Празниците наближават,АПРИЛските подаръчета шават и топлина и радост ни раздават

• 19 403
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Жабче видях въртележката е много хубава,ама трябват 2  Mr. Green  Hug

# 151
  • Някъде там...
Една ни стига засега.  Laughing Първите 3-4 месеца ще са в една кошара, ще ги разделя чак като вземат да шават повече и да си пречат. Хем на мен ще ми е по-удобно, хем и на тях ще им е по-добре, нали са свикнали да са заедно още от самото начало. Няма да ги стресирам като ги разделям, я.  Mr. Green 

# 152
Добро утро!Днес се изявявам като поспаланка- спах до 9:30  това е много за мен.А какъв мързел ме е налегнал.....Откъм дрешки и аз съм подсигурена- сестра ми има бебче на 10 м и вече ми е приготвила доста неща.Дори няма търпение да ми ги предаде- аз съм и казала - след нова година.После ще попълвам по списъците. Heart Eyes
Аз съм в следната дилема- дали да вземем креватче- класическо дървено тип кошарка( нали се сещате за какво става въпрос) или от този - сгъваеми легълца -http://family-bg.com/prX_3323.htm?osCsid=8a51443e83856f16f94424bdc8665801
таткото настоява за сгъваемо, а на мен ми се струва малко като да спиш в походно легло Thinking
Вие какво ще кажете?

# 153
Купи си сгъваема.по-практични са според мен.

# 154
  • Някъде там...
Аз съм за дървенко легло - ще си го ползва докъм 5-6 годишна възраст, по-стабилно и по-уютно ми се струва с него.  Peace А сгъваемата кошара ще я ползвате за игра или като ходите на гости или на почивка.

# 155
Здравейте момичета  bouquet Само да ви кажа че днес съм малко по-добре.Явно най-доброто лекарство е да лежиш.Иначе пия Гинипрала на 6 часа и цялата треперя .
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА!!!
Жабче ,ти добре ли си вече?
Приятен ден ви желая newsm51 и без проблеми и контракции!

# 156

Здравейте!

Яника, надявам се контракциите ти да са отминали, почивай си повече и щом се налага не ставай често от леглото!  Praynig  Heart Eyes  Hug както Жабче те е посъветвала, ако се налага полежи и в болница, все пак ще си под постоянно наблюдение.

Жабче, това е въртележката за, която и аз си мечтая ... Обаче малко цената ме спира  Rolling Eyes

suny78, според мен сгъваемите са точно като походни легла. Върши чудесна работа ако пътувате някъде, но за постоянно някак не е подходяща според мен. Дюшечето е много тънко, нужно е да подложите поне едно одеалце. Това е мое мнение разбира се, както си решите вие.  Peace

wazse , много се радвам да чета такива новини около вас  Hug Heart Eyes, пази се много!

Чудесни дрешки сте накупили, отдавна не бях влизала в албумчето. И аз след НГ ще се ориентирам в тази насока.

От както пия по едно прахче вечер от Диаспорал-а спя по -спокойно и вече нямам опъвания и схващания в мускулите, коремчето е спокойно/да чукна на дърво/.  д-р Йорданов спомена, че той не дразнел стомаха така както Магнерот-а и Магнерич-а, та за това ми го изписа, че стомаха ми е много чувствителен.

Предната вечер, когато си легнах се завъртях на дясно и от вътре настана революция. После усетих няколко доста силни салта и после някак ми стана по-леко. и от вчера чувствам движения под десните ребра, мисля, че бебка се е завъртяла и сега поритва нагоре.  Simple Smile

Моите резултати от повторното изследване са добри и малко си отдъхнах, но и аз не чувствам, да имам проблем с пикочните пътища. Хемоглобина ми е 121, надявам се да не спада повече!

До сега тонове на бебчето не са записвали, добре, че на ФМ ги проследиха.Януари месец, ЖЗ ще питам акушерката за това на консултацията.

На мен ми е доста криво днес, но надявам се настроението при вас да е празнично и по-весело!
 Приятен и усмихнат ден на всички!

п.с. Яника виждам, че си писала, че си по-добре. Много се радвам за вас! Лежи си и почивай, заслужава си жертвата!  Hug

# 157
Добър ден!

Яника - радвам се, че вече си по добре  Hug
И аз си мисля за Кенга от няколко дни....дано всичко е наред  Praynig с нея и бебките! С теб сме, миличка!

Относно легълцето - аз съм твърдо за дървено, вместо сгъваема кошарка Peace Казаха ми, че тези сгъваемите, понеже се правят от нещо като шушлеков плат, много спарвали през деня, и бебетата не се чувстват добре в тях. Но аз и за друго предпочитам дървените - ползват се по-дълго, по-стабилни са.

Мамочка- много ти е хубава с тази рокличка момичката Flutter Като принцеска е Peace

Olimpias откъде тия цени за бодитата? Много изгодно е!

# 158
  • Бургас
Здравейте,
стискам палци на всички мами с болежки !!! Кураж Simple Smile
От днес спирам магнерота и... само си мисля, да не стане пак зле. Praynig
А иначе съм в приповдигнато настроение, утре влизаме в 6ти месец Simple Smile Много се радвам... как си минава времето Simple Smile
Спокоен ден на всички мамички с коремчета и до скоро на мамите от Бургас Simple Smile

# 159
Мамочка, голяма красавица имаш. И явно майка ти е голяма майсторка, сама да ушие такава рокля Flutter
Аз вече почнах да си набелязвам разни неща от Редут и Ибей, но нали трябва първо да взема шапка, а пък около офиса ми няма никакви бебешки магазини и няма откъде да купя Crazy
Вече започвам да забелязвам първия положителен ефект от бременността-ноктите ми вече не се чупят и даже имам маникюр. И предния път беше така, но като родих още в родилния дом се изпочупиха и трябваше да ги скъся съвсем. Явно природата си знае работата-как ще се грижиш за бебе с маникюр Crazy

# 160
Привет, група!
За Кенга и аз си мисля. Но когато може тя ще пише. От мен всичко с бебките й да е оки-коки!  Praynig
Доста хора съм забелязала, че само четат без да пишат. Могат да драсват по ред-два и да казват как се чувстват.  Hug
Яника, да отшумяват и твоите контракции, както и гадните екстри на всички други.
Аз вече махнах от менюто но-шпа. Тя и лекарката каза вчера да си го комбинирам с магнезия при нужда. А ако се усетя с повечко контракции да си увеличавам дозата на 3*2 Магнезийчета+но-шпа. И ако ... при нея и за вливане при нужда. Дано не се почувствам в тази ситуация. Сега, когато МиУото си е при мен вече нещата ни изглеждат по-добре.
Аз в аптечката си имам и от трите вида магнезий между другото. Crazy Магнето В6 си го взех по спомен, че ми го предписаха в края на предната бременност, но листовката нещо не ми хареса. После си купих и от другите търговски марки, но засега пия само Магнерот.
Жабчето е страшно права за набавянето на информация. Доверие, че доверие, но животът и преживяванията са си наши. Добрият специалист според мен не би се обидил от това, че се интересуваме от много неща, за които не сме специализирали. Важното е сами да отсяваме плявата в прочетеното и да гледаме нещата според личните си усещания и организъм. Аз веднъж съм се доверявала сляпо на прехвален "специалист". Казването от нейна страна на фрази, които могат да се харесат и да устройват отсрещната страна ми е обеца на ухото. Повече такова нещо няма как да ми се случи.
very nice , те и моите нокти са страшно заздравени. Обаче си мисля, че причината за това е, че не се отдавам на излишно ползване на препарати в момента, а и доста от домашните задължения ги пое мъжа ми. За сметка на това косата чезне бясно. Така съм изтъняла  откъм грива ... Миналия път си имах страхотна коса. Сякаш се беше удвоила.

Мадлена, успех на вашия благотворителен базар.   bouquet
Шоки, и на теб заради приносът ти към русенското мероприятие, както и на Шошката за софийското голямо   Hug Hug Hug
 HugАз ще направя опит да посетя софийския, но всичко зависи от това как ще се чувствам. 

# 161
  • Някъде там...
ben78, ти си в 6ия вече.  Hug Виж си втората лентичка. Защо ще спираш магнерота?  newsm78 Пий си го, та дори и само по една таблетка на ден. Аз поне знам, че не се спира. Пие се по-голяма доза за да се натрупа в организма и после само се намалява дозата и се пие до 36 г.с.

very nice, моите нокти пък постоянно се чупят напоследък. Иначе ми прави впечатление, че растат много бързо и са по-твърди някак. От няколко дни и косата ми започна да пада.

Яника, радвам се, че си по-добре. Лежане му е майката.  Hug И на мен ми треперят ръцете от Гинипрала, има такъв страничен ефект. При мен нещата като че ли се поуспокоиха, днес ми е последен ден на Гинипрал, оставам само на магнезий 3*2.

Мария_, скъпичка е наистина, аз затова си я купих от форума на половин цена - втора употреба е, но е много запазена. Иначе нова не мога да си позволя, цените са убийствени, а ужасно много ми харесват точно тези въртележки.  Money Не ми е понятно защо по нашенско продуктите на тази марка държат подобни цени. Като сравнихме с една приятелка в САЩ цените тук и там и тя се хвана за главата. На мен много ми хареса и тази на Чоколина, но не се сещам каква е.
Хемоглобинът ти е супер - за бременни долната граница е 110.  Wink
Моята дясна адреналинка пък така подскача, че с главата си постоянно ме удря в ребрата. Чак се чудя нея не я ли боли, бая силни удари са.  Rolling Eyes

Рони, и на мен д-р Сигридов ми е дал свобода да си самоопределям дозите магнезий и но шпа според това как се чувствам. Магнезият във всеки случай каза да не го спирам въобще, ще си го пия до края. Иначе и аз си имам два вида - Магнерот и Диаспорал. Докато имах проблеми със стомаха, пиех от втория, че е разтворим и не ме дразнеше толкова. Сега си хрупам Магнерот.  Crazy

# 162
рони и моята коса пада бясно ConfusedЗа сметка на това обаче космената ми покривка силно се е увеличила, до края ще заприличам на Ети!
Аз също съм за дървено легло - ще си го ползва доста по - дълго време и е по-стабилно.
Тоновете ми ги слушат от един месец ,при влизане в болницата всяка сутрин и вечер- по принцип не искат толкова рано, защото трудно ги чуват , ама аз много се примолих.....
Относно информацията, която сами си набавяме от различни източници, вярно е , че лекарите се дразнят , но мен това слабо ме интересува при условие, че от нещата , които научавам и наблюденията , които имам върху себе си  може да зависи живота на детето ми!
very nice , какво ще кажеш за Maxi-Cosi Mura?
Лек и спокоен ден!

# 163
Здравеите момичета!
Днес цялата страница звучи мого добре !Радвам се за което!
suny78 аз също съм за дървената.Другата също е хубава ,но бързо ще трябва да я смениш.На дървената предната решетка се маха и когато дедето порастне може да става и ляга лесно,а на другите трябва да се промушва отстрани.Мисля ,че бях писала за размера на кошарите нашата е 140 Вики още може да спи на нея ,а е на 6г.Сега ще я ползваме за бебчо ,а каката вече на единично легло.
И аз разгледах албумчето много хубави неща сте накупили.Аз за сега само шапчица купих,но доста неща съм си харесала.
Мамочка страхотна принцеса ,моята щерка страшно си пада по такива рокли.
Днес пак времето е хубаво хайде на разходка!

# 164
Здравейте,
 12-месеца платено майчинство вече са факт. Днес е прието.
 Честито на всички бъдещи майки.
 Лека и успешна бременност на всички. То това е най-важно.

Общи условия

Активация на акаунт