Случи ми се нещо странно.. IV part

• 109 460
  • 774
  •   1
Отговори
# 90
Честита Коледа! Бъдете здрави и щастливи!
Сънувах тази нощ и баща ми (Стефан) и майка (Стоянка) и баба, а днес е Стефановден и двамата са именници. Стояха живи и си говореха с мен, на нашата масичка в градината (вече не е наша, остана за братовчедите). Никога не са ме плашили, когато ги сънувам, по скоро са ме навестявали и подкрепяли. Нека почиват в мир!  Praynig

# 91
# 92
Дано наистина станат чудеса и да има здраве за българите!  Peace

Една тъжна статистика, по която миналата още Коледа се беше изказала Алена, астроложката. Незнайно защо пред празници, последните години в България се случват трагични събития. Ето сега застреляния студент; децата пред Индиго, по Коледа; загиналите с автобуса, на моста при Бяла; децата, които катастрофираха в Македония (май пред Великден беше) и др. Дано този порочен кръг спре, минаха 7 години.  Praynig
Войничетата от Кербала- на днешната дата ,преди 5 години.....СТефанов ден.
Мисля,че децата катастрофираха на Цветница, или в навечерието и.

# 93
Честита Коледа на всички. Моите най-ярки и предсказващи сънища са винаги свързани с една приятелка. Тя е българка,мъжа й е американец и живеят в Лондон. Те се опитваха 5 год да си имат бебе, но нищо и така сънувам аз,че аз , приятеля ми и малкия ни син им отиваме на гости в Лондон. Знъниме ние на вратата, а на вънка един кучи студ да ти изпопадат зъбите. Тя отваря вратата, по точно леко я открехва и аз естествено очаквам да ни покани вътре, а тя-ама ти защо не ме предупреди и не ни пуска вътре. В това време се показва мъжа и на вратата, а аз виждам в дъното на коридора едно малко момиченце, се върти ли върти в кръг с една красива рокля цялата на едни огромни цветя. Аз се обръщам към приятелката с един въпросителен поглед, а тя-а, не е това, което си мислиш, не е наше детето, но в същия момент, поглежда към мъжа си с онзи поглед с който една жена може да каже, че носи някаквя тайна в сърцето си. Аз разбира се веднага и го разказах този сън и когато си дойдоха за Коледа се видяхме но нищо, тя просто ми каза, че като се приберат ще се запише за инвитро......Е, прибраха се и се оказа, че е била бремена още преди да си дойдат за Коледа, а тя нали не знаеше беше ходила тука на ски, на тангентори-ужас-вика ми само като си помислих толкова чакано бебе каква беля щеше да стане.....Та тя сега има син.....и чака втори.....а аз имам неочаквана щерка.....която се роди сега Януари на най-големия студ.

# 94
Колкото до терористичните актове, колко му е да си купят терористите по едно християнско календарче и да пуцат по него.
Всички знаем на кои дати се гледаха делата срещу медиците в Либия. Нищо странно няма в тия случки.

# 95
друг един интересен сън за който аз бях забравила, но тя ме подсети, е че много скоро, след сватбата й я сънувах с булченската й рокля, овргаляна до кръстта в една кална рокля и седи и нарежда-не, мога, не мога ти казвам да забременея, а мъжа й се опитва с всичка сила за я издърпа оттам.....в последствие ми е казвала, че тя много пъти се е отчайвала, но мъжа и никога, той между другото е силно върващ. И последния сън беше в периода след като тя забременя и преди аз да зачена, нещо за което не исках и да чуя. Моя син да е жив и здрав, не беше спал нито една нощ, от деня в който е роден.....до като не стана на 2,5год, без да преувеличавам все се будеше с едни боини писъци, дето не ти оставаше и една секунда време да се осъзнаеш на кой свят си. Тя не , че и малката ми много спи , ама тя поне започва с едно промрънкване-проплакване, общо взето ти оставя малко време да излезеш от съня. Та, заради сина, ние не искахме и да чуем за второ дете, до такава степен, че аз бях раздала всичко-дрешке,колички и т.н. И така, както не исках да чуя за второ, сънувам, че се виждаме с въпросната приятелка на кафе и тя ми вика ще ме придружиш ли до гинеколога ми, че то деда знаеш може и на тебе да ти се наложи, а аз и викам-а, без мене, пък и ако ми се наложи няма да е при твоя със сигурност, е така и стане, аз не ходих при неиния, но тя сега ще ражда при моя.....

# 96
Баща ми ми е разкалзвал няколко пъти тази история..
Братовчед му.. ляга си да спи човека и се събужда от адска тежест на гърдите, все едно че котка подскачала отгоре му, ама било доста по-тежко и силно от котка, нищо не можел да различи освен черна сянка. Явно от страх се вцепенява и не може нито да мръдне, нито да извика или да каже нещо. Това продължава няколко минути и въпросното "нещо" като носено от вятър изчезва, не мога да се сетя през прозореца или вратата.
На следващата вечер всичко се повтаря - същия сценарий. На по-следващата пак. Не споделял с никой да не го вземат за луд. Но се възползвал като се събрали близки роднини и започнал да раказва.. обаче баба ми, лека и пръст, го прекъсва.. и довършва разказа.  Shocked Всичко това се е случвало и с нея по същото време..  #Crazy

А сега нещо по ведро..
Имам една приятелка, познаваме се от около 2 години, работехме в една фирма...
Та все става така, че тя докато ми пише смс, аз решавам да и се обадя, спъваме се с един и същи крак по едно и също време, изцепваме нещо едновременно ни в клин, ни в ръкав /крачол ако щете/, уговаряме си среща - и като се видим.. Shocked тя с бяла пола и черен потник, аз със същата черна пола и бял потник..или и двете с дънки, обувки тип цвички и почти еднакви потници..  абе безброй са случаите на съвпаденията.. Но един ден..
Неделя, събуждам се от тел. си - смс от нея, пише ми ,че е получила смс от един човек, с който бяха прекратили взаимоотношенията си, искал услуга от нея.. Оставих тел. и пак заспах.. Отново се събуждам, телефона ми звъни-пак тя- и докато ме попита какво правя и аз я прекъсвам "ти получи ли смс?' Тя: какъв смс? Аз: "Ами от А." Тя:"Не, ти луда ли си, къв смс те гони.?" и ми се смее..  newsm78 Хубаво, сънувала съм.. И тотално забравихме за това..
След обяд тая пак ми звъни.."Лице, А. ми писа, искал една услуга" и аз в първия момент ентусиазирана" Я, честно ли, и кво стана, кво пише.." Ама се светнах, викам и "чакай малко, ти сещаш ли се тази сутрин какво те питах?" И до днес ми е странно като се сетя.. Още 2-3 пъти съм сънувала неща, които са ставали после, но не е било толкова реалистично и дословно както в този случай.  Thinking

# 97
Здравейте, аз май не съм съвсем за този форум, защото все още съм далеч от идеята да имам деца Laughing - само на 17 съм, но темата ми стана интересна.. И на мен ми се случи една странна случка и май това само тук мога да я разкажа, без да ме обявят за луда.. Laughing
Беше преди няколко години, да съм била на 11-12.. беше ме страх да стоя сама вкъщи, имах чувството, че в стаята ми непрекъснато има някой освен мен и ме наблюдва, вечер най-силно се усещаше. Сестра ми ми е казвала, че и на нея й се е случвало същото в тази стая. Една вечер дори чух стъпки от коридора, но си личеше, че не са стъпки на човек - бяха някак глухи..  Не бях казвала на никого, дори на родителите ми, но вечер оставях лампата в коридора да свети. Един ден обаче сестра ми я загаси, и след като й казах, че искам да свети, защото ме е страх, й разказах всичко. Водиха ме къде ли не, при всевъзможни врачки - нищо не помогна. Лятото, когато бяхме на море, се оказа, че хората, в чиято къща бяхме, са роднини на Люба Попова (може и да сте чували за нея..) и за късмет точно по това време тя беше там. Ходих при нея, прави ми нещо като леене на коршум, но не точно, каза да не се притеснявам - не съм луда, и други такива неща.. И обясни, че на мястото, на което е построен блока, в който живеехме тогава, преди е имало къща. Била е на един беден човек, починал е от бедността си и не са го опяли. И всъщност е искал да помоли да го опеят.. Каза ни какво да направим и след това не помня да съм имала такива проблеми. Е, страхът си остана, все пак бях малка. Вече не живеем там и ми е по-добре, страшничко си беше Laughing.
Сещам се и за една друга случка, която обаче се случи на сестра ми..с нея сме от различни бащи и нейният почина преди време, Бог да го прости.. Та, в същия ден тя прибирала някакви чаши в шкафа, и изпуснала едната. Разказвала ми е, че все едно някой и я дърпал от ръката.. По-късно майка ни и каза за смъртта на баща й, явно е искал да се сбогува с нея..
А понеже четох както сте писали за духовете на починалите ни близки, които ни пазят.. имам една случка, която никога не съм разглеждала като странна..Подреждах измитите чинии в шкафа, който беше точно до печката ни, а над нея - абсорбаторът.. В момента, в който вече бях при миялната машина, за да взема още чинии, абсорбаторът падна върху печката.. Ако беше паднал една минута по-рано, може би сега нямаше да пиша това мнение Laughing Бях много уплашена след тази случка, но все си мислех, че късметът ми е помогнал.. Кой знае  Mr. Green

# 98
Здравейте, аз май не съм съвсем за този форум, защото все още съм далеч от идеята да имам деца Laughing - само на 17 съм, но темата ми стана интересна.. И на мен ми се случи една странна случка и май това само тук мога да я разкажа, без да ме обявят за луда.. Laughing
Беше преди няколко години, да съм била на 11-12.. беше ме страх да стоя сама вкъщи, имах чувството, че в стаята ми непрекъснато има някой освен мен и ме наблюдва, вечер най-силно се усещаше. Сестра ми ми е казвала, че и на нея й се е случвало същото в тази стая. Една вечер дори чух стъпки от коридора, но си личеше, че не са стъпки на човек - бяха някак глухи..  Не бях казвала на никого, дори на родителите ми, но вечер оставях лампата в коридора да свети. Един ден обаче сестра ми я загаси, и след като й казах, че искам да свети, защото ме е страх, й разказах всичко. Водиха ме къде ли не, при всевъзможни врачки - нищо не помогна. Лятото, когато бяхме на море, се оказа, че хората, в чиято къща бяхме, са роднини на Люба Попова (може и да сте чували за нея..) и за късмет точно по това време тя беше там. Ходих при нея, прави ми нещо като леене на коршум, но не точно, каза да не се притеснявам - не съм луда, и други такива неща.. И обясни, че на мястото, на което е построен блока, в който живеехме тогава, преди е имало къща. Била е на един беден човек, починал е от бедността си и не са го опяли. И всъщност е искал да помоли да го опеят.. Каза ни какво да направим и след това не помня да съм имала такива проблеми. Е, страхът си остана, все пак бях малка. Вече не живеем там и ми е по-добре, страшничко си беше Laughing.
Сещам се и за една друга случка, която обаче се случи на сестра ми..с нея сме от различни бащи и нейният почина преди време, Бог да го прости.. Та, в същия ден тя прибирала някакви чаши в шкафа, и изпуснала едната. Разказвала ми е, че все едно някой и я дърпал от ръката.. По-късно майка ни и каза за смъртта на баща й, явно е искал да се сбогува с нея..
А понеже четох както сте писали за духовете на починалите ни близки, които ни пазят.. имам една случка, която никога не съм разглеждала като странна..Подреждах измитите чинии в шкафа, който беше точно до печката ни, а над нея - абсорбаторът.. В момента, в който вече бях при миялната машина, за да взема още чинии, абсорбаторът падна върху печката.. Ако беше паднал една минута по-рано, може би сега нямаше да пиша това мнение Laughing Бях много уплашена след тази случка, но все си мислех, че късметът ми е помогнал.. Кой знае  Mr. Green
Миличка, аз напълно вярвам в това, което ти се е случило, защото съществуването на живот след смъртта е доказано много отдавна и тези неща, които са ти се случили са нещо съвсем нормално. Въпросът е какъв процент от хората са склонни да го приемат за истина. Малко по-нагоре съм публикувала и свой случай, ако искаш го прочети. Но помни, че злонамерени духове се срещат много рядко и те не биха навредили на дете, защото както ти описваш тогава си била едва 11-12 годишна. Просто идват, за да ни подскажат за нещо, дават ни някакъв знак.  Simple Smile Знам, че е доста стресиращо..... аз изживях страхотен стрес, когато моята баба беше дошла при нас на 20-ия ден от смъртта й. Духовете в повечето случаи се стремят да ни предпазват и бдят над нас като ангели-хранители. Всичко, което казвам в момента се базира на много литература, която съм започнала да чета по тази тематика от съвсем ранна възраст. Пожелавам ти все пак да не ти се повтарят тези стресови ситуации или помни, че ако ти се случи пак никога няма да бъде с цел да си наранена по някакъв начин!  Hug Това е засега от мен!  Heart Eyes Wink

# 99
  • Linz
... съществуването на живот след смъртта е доказано много отдавна..
Аз не знам такова нещо, може ли инфо? Кой, как и кога го е доказал? Аз също съм чела много литература, но за доказателство за задгробен живот чувам за първи път.

# 100
Пиер Дако - Пътуване извън тялото - това е книгата, в която всеки може да намери отговорите. Всъщност те са 3 или 4 тома.

# 101
Дойде ред и аз да разкажа нещо, ако може някой да ми го разтълкува, ще му бъда много благодарна.  bouquet Та точно тази сутрин на връх нова година сънувам следният сън: Сънувам голямата си любов, (момчето почина при неизяснени обстоятелства преди повече от 20 години) в една планина беше кално и  неприветливо. Изведнъж го виждам и понечих да отида при него , но с ужас установих, че погледа му не е както очаквах, а някакъв налудничав и не добър, да не кажа злобен. Уплаших се и тръгнах да се спасявам, и попаднах на един дълбок басейн много ама много голям с пейки във вид на шамандури, не знам как но паднах в това почти море и се събудих. Та за първи път сън с любимият човек ми носи толкова горчив привкус, събудих се с усещането за нещо гадно, а обикновено като го сънувам се събуждам весела и доволна и ми е много приятно целият ден. Та ако може някой да го изтълкува ще съм му много задължена.

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 05:19 от kofa

# 102
  • Linz
Пиер Дако - Пътуване извън тялото - това е книгата, в която всеки може да намери отговорите. Всъщност те са 3 или 4 тома.
А сигурна ли си, че тази книга е доказателство? Защото аз съм убедена, че няма официално такова. Просто въпрос на тълкуване.

# 103
Рени, няма официални научни доказателства и за противоположната теза.
Книги като цитираните от  elvy_1983 са все пак някакво доказателство, че има нещо, което не можем да си обясним (не и на този етап). Така че тезата, че съществува "живот след смъртта" е подкрепена от повече "очевидци". За мен си е направо доказателство.

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 00:53 от Passiflora

# 104
Passiflora, благодаря ти за обобщението. Както каза, живота след смъртта е доказан наистина от тези, които са го изживяли лично и ние имаме такъв познат, който беше в кома изключително дълго време, дори лекарите бяха изумени, когато той се събуди все пак. Нещата, които беше преживял в това състояние сами говорят и доказват какво се случва всъщност. Мога да ви разкажа, ако пожелаете. Накратко, докато е бил в кома е посетил едно място в света, което след това е пожелал да посети и приживе и всъщност го направи, като попадна точно на нас. Когато се озова там, знаеше всяко местенце, все едно наистина и друг път е бил там... Да не говорим, че ползата от посещението му на това място, му даде един нов старт в живота с нов начин на мислене и прочие. За мен лично, живот след смъртта има, това е мое мнение, базирайки се на много доказателства за това как веднага след момента на настъпилата смърт душата се отделя и поема своя ход. Но ние хората сме свикнали да вярваме единствено в нещата, които сме видели и докоснали с ръцете си и не приемаме на 100 % нещо за достоверно щом то стои зад една преграда, отвъд която малцина са имали възможността да надникнат. Не искам да споря с никого в този форум, заредена съм само с положителни емоции, въпреки, че един такъв спор всъщност е доста интересен и не взима някаква негативна страна. Всеки има право на лично мнение и да вярва вкаквото си пожелае. Просто ние хората сме различни - едни приемат едни неща за истина, докато други ги отхвърлят и точно в това се крие цялата хубост - все пак, ако всички бяхме на едно мнение, нямаше да е никак интересно и забавно.  Wink Това е засега от мен!  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт