ми липсва. Преди да почине беше болен, прекара преди 10г. инфаркт, а последната година почти не излизаше навън. много страдаше и се ядосваше, че все бързам на някъде и няма време да седна за по-дълго време и да си говорим. И сега, когато го сънувам, купувам нещо за хапване и отивам на гроба му. Сядам при него и му разказвам - каквото се сетя, просто си "говориме" с него...После ми олеква и не съм тревожна за нищо, понякога дори и не помня какво точно съм сънувала. Просто му разказвам - за мен, за детето ми, за семейството ми...Понякога обаче нямам възможност да отида до гроба му  и слагам на масата срещу мен чинийка с хапване и сок от вишни /много го обичаше той/ и пак си "разговаряме".
Опитай и ти - може да ти помогне.  Hug

# 402
niama_me   Hug , и аз сънувам татко, загубих го лятото на 2008г. и много ми липсва. Преди да почине беше болен, прекара преди 10г. инфаркт, а последната година почти не излизаше навън. много страдаше и се ядосваше, че все бързам на някъде и няма време да седна за по-дълго време и да си говорим. И сега, когато го сънувам, купувам нещо за хапване и отивам на гроба му. Сядам при него и му разказвам - каквото се сетя, просто си "говориме" с него...После ми олеква и не съм тревожна за нищо, понякога дори и не помня какво точно съм сънувала. Просто му разказвам - за мен, за детето ми, за семейството ми...Понякога обаче нямам възможност да отида до гроба му  и слагам на масата срещу мен чинийка с хапване и сок от вишни /много го обичаше той/ и пак си "разговаряме".
Опитай и ти - може да ти помогне.  Hug
Да, сигурно ще ми помогне. Олеква ми много след като съм била на гроба му, но не това е проблема...да ми олекне....страх ме е какво означават тези сънища.....Обикновено "лошото" в съня уж е на хубаво.....ама знам ли.......................
 Честно да ти кажа съм ходила само веднъж на гроба му, освен на помените, защото много се разстройвам. Иска ми се да ида, да споделя с него д аму разкажа нещо.....но в същото време вярвам че той не е САМО там, а е около мен и всичко вижда и знае.  Още като наближим гробищата и избухвам в плач, когато съм сама , пред майка ми се държа все едно.....ъм претръпнала. А съпруга ми неиска да ходя сама....

# 403
niama_me, дали пък като сънуваш баща си и не се отключва точно този твой страх? Както пишеш:
Всичко ходим на лекар, правим си прегледи......абе нямам повод за притеснения, симптоми или т.н....
Така и в сънищата ти, първо сънуваш нещо лошо, после някой или нещо те успокоява, че всичко е наред.

# 404
Дано да сте прави. Поуспокоих се честно казано. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт